Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Látszólag senki sem kérte, a Netflix mégis berendelte

2018. június 07. 16:00 - Bob Benson

A 13 okom volt, vagy a 13 Reasons Why első évada, még ha meg is osztotta a kritikusokat, abszolút sikernek tekinthető. A második évad berendelése után sokan értetlenkedtek, hogy mégis mi szükség van a folytatásra. Aztán mikor bemutatták az epizódokat, akkor ezek a félelmek beigazolódtak.

A második évadnak nagyon rossz a híre, viszont úgy tűnik, hogy a Netflix algoritmusa mást mutat. Ez alapján ugyanis amellett döntöttek a cégnél, hogy megéri folytatni a történetet és berendelték a harmadik évadot is. Ritkán fordul elő, hogy egy sorozat folytatásának nem örülnek a rajongók, de a mostani bejelentésre ez volt az elsődleges reakció.

A sorozat készítője továbbra is Brian Yorkey marad, a tervek szerint az év végén kezdődik is az új részek forgatása. Katherine Langford, aki Hannah-t alakította a sorozatban előre jelezte, hogy ő kiszáll a sorozatból. A többi fontosabb szerepet játszó színészről (Dylan Minnette, Alisha Boe, Miles Heizer, Derek Luke) nem érkezett ilyen információ, de vélhetően lesznek még távozók és érkezők is a sorozat háza táján. 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása