Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x13 - #Jimmyazutcaréme

2018. június 07. 09:00 - szde

Mielőtt belekezdenénk az új történésekbe, elhogyvoltozzák nekünk Jess és Hondo kapcsolatát, tehát velük lesz most valami gubanc. Kedves antipatikus fiatalemberek utaznak a kocsiban, majd lelövik az egyik építőmunkást az éj leple alatt. Jess és Hondo ágyban édeskednek egymással, majd jön az sms, hogy Hicksnek kell a csapat. A célpont Toro Rosso, és bár ez a szövetségiek ügye, támogatást kérnek. Hogy jobb legyen a reggel, még valaki ki is szivárogtatta Jess előterjesztéseit, Hondo a támogató fél, még egy utolsó csók, és máris a helyszínen vagyunk.

vlcsnap-2018-06-01-15h13m15s918.png

Kint mindenkit letérdeltetnek, az egyik tagnál kés van, majd amikor megszúrja az egyik szövetségit, az elfogottak futnak. Épp időben érkeznek meg a kommandósok, két srác szalad, a többiek maguktól térdelnek, Hondo és Jimmy futnak a tagok után. A járókelők, jó 21. századi módra mindent vesznek, azt is, hogy Jimmy a szövetségi felszólítására átadja az elfogott tag iratait – azaz egy bérletet.

HQ-n Mumford kicsit pamporog Jess javaslatai miatt, most van összefüggően a leghosszabb jelenete, de továbbra sem indokolt, hogy miért van a főcímben. Rocker szól, hogy nézzék a híradót, Jimmy hírhedt lett, ugyanis az elfogott tag egy illegális bevándorló volt, és Los Angeles védett város. Hicks is ideges, mert a rendőrök semmibe veszik a szabályokat, és Jimmy miatt oda a pártatlanság. Kéne Toro Rosso, hogy a sajtó min tudjon csámcsogni. Tetézzük a dolgot, még Hondo is letolja Jimmyt.

vlcsnap-2018-06-01-15h13m56s209.png

vlcsnap-2018-06-01-15h13m54s187.png

vlcsnap-2018-06-01-15h13m32s759.png

Hondo telefonhívást kap, Jess kocsiját ugyanis megrongálták, a nő szerint ez nem lehet véletlen, biztosan zsaru volt. Nyílt utcán ölelés, pont befordult Doki a kocsijával, és nem hiszi el, amit lát. DRÁMA.

HQ-n Jimmy továbbra sem érti, miért ő a hibás, Toro bandája pedig El Salvadorból jött bevándorlókból áll, védelmet ígér cserébe a tagságért. Jimmy közben a Twitter ásza lett, Luca szerint a Hónap Barma is ő lett. A kihallgatóban az egyik antipatikus fiatalember szívesen köp, azzal a feltétellel, hogy nem küldhetik vissza szülőhazájába. Toro szereti a zenét, metálarc, Los Angelesben pedig csak egy helyen van metál. Új hashtag van, #Streetazutcaréme címmel, és minden jelvényfétises bukik rá.

Kint tüntetés van, hogy engedjék szabadon az illegális szobafestőt, Jimmy odamegy az emberek elé, de nem reagál semmit, Chris beszél helyette. Jess továbbra sem tudja, mi volt a kocsijával, és nem akarja Hicksre bízni. Érkezik Doki, hogy asap beszélniük kell. A pasi rögtön a tárgyra tér: mi van Jess és Hondo között? Jess szerint Hondo kiváló zsaru, tiszteli a véleményét, és meghaladta a várakozásait. Doki kiakad, csalódott, rögtön jön a jogi szabályokkal, Jess szerint senkinek semmi köze a magánéletéhez. Doki ezt már nem viseli el, Jess beismeri, hogy hibát követett el, a pasas nem akar falazni nekik, hogy majd együtt bukjon a párral, végül választania kell a nőnek, hogy Hondo vagy az előterjesztések.

vlcsnap-2018-06-01-15h14m53s581.png

vlcsnap-2018-06-01-15h16m13s663.png

Kommandós kvartett a bárba, Christ ismerik a tulajok, nem éppen a kellemes oldalát, és most mindössze csak Torot keresik. Jimmy máris ismert, de ennek köszönhetően (?) megtudják, hogy Toro nemrégiben egy prostival jött, Larissával. Larissa még leírni sem tudja Toro nevét, a nyakát pedig egy paranoiás szemétláda szorította meg (aka Toro), és amíg Deacon és Hondo mindent megígérnek, a nő majdnem elbőgni magát, végül elárulja, hogy merre van a bandavezér búvóhelye.

A 8B lakásban azonban két önkényes polgárőrt találnak, a kihallgatóban kiderül, hogy tényleg polgárőrök Oregonból, akik szabadidejükben migránsokat vadásznak – ez így hangzott el. A két faszi Hondo-val nem szívesen beszél, ellenben Deaconnel jól kijönnek, gondolom, mert fehér, és drágábban járt egyetemre, mint a migránsok (szintén így hangzott el). A pufimellényes egy Pintér Tibor hasonmásversenyen simán bronzérmes lehet.

vlcsnap-2018-06-01-15h16m30s617.png

vlcsnap-2018-06-01-15h16m41s410.png

Jess szembesíti Hondo-t Doki felfedezésével, a pasas szerint Doki követi őket – nem öcsém, csak mivel nyílt utcán csókolóztatok, meglátott. Előfordul. Jess ki akar hátrálni, de Hondo nem engedi, önzőség level 100. Hondo szeretne beszélni Dokival, gondolom, kétszer csúnyán ránéz, esetleg mond három sztorit, majd megint csúnyán néz, de még mielőtt bővebben belemenne, Hicks robban be az irodába, hogy kezd elfajulni a tüntetés.

Jess kimegy a szobafestő húgáért, csak 5 percet kérnek. A polgárőröknek van egy honlapjuk, ahová feltöltöttek egy fotót, amin Toro látszik, mégpedig a szobafestővel. Tádámm. Jimmy közben a húggal beszél, mindkét felet meg kell ilyen helyzetben hallgatni, mondja Jess, majd magukra hagyja őket egy „Legyenek nyitottak” felkiáltással. Jimmyék csak segíteni akartak, a szobafestő pedig egy hős – óriási gesztikuláció –, ugyanis gürizett, mindent feláldozott, hogy a húga orvosi egyetemre járhasson. Kérdem én, hogy ez hogy lesz kivitelezhető, ha illegálisan van az országban. A beszélgetést Hondo szakítja félbe, miközben a húgnak megmutatja a fotót a testvéréről és Toro-ról.

vlcsnap-2018-06-01-15h16m54s419.png

vlcsnap-2018-06-01-15h17m26s774.png

A börtönben szobafestőnk elmondja, miért beszélt Toro-val: van egy mozgalom, ami segít elrejteni az illegálisokat. És bizony, ez a templomi (!) mozgalom bújtatja a bandavezért, miután két napja feltörték a szobafestő lakását, és elvitték a kontaktot a biztonságos helyre. Chris érkezik a férfihez bevándorlónak adva ki magát, de már ott van Toro, a bújtató pedig fél, közli a mikrofonjába a lány. Még mielőtt Toro kinyírható a tulajt, berontanak Hondo-ék, aki pár jólirányzott mozdulattal leteríti a férfit.

HQ-n mindenki a kerekasztal körül tobzódik, Mumford beszól Jess-nek, aki szabadidejében szívesen áll a férfi rendelkezésére. Doki nem vonná bele a kommandót, de Jess szerint a c osztályú egyenruha kevésbé megosztó, így abban kimehetnek oszlatni. Hondo beszélni akar Dokival, aki végre bevallja, hogy szerelmes Jessbe és csak el akarja tüntetni az útból a vetélytársát irigy, mert ebben a munkában tudni, hogy ki a jó és a ki a rossz, bezzeg a politikában! Ott csak mosolyognak az emberek. Hondo ebből levonja, hogy Doki adta ki a tervezetet, aki nem tagadja a vádakat. Doki csak Jessért aggódik, mert okos nő, magasra juthat. Szerinte egy férfi simán megússza, ha fehérházi titkárnővel kavar (Clinton), orosz call-girlökkel múlatja az időt (Trump), de egy nő nem szexelhet egy beosztottal. Well said, Michael.

vlcsnap-2018-06-01-15h17m35s358.png

vlcsnap-2018-06-01-15h17m59s362.png

A rövidhajú polgárőr csak azért szállt bele a buliba, mert veszélyes migránsokat akart elkapni, de ez a húgra nem igaz, ő a célpont, ugyanis viszik a határra és átrugdalják – hogy átvitt vagy tényleges értelemben, ezen a ponton nem világos – a határon. A húg beszédet mond a tüntetésen, beismerést szeretne, és a bátyjának vannak jogai, mert az USA az otthona. A Tenya-hasonmásverseny harmadik helyezettje ragadja meg a húgot, Rocker is egyenruhában van jelen, végül Jimmy teríti le a hasonmást, ezzel is kivívva a húg minimális szimpátiáját. A tömegnek joga van tiltakozni, és nem akarnak rosszat, de fel kell őket oszlatni, hogy helyük legyen.

Hondo szomorúan közli Jess-szel a döntését, azaz, hogy jelenleg útban van, és most Jess a fontos. A nő hisz benne, hogy majd egyszer eljön az ő idejük. Kölcsönös szeretlekek, szobafestőt pedig egy másik börtönbe vitték át, ahonnan majd kitoloncolják az országból. Jimmy egy bevándorlásügyi jogász kontaktját adja oda a húgnak, valamint a saját elérhetőségeit, hogy ha bármi van, akkor nyugodtan keresse. Love is in the air. Doki megtudja, hogy vége van Jess és Hondo között, a tervezetet vigyék tovább. Lehet tippelni, hány rész múlva fogja Doki randira hívni a nőt.

vlcsnap-2018-06-01-15h18m31s237.png

Szomorú pillanatok, bennem pedig az merül fel, hogy nem csak azért nem engedélyezett a munkakapcsolat, mert kihatással van a felek munkájára, hanem azért is, mert ha szakítanak, akkor kellemetlen és nehézkes lesz a közös munka, és AKKOR LESZ KIHATÁS a munkavégzésre.

És végül jól nem derült ki, ki tett kárt Jess kocsijában.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása