Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x15 – Besúgók

2018. június 21. 13:00 - szde

Egy banda rabol ki jól megszervezetten egy pénzszállító kocsit, pardon, autót, amikor is az egyik lelkes biztonsági őr fegyvert rántana, de a rosszfiúk előbb lőnek. Hondo a fizetős konditeremben izzad 150 font plusz a rúddal, jön hozzá egy pasas, a besúgója, akinek a lánya egyetemista és lelkesen küldi a papát minden reggel edzeni. A rablásokról kérdez, a pasas nem mond semmi hasznosat, és az FBI-ról kérdez, ugyanis nekik mélyebb a zsebük, és hát kell a pénz, mert ott van a kedves mama, az egyetemi tandíj…

vlcsnap-2018-06-15-15h39m13s975.png

HQ-n Luca tart erőnléti edzést, egy nő van a jelentkezők között, Jimmy pedig erről kérdezi Christ, aki szerint mindenki a saját útját kövezi ki, ő senkinek nem tett semmit. A lány – Erica – szeretné Chris segítségét kérni a lőtéren, de ő nem vállal ilyesmit. DuBois ügynök az FBI-tól végre megjött, beszáll a csapat is a pénzszállítós ügybe, Luca és Jimmy pedig nem tud megegyezni a néven: autó vagy kocsi. A megbeszélésen DuBois eléggé dekoncentrált, ez mindenkinek feltűnik, Jess pedig rá is kérdez, de csak fáradtság az oka. Ezt persze nem hiszi el. Megy a csapat a helyszínre, Jimmy-t megint megviccelik, pedig immár tizenötödik része boldogítja a kvintettet, egyszer majd csak megunják.

A rajtaütésen megvan Dale, aki pénzt égetett, ez meg illegális, az ügyvédje pedig pornózott a késő esti műsorsávban, Hondo kis kacajt elnyom, hogy ezt az infót honnan tudja, azt Jessnek lehet nem kéne elárulnia. Telefonhívást kap, találtak egy hullát, aki nem más, mint a besúgója. Offtopic: ha valaki elmondja nekem, Mumford miért van a főcímben, azt nagyon megköszönöm, mert még mindig nem értem a létjogosultságát.

vlcsnap-2018-06-15-15h40m21s678.png

vlcsnap-2018-06-15-15h40m42s467.png

Hondo és Victor mennek a besúgó családjához, az anyuka demenciában szenved, a lány pedig Hondo-ra támad, hogy miatta kockáztatott annyit, Hondo persze védekezik, de információ is kell neki, a lány pedig szolgáltat is egyel: a besúgó a kaszinóba ment eljátszani a pénzt, pedig sose játszott. Hondo-ék ezt a nyomot követik, a kihallgatóban pedig Dale menti a saját bőrét, a kifutófiú egy kamu rolexes kígyóbőrdzsekis fazon, DuBois ügynök pedig eléggé szétszórt, szerinte inkább krokodilcsizma az a dzseki, és akkor immár itt az idő egy kávéra.

A kamerák felvételén megtalálják a kígyóbőröst, akin annyi fux van, ami már a jóízlés határát is meghaladja, a szeretője pedig tizenkilenc, és miután az italában alkohol van, kígyóbőröst beviszik. Jess figyelmezteti Hickset DuBois ügynök viselkedésére, a férfi pedig a nőre bízza a dolgot, mert a sajátjaikat kell óvni, nem az FBI tyúkszemére vigyázni. A lőtéren Erica gyakorol, Chris pedig elmondja neki, hogy nem bunkózott, hanem nem használna a lánynak az egyetlen női kommandós figyelme. Erica szerint a fejesek Chris felvételével kipipálták a női munkatársakat, és a lány  megígéri, hogy kideríti.

vlcsnap-2018-06-15-15h41m13s583.png

vlcsnap-2018-06-15-15h41m59s204.png

Hondo mereng a nyitott hűtő előtt, Deacon jön felrázni, majd Hondo elsztorizza, mióta ismerte a besúgóját. Deacon erre megígéri, hogy elkapják a tettest. Jess jön, hogy a kígyóbőrös kész vallani. Ez elég erős túlzás, a tag eléggé elvan az előzetesben, majd Hondo befenyíti, hogy valaki bűnhődni fog a barátjáért… hát, ha a besúgó a barátja volt, érdekes kapcsolatuk volt. Jessnek feltűnik valami a kígyóbőrös rövid beszámolója alatt, eközben pedig a banda egyik tagja parázik azon, hogy nem éri el a kígyóbőröst.

Ők ölték meg a besúgót, de a főnök nem aggódik. Jess megnézte a felvételeket megint, DuBois ügynök nem érti, mi mást láthat rajta a nő, amit ő nem, a banda pedig mindig tudta, hogy mikor jön a kocsi, így van belső segítségük. A céget ellenőrizték, de a karbantartókat nem, Hondo pedig elintézte, hogy a besúgója lánya az FBI spiclije legyen, ugyanis a kaszinós tipp tőle jött. Ha ez alapján zárják le az ügyet, a pénz 15%-a a lányt fogja illetni. Jól fizet, mit ne mondjak.

vlcsnap-2018-06-15-15h42m08s217.png

vlcsnap-2018-06-15-15h42m23s598.png

Chris tájékoztatja Jesst a fejleményekről, majd megkérdezi, hogy nehezíti-e a jelenléte a női jelentkezők felvételét, mert így betelt a női kvóta? Chris kérné az objektív pontozást, de Jess ezt nem garantálhatja. Érkezik DuBois, aki letámadja a nőt, miért támadja hátba. Most Jess sztorizik egy barátról, aki jó baseball-játékos volt, de aztán eltört a bordája, és gyógyszerfüggő lett. DuBois szerint nem fog jót tenni Jess karrierjének az előterjesztés, és az sem, ha egy kitüntetett szövetségi ügynököt vádol meg, és felőle akár ki is szállhat, mert Jess csak a labda, ő pedig az ütő, ha már a baseballnál járunk.

Luca és Jimmy jön a karbantartókhoz, ahol az egyik szimpi kiskölyök lett megzsarolva és helyezte el a nyomkövetőket, Lucánál pedig elszakad a cérna, és sem ideje, sem türelme nincsen végighallgatni a dolgokat, így gyorsan és finoman kiszedi a kocsi nevét a gyerekből. Kupaktanács, be is lesz épülve pár ember meg követni is fogják őket, DuBois meg irányít, Jess szerint ez jó terv, bár kicsit habozik, ami Hondo-nak is feltűnik. Jess megígéri, hogy amint valami nem stimmel, azonnal leállnak.

vlcsnap-2018-06-15-15h42m52s361.png

vlcsnap-2018-06-15-15h43m01s930.png

Chris érdeklődik Lucánál, akinek ez az első éve értékelőként, és még szeretne jópárat, de Chris nem belső infót akar, csak Erica jelenlegi állását. Ez nem belső infó amúgy? Luca támogatni fogja a női jelöltet, ha alkalmas rá, és a másik két értékelő kicsit szívózik, de srácokkal is csinálják ezt, most pedig munka van, Luca részéről lezárt a téma. A háromfős biztonsági szolgálatból kettő marad, egy pedig Luca lesz, ő segít majd a női biztiőrnek segíteni a pakolással.

Chris meggyőzi Jimmy-t, hogy segítsen Ericának a lövészettel, és a banda azért szúrták ki ezt a kocsit, mert az egyik őr nő. Jimmy fog vezetni, Hondo és Victor pedig a raktérben utaznak. Mármint a pénzszállító rakterében, nem a telepjáróéban. Hat állomást simán letudnak, majd amikor egy eltereléssel találkoznak, DuBois ügynök ráharap, ugyanis ott nincsen aznap elterelés, és minden kocsit rossz irányba küld. Jess szerint nem így történik, Deacon is mondja, hogy igazi a terelés. Jess átveszi az irányítást, DuBois dühös.

vlcsnap-2018-06-15-15h43m30s027.png

vlcsnap-2018-06-15-15h44m18s964.png

A hetedik helyen jön létre a támadás, a sofőr pedig túl lelkes, így fegyvert rántva kiugrik az ajtón, Luca pedig kettőt a négyből lelő, a másik kettő pedig fogja a sofőrt, és betuszkolják a kocsiba. Hondo megmondja a tutit: jelenleg az az egyetlen előnyünk, hogy nem tudnak rólunk. Jimmy-nek megint nehéz a lába, így két perc alatt a helyszínre tudnak érni, Hondo pedig felmászik a kocsi tetejére, hogy addig Victor egy füstgránátot dob a tagokra, ő pedig kintről leszedi a kiszállókat. Még szerencse, hogy van két antenna a kocsin, különben Hondo már leröpült volna, a motort ugyanis be tudták indítani.

Végre jönnek Jimmyék, aki a terepjáróval leszorítja az útról a pénzszállítót, Victor pedig dobja a bombát, mire mindenki kiszáll, a tetőről meg Hondo figyel a fegyveres vezérre. Később az HQ-n DuBois ideges az alaptalan pletykák miatt, pedig Jess már megírta a jelentését, és az ügynök drogtesztje pozitív is lett. Chris tájékoztatja Ericát Jimmy segítségéről, aki megtanítja balkézzel tüzelni.

vlcsnap-2018-06-15-15h44m27s175.png

Hondo meglátogatja a besúgója lányát, aki kaphat akár százezer dollárt is, de ez persze nem enyhíti a kínt és nem hozza vissza az apját, teszi hozzá sietve főhősünk. A lány addig nem tudta, hogy kicsoda Hondo, amíg ki nem mondták a nevét az őrsön, és most már tudja, hogy Hondo mennyire fontos volt az apjának.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása