Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lesz harmadik évada a kritikusok kedvenc Netflix sorozatának

2018. június 25. 21:55 - Bob Benson

dear-white-people-renewed-season-3.jpeg

A Netflix kritikusok körében egyik legnépszerűbb sorozata a Dear White People, aminek második évadát májusban mutatták be. Ezt még az elsőnél is jobban szerették az újságírók, azonban a Netflixhez képest elég sokáig nem volt hír arról, hogy lesz-e folytatás.

Végül a sorozat narrátora, Giancarlo Esposito egy videóban jelentette be, hogy érkezik a sorozat harmadik évada is.

A sorozatot Justin Simien készíti, akinek 2014-ben volt egy filmje Dear White People címmel és annak az alapötletét dolgozta át sorozattá. Néhány karaktert ugyanaz a színész játszik a filmben és a sorozatban is, de a legtöbbjüket le kellett cserélni. A főszerepet például Logan Browning vette át Tessa Thompsontól. A sorozat azzal foglalkozik, hogy milyen érzés fekete hallgatónak lenni egy olyan elit egyetemen, ahol szinte mindenki fehér. Az epizódok olyan társadalmi problémákat boncolgatnak, mint a rasszizmus, a homofóbia, meg a közösségi média szerepe.

A kritikusok hiába zengtek ódákat a sorozatról, a tévéakadémiáig nem jutottak el a pozitív vélemények, az első évad egyetlen Emmy-jelölést sem kapott, ezen a Netflix most a második évadban igyekszik változtatni és erősebben kampányolnak a sorozat mellett.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása