Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 4x07 - Letelepedés = halál

2018. június 06. 13:00 - Chat Géza

ftwd3.jpg

Mivelhogy Alicia sikeresen gyomron/tüdőn létfontosságú szerven lőtte Cowboy John-t, így a hirtelen kialakult mexikói felállásba oltott chicagózás odáig fajul, hogy a mentőautóval menekülni akaró figuravarjút járművestül sikerül szénné gránátvetőzni. Ezzel John helyszíni leápolása megy a levesbe, de szerencsére az irgalmasszamaritánus üzemmódba kapcsolt Morgan megdumálja az Elrabolva-csajt, hogy az ágyúkkal felszerelt katonai dömperrel ejtsen már meg egy sos betegszállítást.

ftwd5.jpg

Innen jött a nagy visszaemlékezés, hogy miként is csesződött el minden, merthogy Laura, azaz Naomi ismeri a történet hiányzó részét, amit Aliciáék még nem köhögtek fel magukból. Az úgy volt, hogy Nick elkezdett palántolni, minden patent volt, épólt szépen az orvosi szoba, de megérkezett a lebetegedett lakókocsis csávó a köpönyegforgató  kislánnyal. El kellett látni, ha már Madison épp emberségből akar leckét adni a gyerekeinek. A megbilincselt tag fizikai kárt nem okoz ugyan, de elülteti a fejekben a gondolatcsírát, hogy a maradás az a halállal egyenlő. És itt látszik, hogy Madison mennyire kiköpött mása Ricknek, hogy mennyire ragaszkodik a jól kitalált falanszter világhoz, csakhogy Madison nem tudja, hogy mekkora baj lehet abból, ha egy zárt közösségben valaki belázasodik és azzal párhuzamosan egy másik meg elkezd a kerítésnél zombikat etetni. Mindegy. Szóval Madison előbb hajtja diktátórikus uralma alatt a stadion lakóit a pusztulásba, de nem mozdul egy centit se.

ftwd2.jpg

ftwd1.jpg

Ezzel elengedték a fószert egy Landroverrel. Pár órával később Nick és Alicia suttyomban megkeresik a betegen elzavart embert, így szúrják ki, hogy egy hatalmas konvoj tart a stadion felé. Madisonéknak sikerül jelezni, de így sincsenek felkészülve arra, hogy több teherautónyi lángoló zombit megfékezzenek. Ahhoz minimum egy Pancho aréna kéne, nem egy ilyen összetákolt kerítéssel megerősített megye kettes baseballpálya. Még látjuk, amint Madison arcát megvilágítja a lángoló tűz, aztán snitt, kapcsoljuk a jelen történéseit.

ftwd4.jpg

Az Elrabolva csaj megáll, majd nullárol gyorsulva behajt a stadionba. Eloszlik a porfelhő és már látszik is, hogy a zombihelyzet kritikus. Hogy fog így megmenekülni a Cowboy? Hol van Madison? A következő részből talán kiderül.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mate4182 2019.10.19. 17:51:22

nem mintha egy olvaso szamitana de itt adtam fel a dolgot

geza bazdmeg az irasaid szart se ernek. ne haragudj. 5 resszel ezelott meg probaltam udvariasan megfogalmazni ezt de ez tarthatatlan igy ...

par hete/honapja neztem meg ezeket a reszeket es gondoltam atfutom hogy kepbe legyek mielott ramegyek az 5. evadra, de a te osszefoglaloidbol annyi derul ki mintha a googleban nezegetnek kepeket a forgatasrol ...

en tudom hogy tok ingyer csinalod meg szimpla jofejsegbol de komolyan mondom ha ennyire futja akkor add mar at a sanszot olyannak aki komolyan is venne, van annyi rajongoja ennek a sorozatnak hogy valszeg talalnak mast te meg inkabb koncentralj 100%ban arra, amire most koncentralsz ezeknek a megirasa helyett.

bocs ha taho lett amugy peace
süti beállítások módosítása