Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x14 – Luca és a kétéves Nyuszi

2018. június 14. 13:00 - szde

Az ez történt eddig után két évvel ezelőttre csöppenünk vissza, ahol Victor az újonc, Jess nemrégiben lett főnök, a SWAT-os kocsi még erősen elsőgenerációs, ja, és az a pasas a kommandósok főnöke, aki lelőtte Raymont-ot tével. A bevetés célja egy sorozatgyilkos, aki már nyolc embert megölt, és most is van bent egy áldozat. A csapat kétfelé osztódik, Luca találja meg a Nyuszit, aki elmenekült, majd szintén ő találja meg az elrabolt színésznőpalántát, akivel egy megkínzott srác is van, már félúton a halál felé, de a kommandós nem hagyja annyiban. Nyuszinál robbanószer van, így Lucának választania kell, hogy vagy szénnéég a színésznőcskével és a sráccal, vagy előbbi kettő megmenekül. A tűzszerészek nem érkeznek időben, Luca sem tud visszamenni, amikor megtörténik a robbanás.

vlcsnap-2018-06-08-18h58m52s821.png

Immár a jelenben a parti vásárban sétálgat Luca és Jimmy, aki még mindig vendégszerető – immár négy hónapja lakik nála a kollégája, és eléggé kivan a közös élettől, de Luca meglátja a Nyuszit – kopaszon meg vagy húsz kilóval nehezebben, de biztos, hogy ő az. Mindketten utánaerednek, de nem elég gyorsak, remélem, a rendszámot legalább megjegyezték. Hondo közben a régi főnök lakásán, aki nem válaszol a hívásaira, a kecójában is régen járt, ráadásul pénzügyi gondjai vannak. Luca hívja, hogy emlékszik-e Nyuszira, aki majdnem felrobbantotta őket – mert nyilván n év kommandós lét után csak egy darab majdnem felrobbantunk eset volt.

Hondo jön a rendőrségre, a nyomozó szkeptikus, de az aktákat átadja, másra nincsen ideje, mert hosszabb a megoldatlan ügyeinek sora, mint a Disneyland bejárata előtt állóké. Színésznőcskéből önvédelmi-tanfolyamvezető lett, és Lucával eléggé jóban vannak, a lány pedig belemegy, hogy amíg nincsen meg Nyuszi, addig a HQ-n lesz. Ahol Hondo a pszichológussal, Wendy-vel fut össze, aki volt főnököt nem is látta már két alkalom óta, nem is hívta fel előtte.

vlcsnap-2018-06-08-18h59m34s722.png

vlcsnap-2018-06-08-19h00m37s693.png

Jessnél is akció van, fenyegető levelet talált, Hicks előre megmondta, hogy ez lesz, előbb a kocsi, majd a levél. A borítékon nincsen címzés, de Jess nehezen hiszi el, hogy az egyik embere fenyegeti. Nos, nézzen először körül Mumford és Rocker háza táján. Hondo is jóban van Színésznőcskével, Lucán meg pulcsi van papuccsal, hát ez tényleg kész, majdnem annyira, mint Eric az NCIS LA-ben, ő is flipflopban tolta. Luca kicsit túlpörgött, de Hondo nyugtatja, majd végül beadja a derekát, Színésznőcske pedig edz addig az ingyenes konditeremben.

A kocsiban Luca álmából felriasztva is azonosítani tudná Nyuszit – én így vagyok az Analízis 1 és Analízis 2 minimumkövetelményeivel –, és bár a régi lakásában kint volt a hűtőn a fantomkép, Jimmy allergiás ezekre. Hondo ezek szerint nem tudta sem ezt, sem pedig azt, hogy Luca tartja a kapcsolatot Színésznőcskével. Megvan a keresett kocsi, egy fotóstúdióba érnek, ahol a fotós már várja Lance-t, a kuncsaftot, aki nem azonos Nyuszival, azonban nem érhető el, még a menedzserének sem, aki pedig ezen a szinten – biccent a fotós a két kommandósnak – az isten.

vlcsnap-2018-06-08-19h01m02s843.png

vlcsnap-2018-06-08-19h01m42s307.png

HQ-n fejtágítás, azaz Hicks elmondja a levelet, Jess pedig elmondja, amit már ragozunk két rész óta, és egy órát ad a levél írójának, hogy feladja magát, ha nem, akkor bűnügyi nyomozás fog indulni. Mumford és Rocker megvitatják, hogy elég jól állt ehhez Jess, és előbbi nem lenne ilyen türelmes. Hondo megosztja Jimmy-vel az aggodalmát volt főnök iránt, és utánaküldi a fiút, hogy keresse meg. Hondo utána Jesst letámadja, hogy nem mondta el a levelet, majd felajánlja, hogy testőrnek a nő mellé áll. Jess terel, felfigyel egy új tetkóra Hondo alkarján, este pedig a pasas benéz a cuccaiért.

