Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összejön a Bad Boys sorozatos spin-offja

2018. június 28. 19:00 - Bob Benson

landscape-1522924159-gabrielle-union-jessica-alba-bady-boys-tv-show-795x385.jpg

Sokáig biztosra lehetett venni, hogy az NBC berendeli a Bad Boys filmek spin-offját Gabrielle Unionnal a főszerepben, ám a csatorna végül nem kért a dologból. Nem halt végül be a projekt, ugyanis a Spectrum Original Content berendelte a sorozatot. Ez lesz nekik az első saját gyártású sorozatuk.

A sorozat főszereplője Syd Burnett, akit Union alakít és a Bady Boys 2-ben lehetett látni. A történet szerint otthagyta Miamit és a drogkartelleket és Los Angelesbe költözött, ahol a társa Nancy McKenna lesz, akit Jessica Alba fog játszani. Utóbbi ráadásul anyuka, így a kemény és időigényes munka és a magánélet menedzselése fontos témája lesz a sorozatnak, de a ajtóközlemény szerint még egyéb sötét titkokat is rejthet a karakter múltja.

A sorozat mögött ott van Jerry Bruckheimer is producerként, de a vezetői feladatokat Pam Veasey, Brandon Margolis és Brandon Sonnier osztják meg majd maguk között. Arról nincs szó, hogy a sorozat mikor készülhet el, de két ilyen főszereplővel talán nagyobb esélye lesz kitűnni a zajból és Magyarországra is eljuthat.

Címkék: hír
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása