Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 3x05 – Apró hazugságok

2018. június 26. 09:00 - szde

Lakótárs és Orsi az ágyban, majd a reggeliző-asztalnál cukiskodnak a többiek szeme láttára, ami a szerelmes Lucából a vadállatot hozza ki, majd az érkező Encsibe is beleköt, hogy vállalhatna házimunkát, Zsófi pedig nem érti, minek akar a lány dolgozni menni, ha még táppénzen van. Csónakos szerint mindig azt kell megtenni, amitől fél az ember, Zsófinak pedig már van piros felsője is, ami még mindig nem biziniszkesül.

01_1.png

Bence és Milf a szokásos éttermükben, a srác megkapta az esküvői meghívót, Milf pedig szomorú, hogy már nem laknak együtt Bencével. Aki szerint jobb így lazábban, végre randiznak. A pincértől pedig még mielőtt Milf nekiállna rendelni, Bence leadja a kért kajákat, a nő csodálkozva néz is rá, hogy ez meg mégis mi. Az, kedves Laura, hogy nem fogod elég erősen a tökeit. Vagyis… hatalmat adtál neki az üzletvezetőséggel, így már azt hiszi, ő viseli a nadrágot.

02.png

03.png

A cégnél Zsófi és Dávid csetelnek, a srác tudni akarja, mit visel Zsófi a ruha alatt, amikor is érkezik Encsi, Norbert nagy örömére, majd beszélni akar Dáviddal négyszemközt. Zsófi pedig féltékenyen lesi, mi történik, de nagyjából annyi, hogy egy érzelmileg csöki (Encsi) és egy faszkalap (Dávid) megbeszélik a történteket, azaz, hogy nem kell felmondania senkinek, de Dögös Takker már nem dolgozik itt. Encsi elmondja, hogy már nem is iszik, meg cigizni se cigizik, cserébe viszont filmfüggő lett.

A napi mítingen Zsófi ötletét alapjáraton leoffolja Karolin, amikor Dávid veszi át a szót, akkor pedig az alsóneműje kezd nedvesedni, még egy buksisimiként felfogható verbális dicséretet is kap. Luca szerint a házasság nem Gáborka ötlete volt, ugyanis a lányok álma ez, mert nincsen más életcéljuk, a pasik meg tudják ezt, ezért húzzák a lánykérését. Bence coming outol, hogy tavaly nyáron megkérte Zsófi kezét, innen meg már minden történelem. Arra a kérdésre, hogy szerelmes-e még a lányba, a nemet Luca se hiszi el. Otthon megint nekiáll kiakadni, mert tönkrement a kanapé, még Orsiba is beleveszik, aki tényleg nem tehet arról, hogy Luca elviselhetetlen. De ezt már a munkaügy is megmondta nekünk.

04.png

05.png

Orsi jobban izgul a tehetségkutató miatt, mint Luca, majd megtudjuk, mivel cserkészte be Lakótárs a szőkét, aki nem szereti a versenyhelyzeteket. A három srác kosarazni ment, ahol Lakótárs elpanaszolja, hogy semmiről se tud beszélgetni Orsival, csak a kajákról, mert régen volt olyan csaja, akivel szex után is kezdeni kellett valamit. Csónakos megnyugtatja, hogy úgyis elszúrja, ne parázzon. Encsire terelődik a szó, aki még nem volt meg Csónakosnak, mert köztük nem a szexről szól a dolog, Bence számára új infó. Amúgy nagyon vicces Lakótárs rózsaszín felsőjének kikockázott mintája, üzenem a készítőknek, hogy egyszínű felsőket már lehet 990 forintért kapni a Decathlonban, levágják az ujját és kész, probléma megoldva. Végül Bence azt tanácsolja Lakótársnak, hogy vigye el vacsorázni, mert ott lehet beszélgetni. Szerintem séta során is, de mindegy. Bence a közös sportolás végén felkéredzkedik fürdeni.

A kanapé káoszát nem tudják megérteni, de gyorsan túllépnek a rendetlenségen, mert lehajolni a párnákért olyan proli dolog, majd a rendezőasszisztens megcsinálja. A fürdőben Bence azért még beleszagol – remélem – Zsófi ruhájába. Az utcán Encsi csatlakozik Zsófihoz, a lány szerint Dávid még nem lépett túl a szakításon, nézzük csak meg Zsófit, aki egy év után se tudja elengedni Bencét, amire természetesen merev főhősnőnk felháborodik. A lakásban uralkodó káoszt végül eltakarítják, Bence pedig félmeztelenül jelenik meg a nappali/étkezőben, amire Zsófi felháborodik.

06.png

07.png

Bence a barátnőjével védekezik meg azzal, hogy az exe paranoid, majd magára kapja a büdös és izzadt felsőjét. Luca nem tudja utálni Orsit, mert olyan kis kedves, miközben a security sminkeli magát. Aki tudja, hogy Zsófi kavart Encsi és Dávid körül, majd amikor Luca már kiakad az értelmetlen japán közmondásokon, közben pedig legalább valaki megmutathatta volna neki, hogyan kell kicsavarni egy felmosórongyot, merthogy ő életében nem csinált még ilyet, az is biztos. Kiderül Zsófi titka, a papírgalacsin-issue, a security meg nemes egyszerűséggel mérnöknek titulálja Dávidot.

Csónakos nem tudja megszerelni a kanapét, felajánlja Encsinek a saját ágyát, de szigorúan alvás céljából, majd letisztázzák, hogy egyiküknek sem okoz gondot ellenkező neművel egy ágyban lenni. Láthatóan ez Csónakosnak meg rosszabbul. Másnap Zsófi és Dávid a munkáról beszélnek, a lány már csinált egy kis ríszörcsöt, mert a kutatás/utánajárás/megnézés magyar szavak nem voltak elég menőek az íróknak. Közösen ebédre mennek Bence helyére, ahol Luca a pult alatt bujkál, majd amikor a lány féltékennyé akarná tenni az üzletvezetőt, mindenki kínosan érezheti magát, és a háttérben menő Anglia-Panama focimeccs is izgalmasabb, mint ez. Az üzletvezetőségen Zsófi nem tud továbblépni, hát ja, egy junior építész ennek fényében már nem elég menő.

08.png

09.png

10.png

Az ebédnél Dávid konkrétan magasról tesz a barátnőjére, már ha annak lehet ezt nevezni, Bence pedig számonkéri Lucán, hogy miért nem dolgozik. Immár otthon, a tökéletesen jó állapotban lévő kanapén Lakótárs és Orsi cserélnek nyálat, Luca pedig próbálna, de hát nehéz ez a popszakma, a grupikat valahogy le is kell vakarni, főleg ha ILYEN fejjel bólogatnak (fent). Lakótárs szerint nem kell túlparázni, a vacsorára pedig Orsi Lucát is meghívja.

A cégnél lévő mítingen Zsófi megint előadja saját magát, úgy érzem, hogy ő nem tudja, mi egy gyakornok dolga, legalábbis helye. Dávid menti meg megint a londoni példával, ami a lánynak nem tetszik, és öt perccel később tuti okolni fogja a dologért. A vacsorán tényleg nem tudnak miről beszélni Orsiék, aki szereti a rántott sajtot (azt én is) meg a rakott krumplit (azt meg a húgom), és még a három kívánsága is tök Teréz anyás: boldogság, ne legyen háború és gyűlölet, valamint jusson tovább a duó az élő sóba, végszóra pedig befut Luca.

11.png

12.png

Norbert távozik utolsó előtti-előttiként a cégtől, Zsófi pedig beduzzog azon, hogy Dávid ellopta az ötletét. Kiscsillag, Karolin két hónap alatt nem tudta megjegyezni a nevedet, inkább örülj, hogy valamilyen módon a gondolatod megjelenik az épületen, és Dávid egyáltalán nem utalt arra, hogy egyedüliként találta volna meg a dolgot. És Karolin akkor is semmibe fog venni, ha elmondjátok, hogy te találtad meg a londoni mintát. Dávid végül behízelgi magát, irodai szex, amit a security és Norbert egy adag rágcsa mellett a kamerák segítségével figyelemmel kísér.

Bence a Milffel való szex után távozik, a nő kiakad, viszont rettentő ijesztő így smink nélkül. A vacsora még mindig tart, láthatóan jobb az összhang Lakótárs és Luca között, mint Orsival bármikor is lesz. Amúgy következő üzenet a készítőknek: az átlagos magyar fiatalok nem vörösbort isznak a vacsorához, csak mondom. Sört, de azt temérdek mennyiségben. Orsinak is feltűnt az összhang, miután Luca távozott, még mindig róla van szó, itt csak be kéne ismernie a két félnek, hogy odavannak egymásért.

13.png

14.png

A pub hátulján lévő lakáson Milf üt rajta, és választás elé állítja Bencét: fogja a cuccait és hazamegy a nővel vagy kettejük közt mindennek – de azt úgy értse, hogy tényleg MINDENNEK – vége. Másnap reggel Lakótárs beismeri Lucának, hogy lehet, hogy eltalálta Ámor nyila, a lány pedig stresszel azon, hogy ez most ez egy kapcsolat-e, mert ez most így más, mint a többi.

Zsófit Karolinhoz hívatják, hol már ott van Dávid és Norbert is. A lány mosollyal az arcán ül le, majd a szokásos képét vágja, amikor kiderül, hogy itt nem dicséret, hanem kirúgás lesz. Karolin tök világosan elmondja, hogy aláírták, hogy nem kezdenek viszonyba, és végre valaki jól kiosztja Zsófit, akár még egy pofont is lekeverhetne neki valaki, mondjuk az apja. Na, mindegy, csak álmodozok. Zsófiban még megvan a remény apró szikrája, hogy ez ennyivel le van tudva, de hát kirúgják, és csak őt, Dávidot nem, de ez úgy elég nyilvánvaló volt.

15.png

16.png

Csónakos és Encsi piknikeznek, aki nem győzi hájdolgatni az ismerősei Balcsis képeit, fogjon össze Milffel, és akkor megalakulhat a „Nem győzzük hájdolgatni” Facebook-csoportot. Lucáék a válogatóra jönnek, az együttesük neve pedig tuti „Még nincs” lesz, Zsófihoz meg Bence érkezik, mert itthagyta a papucsát, de szimplán csak társaságot akart.  Zsófi épp kisírja a szemét, végül borozgatni kezdenek az exek.

A meghallgatáson az állványokat sem sikerült a statisztáknak beállítani, mert Luca bénázik az amúgy baromi triviális dologgal, de hivatkozok lelkesen a munkaügyire, hogy ott megmondták, alkalmatlan mindenre a lány. Az életre is. Az egyik zsűritag, a bongyorfejű, aki kap három mondat megnyilvánulást meg sok közeli képet, na, neki köszönhetjük ezt a zseniális slágert, amit sajnos két rész óta hallgatunk, de amúgy a sorozat rajongóinak nagyon bejön a dal. (Nem akarok párhuzamot vonni a sorozat és zene minősége között, mindenki gondolja végig magának.) Orsi tök cuki, de senki sem akar szóbaállni vele, hazafelé se a tömegen.

18.png

19.png

Zsófi és Bence boroznak, a srác szerint Dávid nem érdemli meg a lányt, szerinte eléggé egyenlőtlen a kapcsolat (jól látod), sosem gondoltam volna, hogy Bencének tudnak értelmes mondatokat adni a szájába, nem csak a papucs-effektust produkálni, de hát Zsófi azért Zsófi, mert továbbra is azt hiszi, ő egy szent, és besértődik. Jönnek Csónakosék, Encsi eddig nem mondta el a srácnak, hogy lefeküdt Bencével, jajj, hát ez nagyon jó, kezd izgalmas lenni így az ötödik részre a hatrészes sorozatból.

Befut a zenei trió is, minden titok kiderül: Zsófi-Dávid, Csónakos is beléveszik Encsibe, Luca melója a pubban, aki nyilván ezt is személyes sértésnek veszi, majd Csónakos is beszól Bencének, aki pótanyuhoz megy haza. Encsi szerint Zsófi lehetett volna bátor és elmondhatta volna a Dávid-issue-t, Zsófi meg kiakad azon, hogy Encsi mindent megúszik. Orsi felhomályosít, Luca pedig neki is megmondja a tutit, majd parodizálja, mire Lakótársat is maga ellen haragítja. Kábé oviban ez a szint, hogy bántsuk azt, aki tetszik neki. Zsófi még bocsánatot akar kéretni Lucától, de a lány erre csak akkor hajlandó, ha Encsitől Zsófi kér bocsánatot a Dögös Takker-issue miatt. Encsi nem hiszi el ezt, Csónakosnak is kezd bejönni a buli. Az össznépi drámatábor végére befut Dávid is egy csokor gazzal virággal.

20.png

Dávid immár szex után sajnálja, hogy Zsófit kirúgták, aki örül, mert így nem kell titkolózni, de a srác még nem akar kapcsolatot, mert megviselte a szakítás, és épülni akar, meg a munkára koncentrálni, majd:

De azért szexelhetünk néha. Karbantartó jelleggel. (Dávid)

És hát pontosan ezt is csinálják. (Karolin meg otthon sírja tele a párnáját, hogy Zsófi nem fogta fel a monológja mondanivalóját: azaz, hogy NEM KELL SZEXELNI, anélkül is lehet valaki jó a karrierjében.) Bence pedig otthon Milffel, Csónakos magányosan, Orsi pedig másodszorra homályosítja fel Lakótársat, hogy Lucának bejön a srác és viszont. Aki ezután rohan haza, ahol Luca „mivan” kérdése eléggé kiábrándító jelleggel hat a rózsaszín ködre, és inkább nem mond semmit.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása