Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az első marsi expedícióról készít sorozatot a Netflix

2018. június 11. 18:00 - Bob Benson

astronaut-walking-in-space-1200x600.png

A Netflix elég gyakran rendel be egy új sorozatot, így nehéz is tartani a lépést a tempójukkal, másrészt nem mindegyikről lehet elsőre tudni, hogy mekkora durranásnak ígérkezik. Amit viszont ma jelentettek be, az két szempontból is érdekes.

Egyrészt az Away azért érdekes, mert története a Marson játszódik, másrészt azért, mert Jason Katims az egyik írója. Róla azt kell tudni, hogy az utóbbi időben nem igazán jöttek be a sorozatai (Rise, Pure Genius), de ő volt a Friday Night Lights című sorozat egyik atyja, amit a 2010-es évek legjobb drámasorozatai között szokás számon tartani, így lehet tőle várni egy újabb nagyszerű alkotást.

Az Away az első marsi expedíciót dolgozza fel, főszerepben egy Emma Green nevű űrhajóssal, akinek el kell hagynia a férjét és tinédzser lányát azért, hogy ő legyen a nemzetközi küldetés vezetője.

Vagyis klasszikus otthoni családi dráma plusz űrbéli akciónak ígérkezik a sorozat, aminek másik nagynevű producere Matt Reeves, de ő valószínűleg a napi munkából kevéssé fogja kivenni a részét, mindenesetre ő is érdekes nézőpontot adhat hozzá a sorozathoz.

Címkék: hír netflix
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

limbekcs 2018.06.12. 20:09:49

azért az égolt képe így elsőre nem annyira tudományosnak tűnik, mint inkább fantasztikusnak... : )
süti beállítások módosítása