Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x11 - I Ain't a Judas(18+)

2018. június 29. 10:00 - Chat Géza

Az egész rész Andrea kiruccanásáról szól, ami nem egy hű de nagy izgalom-faktor így magában, ugye. A menjek vagy maradjak dilemma után sikerül kisurrannia, Milton segít neki, de úgy, hogy a Kormányzó erre engedélyt ad. Az erdőben bóklászva Milton és Andrea becserkésznek és ártalmatlanítanak egy zombit, majd összefutnak Tyresse-szel és csapatával, akit Milton visz be Woodbury-be. Eközben Andrea megérkezik a kóterba, de a szívéjes fogadtatás elmarad. Szembesül, hogy mennyien haltak már meg így is, és látva az embertelen életkörülményeket úgy dönt meggyőzi a Kormányzót, hogy ezért a 10 emberért igazán felesleges háborút indítani.

Közben a Tyresse gang leadta az infót és a hűbéri esküt a Kormányzónak, hogy hogy és miként lehetne leabálni a börtön brigádot, és ha kell, segítenek persze. Andrea is visszatér, jól maga alá gyűri a Kormányzót, és amikor az már békésen alszik odaáll fölé, tisztes távolságból bicskát szegez a torkának, úgy hogy csak az árnyákja súrolja az ádámcsutkáját, majd Andrea elfordul és pucér pőre testét megfürdőzteti a holdfényben a szoba ablakánál állva.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása