Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jövőre is folytatódik a Légió

2018. június 04. 17:02 - Bob Benson

24-legion-204_w710_h473_2x.jpg

Még mielőtt véget ért a második évad, döntött az FX, és berendelte szuperhősös sorozatának a Légiónak (Legion) harmadik évadát. Két epizód van még hátra a második évadból, amit eredetileg tíz részesre terveztek, de menet közben hozzácsaptak egy plusz részt. A tervek szerint jövőre vissza is tér a sorozat a harmadik évaddal, ami valószínűleg szintén 10 epizódos lesz majd.

Az FX közleményében úgy indokolta a döntést, hogy szerintük Noah Hawley és csapata újraértelmezte a szuperhős dráma műfaját és minden lehetséges elvárást sikerült felülmúlniuk, ezért nem volt kérdés számukra a folytatás.

A sorozat főszereplőjét Dan Stevens alakítja, aki először azt hiszi magáról, hogy skizofrén, szépen lassan viszont rájön, hogy valójában igen komoly hatalom van a birtokában, amit valahogyan uralni kellene. További szerepekben látható Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin, Aubrey Plaza, Jemaine Clement és Hamish Linklater. A sorozat elsősorban az egyedi látványvilágával és történetmesélési stílusával tűnik ki a tévés mezőnyből.

A hír közvetve befolyásolhatja azt is, hogy mikor tér vissza a tévébe a Fargo című sorozat. Ennek is Noah Hawley a kreatív atyja és nyilván nem tud a Fargóval maximálisan foglalkozni, ha a Légió is ott van még neki. Mindenesetre annál a sorozatnál jelenleg az a terv, hogy 2019-ben forgatnának és 2020-ban kerülne csak tévébe a negyedik évad.

Címkék: hír fx
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása