Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Botrány a Star Trek: Discovery színfalai mögött

2018. június 15. 18:20 - Bob Benson

star-trek-discovery.jpg

Távozik Aaron Harberts és Gretchen J. Berg a Star Trek: Discovery című sorozat showrunneri pozíciójából. A második évad közepétől kezdve Alex Kurtzman kormányozza majd a sorozatot, ami a CBS: All Access-re készül, de világszerte mindenütt a Netflixen látható. Hogyvoltot is írtunk róla, ezt itt lehet elolvasni.

Az ügyről a CBS egy szűkszavú közleményt adott ki, nincs itt semmi látnivaló, a sorozat nagyszerű kezekben lesz és továbbra is 2019-ben lehet számítani a második évadra.

A sorozat eleve nehéz csillagzat alatt született, többször eltolták a bemutató dátumát is. Eredetileg Bryan Fuller, a Hannibal alkotója vezette a sorozatot, aki viszont nem jött ki teljesen a stúdióval, így inkább távozott és átadta a showrunneri posztot Harbertsnek és Bergnek, akik már rég közeli munkatársai voltak Fullernek.

A Hollywood Reporter forrásai szerint nem a kreatív ügyek miatt kellett lecserélni a showrunnereket, hanem működési problémák miatt. Ez alatt azt kell érteni, hogy a showrunnerök elveszítették az írószobát, ahol több író/producer is azzal fenyegetőzött, hogy otthagyja a sorozatot. Állítólag előfordult, hogy Harberts közelről ordította le az írók fejét, ha nem tetszett neki valami.

Ehhez jött még hozzá, hogy sokkal több pénzt költöttek a második évad premierjére, mint az tervezett volt, ez pedig szintén nem jött ki túl szerencsésen Harberts és Berg számára. A második évadból egyébként már öt epizód elkészült, a hatodik érkezik majd az új vezető, Kurtzman, aki egyébként a pilotnak a rendezője is volt és végig ott volt a sorozat mellett, így lehet nem lesz érzékelhető túl nagy változás a történetben vagy a hangvételben.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása