Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x09 - The Suicide King (18+)

2018. június 27. 10:00 - Chat Géza

Testvér a testvér ellen, utolsó vérig – harangozza be a Kormányzó hangzatos szavakkal a Daryl-Merl Deathmatchet. El is kezdik gyepálni egymást, pont mint gyerekkorukban, csak ez itt most nem játék. Egyikük sem akarja megölni a másikat, ezért a ring körvonalául szolgáló zombikat inkább berúgdalják a közönség soraiba, amitől már lesz egy kis sikoltizás, erre tesz még rá némi golyózápor és az ezek szerint végtelen mennyiségű füstbomba, amit Rickék intéznek a konténerek fedezékéből. Kormányzó vigyorog, pedig halomszámra hullanak el mellette az emberek és a két testvér is megszökött.

twd3x9.4.png

Hajnalra virradóan Rickék már a kocsinál beszélgetnek a hogyan továbbról, ahol Merle felvilágosítja a kis csapatot, hogy  Michone nem annyira egyszerű, jó tét lélek, mint ahogy azt hiszik, ugyanis két fogatlan, megcsonkított zombit láncra verve találtak rá. Ez az a pont, ahol Rick kiüti Merle-t a gecibe. Újabb megvitatandó kérdés, hogy Merle jöhet-e a börtönbe? A válasz egyszerű: nem. Akkor viszont Daryl sem jön, és hiába könyörög Rick, mert egyszer már otthagyta testvérét azon a bizonyos atlantai tetőn, nem fogja még egyszer megtenni. Jogos. És már baktatnak is az erdő sűrűjébe. Rickék az úton haladva kisebb akadályba ütköznek. Míg letolják a kocsit az útról, addig Glenn előad egy nagymonológot, hogy Rick menjen a faszomba má’, hogy nem bosszulta meg  a Maggie-n elkövetett szárazbaszást és nem ölte meg a kormányzót, amikor módja lett volna rá.

twd3x9.3.png

Woodberryben sem felhőtlen a helyzet. Andrea a Kormányzót nyüstöli, hogy miért titkolta el előle a tényt, hogy a barátait tartja fogva és kínoztatja éppen, míg ők hálnak. A válasz csak annyi, hogy Andrea itt vendég, szóval örüljön neki, hogy az ágyába fogadta. Eközben az eddig kussoló Wodberry polgárai is elkezdenek mozgolódni. A kapuhoz egy turista érkezik, az egyik őr kirángatja a kocsiból, és már instant cipőzné is a buci fejét, amikor Andrea közbelép. Ekkor a távolból egy sikolyt hallunk. Zombik kószálnak Woodberry-ben. Mi az isten? Andrea intézkedik, de az egyik megmart polgárral nem tud mit kezdeni, csak hápog, hogy valaki csináljon már valamit. A legnagyobb lazasággal dzsesszel oda a Kormányzó és lövi fejbe a tagot, majd húz is vissza a kis irodájába. Ezt így nem lehet. A nép már gecire pipa és válaszokat akar. Andrea megnyugtató szép szavai lecsillapítják az embereket. Faszaság van megintlen.

twd3x9.2.png

A börtönben mindenki csontig rágja a kezét, hogy Rickék végre visszatérjenek. Hershel felvilágosítja Tyresse-t , hogy ne nagyon rendezkedjenek be, mert a vezérürü Ricknél mostanában nincs nagyon haverfelvétel. Tyresse szerencsére végtelenül türelmes, lebeszéli a csoportjának egyik tagját, hogy megcsákányozza a kisgyerek és Carol agyát, inkább csak eltemetik halottjukat, így amikor Rick megérkezik nincs semmi a rovásukon, kedvesek, aranyosak, segítőkészek, bla bla bla. amint Rickék megérkeznek, szinte egyből megbeszélik nyílt színen, hogy mi lesz. Rick részéről ez hót egyszerű, új embereknek nincs itt aradása. Tyresse leérveli Rick haját, amire még Hershel is rádob egy lapáttal, és már majdnem kimondaná az áment, amikor meglátja Lori sziluettjét a karzaton. Rick megzuhan, egyre csak azt hajtogatja, hogy ne, és hogy menjen a búsba innne, tűnjön már el végre, és közben a pisztolyával hadonászik, mint valami idióta.  Glenn szépen kitereli a Tyresse-t és csapatát, hogyha Rick teljesen begőzöl, akkor legalább ők ne sérüljenek. Ettől a kis jelenettől a már összeszökött bagázs sem túl nyugodt és ugye a Kormányzó is vendettát hirdet, szóval van itt baj bőven.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása