Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Önmegsemmisítő forgatókönyvekből tanulnak a Trónok harca színészei

2018. június 05. 18:00 - Bob Benson

1_xzvqqpvf9lrze_fqd3n5zw.jpeg

A Trónok harca utolsó évadának forgatókönyvei valószínűleg a világ legjobban őrzött iratai között vannak. Az elmúlt évek szivárgási botrányai után az HBO igyekszik mindent megtenni, hogy ne derüljön ki előre semmi a fináléból, aminek mind a hat, igencsak hosszú epizódja valamikor 2019-ben lesz látható a tévében.

Arról, hogy milyen messzire mentek a készítők a forgatókönyvek védelmében, Jamie Lannister alakítója Nikolaj Coster-Waldau nyilatkozott. Azt mondja, hogy nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a szövegekre. Mindenki digitális kapja meg őket és ezek a fájlok csak addig elérhetőek, míg le nem forgatták az adott jelenetet, epizódot. Ha megvolt, akkor a fájl automatikusan törli magát.

Az évadról időről-időre szárnyra kelnek pletykák, mostanság például arról írtak cikkeket, hogy Jason Momoa és Mark Addy is Belfastba érkezett, hogy részt vegyen a stábbulin és ebből néhány rögtön arra következtettek, hogy biztosan visszatérnek az utolsó évadra. Vigyázni kell tehát a félrevezető hírekkel, de az biztos, hogy az utolsó évad különösen látványos lesz, az utolsó nagy csatajelenetet pedig 55 napon keresztül forgatták, és végig éjjel, szóval biztosan olyasmi lesz, amit tévében még nem láttunk.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása