Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jövőre forgatják a Halo-sorozatot

2018. június 30. 07:00 - Bob Benson

halo-768x480.jpg

Négy évnyi fejlesztés után a Showtime végre berendelte a Halo című videójáték világában játszódó sorozatot. Az első évad 10 részes lesz. A vezető író és showrunner Kyle Killen, aki korábban olyan rövid életű sorozatokon dolgozott, mint a Mind Games, az Awake és a Lone Star. A pilotot Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) fogja rendezni, a forgatás a tervek szerint 2019-ben indul.

A történet a 26. században játszódik és az emberek, illetve a Covenant közötti konfliktust fogja bemutatni.

A Microsoft évek óta szeretné megvalósítani a Halo világában játszódó tévésorozatot, de eddig nem igazán akart összejönni. Pedig óriási rajongótábora van ennek az univerzumnak, 2001 óta több, mint 77 millió példányban adták el a játék különböző epizódjait. Korábban az lett volna a terv, hogy a Microsoft saját platformján keresztül lehessen megnézni az epizódokat, nem tudni, hogy ez a gyakorlatban megvalósul-e, illetve mit szól hozzá a Showtime, akinek nagy tervei vannak ezzel, abban bíznak, hogy ez lehet az új zászlóshajójuk. 

Címkék: hír showtime
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása