Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megérkezett a Jack Ryan első előzetese

2018. június 12. 18:00 - Bob Benson

jackryanwarzone.jpg

Az Amazon egyik nagy dobása lesz az idén a Jack Ryan című sorozatuk, amit augusztus 31-én mutatnak majd be. Ebben John Krasinski alakítja a címszereplőt, akit előtte eljátszott már Harrison Ford, Alec Baldwin, Ben Affleck és Chris Pine is. A showrunner pedig nem más, mint Carlton Cuse, aki a Lost, illetve a Bates Motel vezetője volt korábban. Eléggé bíznak a cégnél a sorozatban, ugyanis már jó előre berendelték a második évadot is, aminek nyáron már indul is a forgatása. Eddig nem lehetett túl sok mindent látni a sorozatból, de most érkezett végre egy rendes előzetes.

Azt lehetett sejteni, hogy egy akciódús sorozatról lesz szó, az előzetes is maximálisan ezt hangsúlyozza. Ezenkívül az első évadban az lesz a lényegi csavar, hogy a főszereplő tényleg csak egy elemző, aki az íróasztal mögött bújta a jelentéseket, viszont a csatatéren majd rádöbben, hogy a lövöldözés még jobban megy majd neki. 

Ami a színészeket illeti, a főszereplőn túl, kevésbé ismert arcokból áll össze a gárda, Wendell Pierce és Abbie Cornish akik még ismerősek lehetnek a sorozatrajongóknak. Kérdéses még, hogy ebben a témában mennyi újat tud vagy akar majd mondani a sorozat. Lehet csak az agyatlan szórakoztatás lesz a lényeg, de ha az Amazon ebből szeretne egy meghatározó sorozatot, akkor kell bele valami plusz a robbantások és a drónok mellé. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.06.12. 18:24:29

John Krasinski-ről elhiszem hogy ő Jack Ryan, Affleckről nem, az egy pojáca.
Szerintem ez jó sorozat lesz, nem olyan nevetséges mint a Seal team, abból egy részt se lehet végig nézni.
süti beállítások módosítása