Luca Színésznőcskét update-eli, hogy van újabb fogoly, és a segítségét kéri, hogy hátha eszébe jut valami. Wendy-vel találkoznak, a lány pedig elmondja, hogy hogyan rabolták el: filmszerepet akart kapni, meghallgatáson találkozott Nyuszival, fotósnak adta ki magát, de amikor kinyitotta a kocsit, akkor egy fegyverrel nézett szembe. Megbilincselte a kezét és lábát, a lány pedig azon agyalt, hogy küzdenie kellett volna. A fogságban volt már egy másik ember (a srác), és amikor épp nem gyorskajákat tömött beléjük Nyuszi, akkor kínozta őket.

vlcsnap-2018-06-08-19h01m51s763.png

vlcsnap-2018-06-08-19h02m18s950.png

Hondo mindenkinek köszöni, hogy bejöttek a szabadnapjukon, majd update-eli őket, Luca szerint pedig benzinkút vagy áruház környékén kell megkeresni Nyuszit. Jimmy egy bowlingpályán találja meg a volt főnököt, aki nem szívesen látja a srácot, aki csak gurítani jött. Jimmy még mindig nem tud bowlingozni, de csak tök simán direkte jobbra húzza a kezét. Volt főnök szerette volna megfialtatni a pénzét, minél gyorsabban, de nem jött össze. A pénz pedig Raymont tével főiskolai tanulmányaira kellett volna, de bowlingban még mindig király az öreg. Jimmy a volt főnök saját szavait használja a férfi ellen, akinek semmi kedve semmihez, Hondo-nak meg üzeni, hogy magával törődjön és foglalkozzon a csapattal.

Deacon és Chris érkeznek a tizenhatodik boltba, ahol a hotdogos Arty azonosítani tudja a fantomképet, majd a videófelvételeket is odaadja. Színésznőcske azonosítani tudja Nyuszit, aki valami mérnök és nemrégiben vett házat valahol, Luca pedig már menne. Érkezik Jimmy, update Hondo-nak, majd kéri, hogy a volt főnököt hozza be a műszak végén. Jó tudni, hogy van olyan, lévén, ezek minden időpontban dolgoztak már. Most is sokan a szabadnapjukon dolgoznak.

vlcsnap-2018-06-08-19h02m45s837.png

vlcsnap-2018-06-08-19h03m34s827.png

vlcsnap-2018-06-08-19h04m22s683.png

Hicks talált egy ujjlenyomatot a borítékon, az ügy zűrös, a kihallgatóban egy nő ül, Mumford és Jess szigorúan néznek rá. Érkezik Rocker Hicks kíséretében, a nő a felesége, a „kihez megyek férjhez” listám meg egyre inkább csappan, már sem Ryan Lochte, sem Harry herceg nincsen rajta, de még Rockert is le kell húzom, mindjárt megyek, és szétbőgöm  magam. A nő nem gondolta komolyan a fenyegetést, Rocker a kocsiról viszont nem tud semmit. Jess megértő, de Hicks ragaszkodik a törvényességhez.

Közben Nyuszi újabb áldozatot kínoz, kint Deacon elektromos művek munkatársnak adja ki magát, de Nyuszi nem engedi be. A csapatnak két perce van a generált áramszünetnek köszönhetően, de ez a pasast nem hatja meg, tovább kínozza áldozatát. Közben Jimmy a hátán cipelte Deacon fegyverét, ez nagyon cuki, de a pulcsit már nem sikerült hoznia. A házban lévő kamerák mind pont olyan magasságban vannak, hogy földről el lehet vágni a kábeleiket. Hang- és füstriasztó is van a lakásban, meg két ajtó, amit nem olyan egyszerű betörni. Az egyik mögött a robbanószer van, a másik meg a pincébe vezet, de a gaz, galád Nyuszi elmenekült. Luca alatt kinyílik egy csapóajtó, aminek köszönhetően pont oda zuhan, ahol Nyuszi tartózkodik. Mondanám, hogy nincsen szebb látvány, mint amikor két dögös pasi veri egymást, de hát itt ugye csak egy dögös pasi van, és még Hondo is időben jön, nem lesz lövöldözés se.

vlcsnap-2018-06-08-19h05m01s963.png

HQ-n Luca elmondja Színésznőcskének, hogy most már végleg vége, a lány pedig felajánlja, hogy beszél az áldozatokkal. Rocker Jess előtt felel, csak pénzbüntetést kap, letöltendőt nem, kérdései sincsenek a tervezetről. Jess annyira akarja, hogy akarjon már valaki beszélgetni vele erről, hogy mindjárt megszánom, és írok neki. Rocker távozóban még szomorú kiskutyaszemekkel néz az érező Hondo-ra, akihez Raymont tével jön. Sztori volt főnökről, a srác nem nagyon akaródzik találkozni vele, de végül belemegy. Kint Jimmy hallgatja a másik felet, aki sose hitte, hogy Jimmy figyelt rá. Jönnek Hondo-ék, megtörténik a nagy találkozás, Jimmy és főhősünk meg kint sasolják a történéseket.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása