Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 2x06 - Secrets (18+)

2018. június 05. 10:00 - Chat Géza

Másnapra virradóra Lorival, Carllal és megözvegyült Otisné csibeetetésével nyitunk. De hol lehet a tojó? Biztos megette valaki. –válaszol Carl, mert hát a tápláléklánc így működik, hiába a zombik meg az egymást hentelő emberek. Nos, igen, de a valóság az, hogy a Darwini evolúció egy kicsit megbicsaklott itt a tanyán, mert Otisné töröttlábú csirkéket visz a pajtába zombikat etetni.

6.1.jpg

Kis elhanyagolható intermezzo erejéig Glenn tépelődésébe kukkanthatunk bele, mert Lori még mindig kussol a terhességről, enni meg nem akar és a sajnálatból sem kér, köszöni szépen, aztán meg Carl avanzsálódik hirtelen felnőtté a gatyájába dugott pisztoly és a korral járó fegyverbuziság okán, hogy ő is meg akar tanulni lőni, ha már a többiek is mennek. Lori a rossz zsaru ebben a sztoriban, aki csak Rick nógatására adja be a derekát és engedi meg, hogy Carl gyorstalpaló lövészeti szakkörre járjon Shane-hez. Ennek végére, mire mindenki elhúzott a pusztába lőni, csak Dale és Glenn nem, utóbbi kiböki a két nagy titkot, amit rohadtul nem kéne. Mi nyomja a szíved, Glenn? Hát, kóborlók vannak a pajtában és Lori terhes. Dale egy tőle megszokott semmibe meredő WTF-nézéssel nyugtázza a hallottakat és máris megy Herhshellel diskurálni, aki a hegyi beszédet úgy engedi el a füle mellet , mint a szél, mert ez ugye az ő birtoka, és ha tetszik, ha nem tetszik, ő így bánik a zombikkal, akik nem mások, csak csúnyán krákogó influenzás BETEG EMBEREK! Dale hiába nézi boci szemekkel és jön a „Nekem jött már vissza szerettem a halálból” című sablonsztorival, ez most nem segít a pajta zombimentesítő hadműveleten.

6.5.jpg

Lori picsáskodik egy sort Ricknél és kiderül, hogy egyáltalán nem biztos a maradásuk a Hershel-tannyán. Te most csak szopatol, ugye? Nem, de a dolgok intéződnek éppen, asszony! Akkor OK. Rick el. Lori pedig megérzi a rántott hús szagát és szolidan elvonul az egyik fa tövébe pürézni. Dale ezt meglátja és tol is egy anekdotát egykori terhes feleségéről. Jó, szóval Glenn elkotyogta a nagy titkot. El. Ellenben neked nem szabadna titkolóznod. Rendben, de van-e létjogosultsága egy újszülöttnek egy ilyen világban, akinek minden emléke, csak ehhez a zombiapokalipszishez lesz köthető? Megéri-e az öregkort, mint te, Dale? Ezt senki sem tudhassa, de az esélyt senkitől sem szabad elragadni. TRÚ!

6.6.jpg

Glenn hozzá má’ lécci pár cuccot a patikából, ha már ilyen jófej vagy, köszi! Glenn és Maggie lóháton csattognak a gyógyszertárba. Nem túl vidám a hangulat, mert Glenn, ugye elkopta a nagy titkot, hogy BETEGEK vannak a pajtában, és a faszér kell őket Kóborlóknak hívni, amikor az ő nevük: anya, Shawn, Hé, Szomszéd! és a többi. Egy szomorú smile kevés ide emotikonnak, hogy hűen reprezentáljam Glenn szégyenérzetét. Erre jön még az a jelenet, amikor Glenn átadja a bevásárló listát, amin Maggie szó nélkül felkapja a vizet és elhúz a patika hátsó részébe, ahol egy zombi kalimpál felé, de szerencsére jön Glenn, aki a gagyi lapra szerelhető polcszerkezetből kiszabva egy darabot, lendületből lenyakazza a kóbort, aztán a biztonság kedvéért még megcsákányozza picit, hogy Maggie teljes lelki nyugalommal, de idegileg teljesen megzuhanva borulhasson sírva a nyakába. Visszaérve Lorihoz már megint az ideg dolgozik benne és szó szerint hozzákúrja a terhesség-megszakító pirulákat. Glenn is megmondja a katolikus lánynak, hogy ez azért nem volt szép. Nem hát, de te meg hülye vagy, hogy hagyod hogy élő csalinak használjanak az állítólagos barátaid, mert az nem viselné el, ha sok szerettéhez hasonlóan ő is kóborlóként végezné. EZ A SZERELEM GEC.

6.7.jpg

Andrea és Shane közben mozgó fatuskóra lövöldöznek, de a mester csak hergeli, hergeli az ifjú, szőke amazont, mert az nyílván nem találja el az objektumot, bezzeg amikor Shane azt üvölti, hogy gondoljon a mocsadékra, aki megette a kishúgát, akkor sértődött ciccegések közepette elvonaglik a dzsindzsásba ahelyett, hogy tisztességgel beleeresztette volna a tárat a himbálózó tuskóba. Shane utána megy kocsival és bocsánatkérés képpen megkéri, hogy legyen a partnere és fedezze, mert tud egy nyomot Sophiához. Ez a nyom persze egy zsákutca, de legalább vannak csetlő-botló kóborlók, akiken realtime gyakorolhat Andrea. Shane úgy oktatja a lőfegyverforgatást, mint egy BOSS. Hazafele úton a hála jeléül Andrea rámarkol Shane brokijára és már püfölnek is egy kellemeset az út mentén a végtelenül kényelmes Hyundai személygépjármű vezetői ülésén elterpeszkedve.

Visszatérve a tanyára már megy is a ködösítés, de Dale átlát a szitán és megmondja Shane-nek, hogy még mindig megvan az a fasza kocsi, tele tankkal, szépen elhúzhat a gecibe ám, és nem Andrea miatt, hanem mert látta, hogy simán lelőtte volna Ricket, meg tuti, hogy Otis se saját balfaszkodásából hagyta ott a fogát a giminél, két résszel korábban. Shane fenyegetőn mereszti szemeit és gondolkodásra inti Dale-t, hogy talán nem ártana belegondolni, hogyha ő ilyen vérgeci még azokkal is, akit testvérének tekint, értsd: hogy csont nélkül lelőné Ricket, akkor talán a seggén keresztül tépné ki az agyát egy olyan embernek, akit mégcsak nem is kedvel, értsd: helyben széthentelné dale buzi fejét.

6.11.jpg

Eközben Lori marokszámra tömi magába az abortusz-pirulát, hogy aztán szépen kiokádhassa a tanya határán, mert ő ilyen következetesen okos asszony. Rick betéved a szerelmi sátrukba, ahol megtalálja a hanyagul ottfelejtett üres terhességmegszakító gyógyszeres levelet és már rohan is, hogy burkoltan lehordja a zomankós faszba Lorit, hogy talán nem ártott volna, ha neki is szól erről. Ja, ja, persze, hogyne, csak az a szopper, hogy közbe Shane is potenciális apajelölt, tekintve, hogy tosztak, mint a bagzó macskák, míg Ricket halottnak, vagy legalábbis Zombinak hitték. Hát így állunk.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása