Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x09 - A kibeszélő show, avagy tuti tippek minimálbéreseknek

2018. június 14. 09:00 - Dzsudibí

Kedves egész és fele barátocskáim, indította mindig az órát így a kedvenc biosz tanárom általánosban, és ugyan elsőre sem egy nagy vicc, századjára meg kifejezetten szar, mi mégis visítva hugyoztunk magunk alá minden egyes alkalommal, amikor elhangzott. Tehát kedves egész, és fele barátocskáim, elérkeztünk a végihez. Vagyis a vége után is van még, mert lehúzzuk a maradék bőrt arról, amiről érdemes, és töltünk még egy adag botoxot ezen a hétfői estén is magunkba vizuálisan, mert mi egyszerű, másfélszobakonyhában tengődő pöttöm átlagemberek, akiknek már az is luxus, ha a bigmeket nagyobb menüben kérjük fizunapon, nos nekünk nemigen jut más, mint ez. Mindenki röviden elmondja a kamerának, hogy miért is jött ma ide, természetesen senki nem akar balhézni, sem veszekedni, sem rálfloren ködmönkéből előrántott gépfegyverrel véres vendettát rendezni, de szerintem drága öreganyám az egyetlen a földön, aki ezt látva tényleg elhinné, hogy ezek a finom hölgyek itten ma kellemesen eldiskurának majd időjárásról, nokedliszaggatásról, meg hogy a Fifi kutyának milyen csenel kosztümje lesz idén nyáron. Szakítunk még egy kis időt sixx kedvenc fogfehérítő eszközére is, mert ugye, Babett fehérít egyet gyorsba adás előtt, majd felajánlja a sminkesnek, hogy neki is hagy egy adagot, és a végén körbeadják majd, mint a dekket szokás a Diószeghy - Sárkány utca sarkán. 

A műsorvezető Kovács Áron, de kábé mindegy is, neki ma itt úgysem osztanak késbakot. Áron a bevezetőben elmondja, hogy Tünde újoncként került be az - idézem - luxus iskolájába, Tünde csak egy szemvillanással üzeni meg Áronnak, hogy anyádnak van szüksége luxusiskolára, én lenyelem. Áron Yvonne-nál is próbálkozik, most hogy megvolt a verseny, hozott neki csokit, amit Yvonne, köszöni szépen nem kér, ezt úgy hívják azt hiszem, hogy kettőből nulla. Vivin a sor, akinek már megszületett a kisfia, tőle szokatlan módon igazán kegyes volt Fecsóval, mert 3 választási lehetőséget is adott névügyileg: Edvárd, Kevin és Sztivön, akinek végül ebből a csodás választékból az első volt a legszimpibb, de nem számít, mert enne a gyereknek úgysem a keresztneve lesz a legnagyobb probléma az életében. 

6_4.png

Egy bájos bejátszással csapunk bele a lecsóba, Viviéknél pap szentelte fel a lakást, mely ünnepi alkalomra Farm Dani is előkerült végre, aki Vivi bátyja, ha valakinek esetleg nem esett volna le a tökéletesen egyforma finom arcvonásaik láttán. A pap minden helyiséget széles kézmozdulatokkal szentel föl, Vivi és Dani szorosan a nyomában, és a pap kézmozdulatait úgy követik a fejükkel, mintha annak hívó mozdulataira bármelyik pillanatban felbukkanhatna a sarokban a szentlélek. 

"Látszik, hogy mindent tud és profi ebben a témában." (Vivi)

Valahol olvastam egyébként, hogy Vivi ritkán hagyja ki a vasárnapi misét, ha erre előzetesen kellett volna fogadnom, valószínűleg kurva sok lóvét buktam volna. Daninak csak egy szerény kérése vóna, miszerint áldják meg jól a TV körül is a szobát, hogy jöjjön a tippmix, amikor a Fecsóval nézik. A bejátszás után Áron próbálna viccelődni a tisztítás-takarítás, takarítók-szolgák-Isten szolgája vonalon, de mivel sajnos nem magyarázza el elég részletesen Vivinek a párhuzamot, így annak nem esik le, csendben hozzáteszem, hogy azért nem maradt le semmi fontosról. 

Hamar elérünk Bogihoz és a megunhatatlan (NOT) nem rajtad röhögtem,hanem a szetteden incidens kitárgyalásához, és ahogyan az előre megjósolható, pillanatok alatt eluralkodik a káosz, és átmegyünk Mónikasóba. Mint kiderül, titokban Bogi is nagy rajongója a luxifeliknek, ezért utólag visszanézte az első évadot, és nem esett neki jól, hogy Rita és Babett kibeszélték, így szemet szemért alapon úgy gondolta, kutya kötelessége Babettet a háta mögött kigúnyolni. Szerinte ugyanis egy barát nem beszéli ki a másikat, hanem a szemébe mondja a frankót, és ezzel akkor vissza is kanyarodunk az alap problémához, amikor Bogi Babetten röhögött a bárpultnál. A kotkodácsolást Áron szakítja félbe, szerencsére, mert én 14 és fél másodperc után kurvára megunom, és Tündének adná a szót, hogy kifejtse a véleményét Bogiról mint újonc, de itt sem jutunk sokra, mert Bogi minden mondatot félbeszakít azzal, hogy demostmonddelmibajod, defejtsdkimár, demitérzel, deténylegszeretnémhallani, így Tünde végül feladja.

Mivel a műsor ezen a ponton máris átfordult abba a posványba, amit én csak dögunalomnak hívok, ezért van időm elmondani, hogy bár Yvonne tényleg brutál izmosra gyúrta magát, de rettenetesen néz ki a ráncos lógó bőr a kezén, és csak még jobban kibassza a szemünket a differencia miatt a simára vasalt/húzott/aládúcolt (megfelelő rész aláhúzandó) arcbőre mellett. 

"Nem mindegy, hogy milyen súlyokkal beszélgetünk." (Bogi)

7_4.png

Külön tetszik, hogy ebben a meddő vitában a maga módján a viasat is állást foglal azzal, hogy Bogi fejét szolidan kitakarják a logóval, ugyanis egy reklámmal, gyors újrapúderezéssel és fogfehérítéssel később még mindig ott tartunk, hogy Bogi sérelmezi, hogy a többiek kibeszélik a háta mögött, ám ha ő teszi ugyanezt, az nem ér, mert ő nem rosszindulatal, hanem viccből mondta. Áron próbálja néha visszavenni a szót, hogy egy kicsit irányítsa a beszélgetést, de erre kevesebb esélye van, mint Fecsónak negyedik nevet választani, az arcát elnézve meg is fogadja magában, hogy legközelebb sokkal több pénzért vállal csak ilyesmit. 

5_4.png

20_4.png

A következő témát a műsor szponzorai szolgáltatják, alias férjek, Áron első nekifutásra Vivi táskájának mélyéről próbálja kimenteni Fecsó golyóit, mondanom sem kell, mission failed, olyannyira, hogy Vivi seperc alatt visszafordítja a beszélgetést, és totális támadást indít Áron golyói ellen is, aki kénytelen fülét farkát behúzva, lábaközét két kézzel védve visszavonulót fújni. 

"A férfiak olyanok mint a buszok, jönnek és mennek." (Vivi)

21_4.png

Felmerül a kérdés, hogy mennyire számított a vagyon a párválasztásnál, Bogi sivít elsőként és a leghangosabban, hogy természetesen semennyire, ő nem is tudta, hogy ki az a Burek,akár halász is lehetett volna, jó, hát mondjuk persze, egy olyan klubban ismerte meg, ahol egy pohár csapvíz két halászbárkába kerül, de pénz nem számít alapon volt ott, nem azért, hogy megcsípje a török Mészáros Lőrit. Babett az egyetlen, aki őszintén elismeri, hogy persze, az ő férje levette a lábáról azzal, hogy milyen úriemberként viselkedett, na de nyilván az is piros pontokat jelenthet egy nőnél, ha Párizsba viszik a második randin. 

19_4.png

22_4.png

Mivel ebből a topikból nem lett üvöltözés, ugrunk is Boginak arra a megjegyzésére, hogy mennyire örült Tündének, mert - idézem - ő az a nívó, aki én vagyok. Áron lassan adagolja a drámát a luxik szájába, ugye mindenkinek nagyon rosszul esett Bogi megjegyzése? Igeeeen, vonyítják kórusban a feleségek, kőszőnjűk szépeeen, víszónt kívánjuuuk, majd szinkronban kortyolnak egyet a menza ivóléből, Bogi meg már hiába magyarázza a bizonyítványt, hogy igazából ő Tünde művészeti múltjára akart ezzel utalni, nem arra, hogy esetleg a többi feleség túl csóró és proli lenne az ő ízlésének. Yvonne, aki eddig sem tett hozzá sokat a műsorhoz, most már elérkezettnek látja az időt, hogy rádurrantson egy banánra, így a továbbiakban van kifogása, hogy miért ül szótlanul a kanapéba süllyedve, és még csak tettetnie sem kell, hogy követni próbálja az eseményeket. 

24_4.png

23_4.png

25_4.png

Villámkérdések! Beszarsz. Áron kérdez, és a luxiknak gyors és őszinte választ kell adniuk, ejj de ötletes.

Bogi

Hány házatok és kocsitok van (máhogy Bureknek mennyi), és kb ezek mennyit érnek? 

Kb 20 ingatlan a világ minden részén, a legdrágább 50 millió (és nem, ez nem forintban kedves egész és fele barátocskáim, hanem természetesen ojróban) ehhez jár még kb 10 kocsi, melyből Boglárka kedvence a Maserati.

26_3.png

Tünde

Mekkora körülbelül a családi vagyonotok?

Tünde már diplomatikusabb választ ad, mint Bogi, egyrészt ciki lenne az imént elhangzott javak után bevallani, hogy egy árva fostos Tesla meg két Jaguar áll csak a garázsban, másrészt Tünde sem hülye, hogy a TV-ben csinálja meg az adóbevallását (lásd még Polgár galéria és képhamisítás címszavak), elég legyen annyi hozzája, hogy egy bizonyos szint felett mindegy mennyije van az embernek, és ő biztonságban érzi magát és családját anyagilag.

27_3.png

 Yvonne

 Egy évben mennyi pénzt költesz jótékony célokra?

Bla-bla-bla, bla-bla-bla, két percben, a lényeg annyi, hogy nem tudjuk meg, mert rengeteg társadalmi célú munkája is van,melyek értéke nem fejezhető ki pénzben.

28_3.png

Babett

Számodra továbbra is nagyon fontos az ismertség. (Ez nem kérdés, kedves Áron)

Igen, mert ahhoz, hogy majd egyszer olyan színházakban is játszhasson, amilyenkben szeretne, ahhoz az első lépcsőfok SAJNOS, hogy a Blikk címlapra kell kerülnie, jó lesz, ha lesz harmadik évad, de úgy is jó, ha nem, mert ez csak egy játék. 

29_3.png

Vivi vagy nem kap külön kérdést, mert Áron már annyira be van tőle szarva, vagy kivágták, mindenesetre a végére nézői kérdések jönnek. Az első rögtön egy mindenkinek szóló kérdés, miszerint a műsor vajon jó példával szolgál-e a fiatalok előtt, Babett szélsebesen vágja rá, hogy persze, naná. Tünde örül, mert a betegsége kapcsán tud segítséget nyújtani másoknak is, könnyek.

30_3.png

Yvonne szerint pedig mindegy milyen a műsor, mert a gyereket neveljék a szülők, ne a tévében látottak, ennyi erővel akkor mehet a kőkemény alázós pornó is egész nap háttérzenének, ha jól van nevelve a gyerek, ugye. Egy másik néző azt szeretné tudni, mi történne, ha luxikáink holnaptól minimálbéren tengődő, egyszerű háziasszonyokká változnának hirtelen, mire jön ismét az egyöntetű válasz: itt mindenki akkora tehetség a maga szakmájában,hogy seperc alatt visszatornásznák magukat, Vivi ezt még választékosabban foglalja nekünk össze, ő a szarból is várat épít, ha úgy hozza a szükség, csak legyen felszentelve minden helyisége. Bogi is hozzáteszi még a magáét, szerinte az, aki ma Magyarországon minimálbérből él, mind magának köszönheti, mert mindig lehet többet és máshol dolgozni, és akkor ezt most minden kedves minimálbéres jó alaposan tegye bele a farzsebibe, lehetőleg abba, amelyik nem lyukas, nehogy elveszítse valahol.

31_3.png

32_3.png

Ha lemaradt volna, itt a manna:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_z_ 2018.06.14. 11:27:58

A szúnyogcsődőr! Hogy meg nem ütötte agyon egy jó érzésű ember sem...

drover(fanyul társa) 2018.06.14. 13:28:54

Nagymamashow. Mennyi az átlagéletkor, 70 év? Elég gusztustalanok szegénykémék..

Fülig José 2018.06.14. 13:43:09

bazze, hogy erről cikket (?) bírtok írni... elképesztő izgalmak, hihetetlen intrikák, feszült izgalom... de DROVER kollégának van igazsága, ritka molyrágta egy csapat...ennyire fussa a csatornának?

É2I 2018.06.14. 13:43:20

Konklúzió:

Vagyon ide - vagyon oda, látható, hogy az észt és a jó modort nem lehet megvásárolni.

ui: No meg a plasztikai sebész is elég óccsónak tűnik...

É2I 2018.06.14. 13:46:47

@Fülig José: Mondjuk lehet nem fussa többre, de inkább az a tippem ,hogy a valódi arisztokrata népek nem olyan balfasz hülyék, hogy tv műsorban adják a luxuskurvát.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2018.06.14. 15:48:30

Jajj, dzsudibí, még írhattál volna Vivi lufifejéről (mi történt vele, allergiás rohama volt? :O ), a folyton kibuggyanó melléről (nem volt méretében alkalmatos rongy a stúdióban?), Yvonne lenőtt hajtövéről, stb. :D
Ezek a nők borzalmasak. Nagyon kíváncsi volnék a valódi korukra!!! Hogy lehet ennyi pénzből ilyen szarul kinézni?

Dzsudibí 2018.06.14. 16:42:38

@kekecke: de legalább Babett foga makulátlan volt

Sorrybori77 2018.06.15. 22:45:23

Tudjátok mi kéne ide?! Jéghideg vizes slaggal meg egy ipari méretű törlőronggyal lemarni mindegyik képéről azt az ocsmány több tonna réteg festéket a pofajukról. Mérget rá, hogy MILLIÓSZOR jobban nézne ki mind egy normális, természetes arccal.

Sorrybori77 2018.06.15. 22:51:38

Ja és valszeg az is előnyükre vállna, ha valaki fogná és szépen lerántaná azt az ócska, műszálas, behajsütővasazott póthajak a fejükröl. Egytől egyig mind mint úgy fest mint egy low budgetes pornószinêsznő, akiket csak a kakkantóba tolnak.

Ecotrans 2018.06.18. 20:25:52

@Sorrybori77: Hát ezen felröhögtem hangosan. Azért a pornószinésznők jobban tartják magukat. De ezt a Babettát vagykifaszomaz, még mindig nem tudom hová tenni. Ki a franc ez a Medveczky Ilona klón?
süti beállítások módosítása