Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

The Walking Dead 2x12 - Better Angels (18+)

2018. június 13. 10:00 - Chat Géza

Rick Dale sírjánál állva mondja a demagóg bullshit szöveget, hogy az ő tiszteletére egy rendes csoportként fognak élni. Erre kapjuk kontrasztban, ahogy Shane, T-Dog, Daryl és Andrea sorra csákányozza szét a tanyára tévedt kóborlók fejét. Dale utáni gyász kissé rányomja a közhangulatra a bélyeget. Andrea kvázi szerelmet vall Shane-nek, hogy köszöni az elmúlt időszakot, amikor még nem volt Rick és minden hezitálás nélkül védte a seggét. Glenn a lakóautó megszerelése közben nosztalgiázik Dale-ről. Rick a fiával beszélget, hogy ne eméssze magát, nem ő tehet arról, hogy Dale megmurdelt. Ez egy ilyen világ. Sajnos nem lehet olyan gyerekkorod, mint nekem. Itt egy fegyver, használd, de mától vége a gondtalan, réten szaladgálós gyermekéveknek – mondja Rick, az év apukája.

12.6.jpg

Shane egy kicsit megzakkanva leül a fogollyal szembe, zokszó nélkül fejbe lőné, de meglátja, hogy már majdnem kiszabadította a csuklóját. Na, te velem nem baszakszol! – gondolja Shane és már rángatja is az erdőben.  Figyi báttya, ennek a csapatnak annyi, vigyél el a tiédhez, az biztos sokkal kúlabb. Úgy-úgy. Nem egy bonyolult teremtés ez a fiú, egyből beszopja a hülyeséget, mire Shane máris eltöri a nyakát. Erre izomból lefejel egy fát, hogy legyen alibije, mert már megy is vissza a tanyára, hisztizni Ricknek és a többieknek, akik már észrevették a nagy szökést, mondjuk azt, hogy miért, hogyan, de leginkább minek lett bezárva kívülről a fészer ajtaja azt senki sem érti. Shane véres pofával tér vissza és már hergeli a népet, hogy a kis szarcsimbók kiütötte őt, elvette a fegyverét és így bóklászik az erdőben. El kell kapni, le kell gyakni! T-Dog vigyáz az asszonyokra, Shane, Rick, Glenn és Daryl pedig két csapatra oszlik, úgy keresik a gyereket.

12.7.jpg

Darylék találják meg, aki már átalakult. Iktatják is ügyesen és megvizsgálják a tetemet. Daryl sasszeme egyből kiszúrja, hogy a faszinak eltörték a nyakát és egy harapást sem ejtettek rajta. Akkor hogy változhatott át? Gyanús ez. Eközben Rick a maga kiscserkész, kikérdezős módszerével is finoman puhatolózik Shane-nél, hogy egy ilyen kis nyikhaj, hogy a francba tudta kiütni őt? Egy kővel a kezében, mondjuk. Hihető, de Rick nem kajálja be ezt a szart. És már ott tartunk, hogy Shane fegyverrel a kezében nyomatékosítja mondandóját, hogy ő jobb apa, szerető és férj, mint Rick valaha. Rick kivételesen nem kapja fel a vizet, higgadtan közli, hogy egy fegyvertelen embert kell lelőnie, ha végezni akar vele, és lassú léptekkel közelít Shane felé, aki már teljesen megborult, eszelős tekintettel, szája szélét nyalogatva figyeli Ricket és hajlik is a fegyverletételre, de azt nem látja, hogy Rick hirtelen a háta mögül előrántja a bugyli bicskát és szíven szúrja vele egykori legjobb barátját.

Rick sír Shen teteme felett, és már jönnek is a heves zombihörgős snittek mire Carl is kiszambázik a rétre. Nem érti, hogy apja miért ölte meg Shane-t. Apja védőbeszédét se nagyon akarja meghallgatni, ő is fegyvert ránt és egyenesen rá szegezi. Kellett volna az az atyai pofon, mondom én! Eközben a háttérben Shane tekintete bevizenyősödik és visszatér az élők közé, mint egy jó zombi. Be is célozza Rick nyaki ütőerét, de Carl egy fejlövéssel iktatja a veszélyforrást. Öröm bódottá lenne, ha ezt nem hallotta volna meg az erdőben héderező tetemes zombihorda, ami most feléjük, azaz a tanya felé veszi az irányt, míg szépen csendben szól az operametálra hangszerelt intró.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.