Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 6x05 – Hétévi vágyakozás

2018. június 14. 15:00 - Kapitánylány

„Természetes módon próbáljuk megszerezni azt, ami után vágyódunk.” -  Hétévi vágyakozás

Éjszaka van, a park kellős közepén egy sáskaszerű keveréklény mászik ki a földből és változik vissza emberré, rögtön keresni is kezd egy áldozatot. A kiszemelt férfi az első ijedtség után mentőt akar hívni az éhező hajléktalan részére. Tárcsázza is a 911-et, de nem sokáig beszél a diszpécserrel, a keveréklény megöli.

01.jpg

Eve az alagútban a falra karcolt fel jeleket, magához térve maga is megdöbben a munkáján, de nem sokáig csodálhatja, mert kialszik a lámpája. Közben Nick-et rémálom gyötri, felébredve kimegy a konyhába egy pohár vízért, majd lenéz a rejtekhelyre is. Már majdnem lemenne, amikor Adalind ijeszt rá, kicsit lelkiznek, majd irány az ágy.

Renard ránéz az alvó lányára, majd meglátja Diana babáit is, a biztonság kedvéért lenyúlja a woodoozáshoz használt tűt. Kint a nappaliban Meisner bukkan elő kísérteni, nem éri be egyszerű bocsánatkéréssel, van még egy-két elintéznivalójuk. A százados kicsit nyűgös, ki szeretné már aludni magát, ott hagyja a nappaliban Meisner-t. A fejében létező szellemtől azonban nem egyszerű szabadulni, a következő percben egy csomó halott Meisner-t képzeleg a padlóra, nem lesz egyszerű megszabadulni tőle.

02-1.jpg

02-2.jpg

Rosalee és Monroe ultrahangos vizsgálaton van, a doki néni egy szívhangot észlel. A dúvad rákérdez, hogy biztos-e, mire végül kiderül, hogy három szívhangnak örülhetünk! Öröm és boldogság, ezt is megoldják majd valahogy!

Nick a rémálmáról mesél Hank-nek, arról amikor lelőtték, nem érzi magát teljesnek a bot nélkül, szüksége van rá. Tudni akarja miért rejtették el, mik azok a jelek a rongydarabon. Hank úgy véli túl sokat akar tudni, nem ok nélkül volt eltemetve a bot. A beszélgetést Hank mobilja zavarja meg, Wu értesíti őket a hulláról a Stillman parkban.

03.jpg

Adalind érkezik meg Diana-ért, Renard robog le az emeletről, elaludt. Bizonytalanul tekint a padlóra, ahol persze nincsenek hullák. Adalind búcsúzik, a százados már épp rákérdezne, hogy esetleg tud-e valamit az elmebajáról, de végül meggondolja magát.

A parkban vizsgálják a meztelen áldozatot, közelben pedig találtak rongydarabokat is. Megy az elméletgyártás, mikor is egy nő sikolt fel, egy gyerek belesett egy gödörbe. A srácok kihúzzák egy csontváz karral együtt, találtak még egy hullát. Nyomozópárosunk megállapítja, hogy a csontvázon lévő ruha ugyanolyan mint amit találtak, illetve a föld alatt lévő lyukban két test is elfér. A nyomokat megvizsgálva meg is van mi történhetett: valami kimászott a föld alól és megölte a férfit a ruhájáért.

04.jpg

Keveréklényünk jóízűen falatozik csirkecombot, majd a kávé mellé rendel még húst véresen, illetve Bloody Mary koktélt. Elmeséli a pincérnőnek, hogy régen evett már, akkor is elszámolta magát, nem tartott ki addig a pipi mint amennyit számolt rá.

Renard az irodájában mereng a tegnap esti képzelgésén, tehetetlenségében felhívja Steiger-t, találkozót beszél meg estére vele. Közben a fiúk kint átbeszélik az ügyet, Wu érkezik hozzájuk a hírrel, használták az áldozat kártyáját egy étkezdében. A pincérnő a személyleírást ad, majd azt is elmeséli, hogy milyen furcsaságokat mondott a gyanúsított, mintha megevett volna egy bombázó nőt. Bonctündérke hívja be őket a hullaházba, a csontváz egy 35 éves nőé, akit kb. 5 éve temettek el, harapásnyomokat is talált a csontokon, illetve a belső szervek is eltűntek a testből.

05.jpg

Adalind szendvicset készít, Diana rajzolás közben kérdez rá Meisner nevére, mert apukája éjszaka sokat emlegette ezt a nevet. A nő szomorúan közli, hogy már halott, a kislányban ekkor feldereng, hogy ő már találkozott Meisner-rel a helikopteren. Ekkor közli, hogy Eve az alagútban van, nem érzi túl jól magát és ő is rajzolgatott, pont azokat a jeleket, amit ő a füzetébe. Adalind nagy nehezen felcibálja az alélt Eve-t, majd próbálja a lázát levinni, de nem jut el a nőig a borogatással, mert közben Diana tűnik el az alagútban. Lent Diana lilaszem effektusra vált, így világítja meg Eve által felkarcolt jeleket.

06.jpg

Ataktos Fuse, meg is van a keveréklényünk! Rosalee és Monroe érkezik meg a fűszerbolt alagsorába a jó hírrel, hármas ikrek érkeznek a kis családba. Rosalee segít a fiúknak lefordítani a lény latin leírását (számítógépes fordítóval), egy bizonyos parti állattal (Bestia Festiva) van dolguk, ami 7 évente jön fel egy napra a föld alól táplálékot szerezni, hogy tovább éljen, így lesz halhatatlan. Wu küldi át a fantomképet, így már arcot is köthetnek a féllényhez, Monroe esküdözik, hogy látta már valahol a gyanúsítottat. A beszélgetést Adalind szakítja félbe, haza hívja Nick-et Eve miatt.

07.jpg

A parti állat már ki is szemelte az új éléskamrát, egy koktélt küld a molett lánynak, amit a fiúja nem néz jó szemmel, kihívja a bár mögötti sikátorba a keveréklényt. A küzdelem persze nem kiegyenlített, az Ataktos Fuse bocsánatot kér a nő lenyúlásáért, majd átváltozva torkon szúrja a férfit. A bárpulthoz visszatérve lecsap a lányra, majd meghívja az egész bárt egy italra, kezdődhet is a buli, irány táncolni! Kis lötyögés után elcsábítja a lányt egy késő esti sétára.

Eve nem emlékszik arra, hogy ő véste be a jeleket az alagút falába, ködös számára minden, ami odalent történt. Adalind kihasználja az alkalmat és bocsánatot kér azért, amit Juliette-tel tett, de választ már nem kap, Nick megérkezett. Le is mennek az alagútba körbenézni, de nem sok idejük van értekezni róla, mert Hank jelentkezik be egy újabb hulla hírével.

08.jpg

Friss párocska sétál a parkban, régi városképről, lakosságról beszélgetnek. Közben Monroe kezd belebolondulni abba, hogy honnan ismeri a gyanúsítottat. Rosalee próbál segíteni neki, ekkor ugrik be a dúvadnak, hogy talán nem is így néz ki, a fantomképre mindenfélét satíroz, mire rájön ki az Ataktos Fuse. A parti állat nem más mint Portland első telepese, William Stillman, akiről a parkot is elnevezték. A bárnál közben azonosítják gyanúsítottat, aki egy lánnyal távozott. Rosalee és Monroe videó hívással jelentkezik be, előadják az elméletüket William Stillman-ről, sietniük kell a parkba.

09.jpg

Renard megérkezik egy antikvár boltba Steiger-hez, a százados meg akarja tudni, hogy valódi-e Meisner kísértete. Steiger fizetséget kér, Renard a családi gyűrűit ajánlja fel. Steiger egy Aspirateur d'Esprits lélekszívóval akarja eltávolítani a századosról a ráakaszkodott lelket, ha létezik az. A gépezet működésbe lép, kis idő után úgy tűnik sikerrel is járnak, de Meisner bedurvul, teljes kapacitásra kapcsolja a gépet, Renard üvöltve szenved tőle. Következő képen már felöltözve fekszik az üres üzlethelyiségben gyűrűk nélkül, de továbbra is Meisner szellemével, aki egyszerűen közli, hogy szar dolog a téboly.

10.jpg

Az andalgás továbbra is tart, Stillman teljesen leveszi a lányt a lábáról szó szerint, átváltozva leüti, majd elkezdi az új gödrüket kiásni. Hank, Wu és Nick ekkor érkezik meg, verekedni kezdenek, ami kicsit kilátástalan, az Ataktos Fuse-t nem tudják legyőzni. Ekkor a parti állat mögött vízilószerű lénnyé átváltozva áll fel a leütött lány, majd egyszerűen leharapja Stillman fejét, az ügy megoldva! A fiúkban felmerül a kérdés, vajon mennyi csontváz lehet még a parkban?

11.jpg

Címkék: grimm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2018.06.14. 20:11:20

Ez a rész nagyon tetszett, szuper volt a Nagysáska és a végén a csattanó! :-)))
Tudtam, hogy több gyermekük lesz Monroeéknak! És hogy mennyi? Majd kiderül :-)
Party Állat - Bestia Festiva :-))
Azért neked is jutott izzadt férfifelsőtest, látom ám! :-)))
Köszi szépen a hogyvoltot, szép kerek leírás volt, olvastatta magát!

2018.06.15. 00:00:00

ezt a részt kihagytam, pontosabban megnéztem, de nem kötött le, hv pont jó, h mivóthogyvót, köszi.
a képek renardról (kacsintott #abiri) különösen.
<3

2018.06.15. 00:02:37

(sztem Nickért lesz egy harcunk @kapitánylánnyal.)
#ittsevótam!

Gabba 2018.06.15. 06:34:32

nekem is tetszett a faja csattanó, amikor a molett macáról is kiderült, hogy keverék - és méghozzá milyen jó étvágyú :D

Kapitánylány 2018.06.16. 10:54:22

@Pácsó Ármándó: a végén egy egész alomnyi kölyök születik! ;)

@Biriksz_Krokiksz!: nem hagyhattam ki a félmeztelen Renard-ot, vétek lett volna! :D az meg, hogy kié lesz Nick, az még a jövő titka... ;)

@Gabba: jó étvágyú, mi? és a császármorzsa már smafu? :D

hopp! (törölt) 2018.06.16. 11:19:36

@Kapitánylány: mennyit puczérkodik mostanában, a kis kokott, direkt idegel!
xD
Nicken meg majdcsak megosztozunk valahogy, nem sajátíthatja ki magának Zsüliee! #önzőségi
xD

Gabba 2018.06.16. 11:57:27

@Kapitánylány: dehogy smafu, de akkora vájdlingom nincs, amekkorában neki kéne főzni!

Pácsó Ármándó 2018.06.17. 10:53:13

@Gabba: Nagy test, nagy élvezet! Tenéked magyarázzam? :-))

@Kapitánylány: Monroeékon mindig jót lehet derülni, nélkülük szegényebb lenne a sorozat :-)

@Biriksz_Krokiksz!: Julis veszélyes! Vagy az volt. Vagy izé .. :-)

Kapitánylány 2018.06.19. 20:03:25

@Pácsó Ármándó: Rosalee és Monroe nélkül semmit se érne a sorozat, ez így van! üde színfolt a kis páros :)

Gabba 2018.06.19. 20:47:44

@Kapitánylány: @Pácsó Ármándó: Monroe for president! És pont a kövi részben kerül kulcsszerepbe! :)

AaannnaaA 2018.06.24. 00:25:00

@Biriksz_Krokiksz!: Kifejezetten örülök, hogy Ti ketten érte harcoltok, mert míg megy a catfight, addig én oldalágon meglógok a századossal :D

Ez amúgy tényleg egy kifejezetten jó rész volt, izgalmas történettel, és a végén jó kis csattanóval. Szerintem Meisner amúgy addig nem távozik, míg a kapcsi vissza nem tér a jó oldalra. Nem?
Köszi az írást!

hopp! (törölt) 2018.06.24. 00:57:25

@AaannnaaA: xDDDD hiszed! xD

hopp! (törölt) 2018.06.24. 01:07:59

@AaannnaaA: a századost lestipistopiztam már az első évadban, amikor még senki sem szerette, már akkor láttam a lelkét, szóval bócsy, de ő az enyém, ne hari :////

Kapitánylány 2018.06.24. 14:20:11

@AaannnaaA: @Biriksz_Krokiksz!: nehogy már Biri mindkettővel lelépjen egyszerre! hé!! :D nekünk meg senki se marad...
süti beállítások módosítása