Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nem kell golyóállónak lenni ahhoz, hogy szuperhős legyél

2018. június 13. 18:14 - Bob Benson

dims.jpeg

Alig néhány nap van hátra június 22-ig, amikor felkerül Netflixre a Luke Cage második évada. Ennek örömére a streaming szolgáltató kiadott egy új előzetest a szuperhőssorozathoz. Az előzőről, ami még májusban jött ki, itt írtunk. Ebből világos lett, hogy mi lesz az évad iránya. A mostani előzetes viszont a női karakterekre fókuszál.

A főszerepet nyilván az Alfre Woodard által játszott Mariah Dillard apja. Ő arról beszél az előzetesben, hogy nem kell golyóállónak lenni ahhoz, hogy valakinek természetfeletti ereje legyen. És a fekete bőrű nőknek mindig is megvolt. Majd hozzáteszi, hogy Harlemnek királynőre és nem királyra van szüksége. Innen elég egyértelmű, hogy mi is adja majd az évad egyik fő konfliktusát.

A mozikban a Marvel elég sokáig nem tudott felmutatni egyetlen kézzelfogható színesbőrű női karaktert sem, míg meg nem érkezett a Fekete Párduc. De sokat kell várni, míg az folytatódik, addig a tévében viszont a Luke Cage igyekszik kiszolgálni azt a közönséget, akik úgy érezhetik, hogy a filmek nem nekik szólnak.

Címkék: hír luke cage
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása