Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8909-8918. rész

2018. június 04. 10:00 - Gillotte

Újra visszatér az a Rozina, aki Alízékat tanította főzni, de most Vilit keresi, Vilinek ugyanis díszpolgárként kell részt vennie egy főzőversenyen, ahol a helyi óvodának gyűjtenek jótékony célra, és Rozina lesz a házigazda. Ja, és nyilván személyesen keresi fel Vilit, mert ez így megy, hogy a sztár házhoz jön felkérni a díszpolgárt. Tóbiás is meglovagolja ezt a Rozina dolgot, úgyhogy elkéri Alíztól a ,,sztárséf” telefonszámát és felhívja. Először is összeállít neki egy csomagot a Novák ABC-ből, nyilván marketing célzattal, és Rozina rendkívül hálás: ,,jaj de jó, nem tudtam, hogy honnan fogom beszerezni az alapanyagokat.” Ja, kár, hogy egy Tesco vagy Auchan sincs a közelben, és már Lenke néni boltja is bezárt. Tóbiás továbbá azt is szeretné, ha Rozina segítene neki visszaszerezni Kristófot. Pff… nekem is volt már szerencsém beszélgetni ismert emberekkel, de egyiküket sem kértem meg, hogy oldják meg helyettem az életemet. Biztos, mert az én életemet nem a BK forgatókönyvírói vetik papírra (hálisten).

bk_maj28_jun1_1.jpg

Natasa nem repes az ötletért, hogy vegyék meg Emília lakását, úgyhogy Rudi érzi, hogy gáz van. Natasa megkéri Alízt, hogy beszélje le Rudit a lakásvásárlásról. Sajnos késő, ugyanis Rudi felhívja Emílliát, hogy megkérdezze, mennyiért adná el a lakását, mert esetleg megvenné. Natasa legnagyobb meglepetésére Emília azt mondja Rudinak, hogy eladná a lakást, sőt, ha Rudi veszi meg, akkor olcsóbban. Eljött az idő: Natasa kénytelen színt vallani, hogy még nem áll készen az összeköltözésre. Össze akar, csak nem most, és nem hosszú távú elköteleződésben gondolkodik. Natasa egy meghitt vacsorában látja a békülést, de Rudi totál részegen állít be, úgyhogy nem úgy alakul az este, ahogy tervezi.

bk_maj28_jun1_2.jpg

Peti rosszat álmodik: álmában Hannát keresi egy erdőben, de nem találja. Sajnos az álma nem áll annyira távol a valóságtól. Balázs gyerek ugyanis kitalálja, hogy Hanna és ő menjenek el a Bakonyba és télvíz idején biciklivel zúgjanak le egy bazi sáros részen keresztül, mert az milyen jó lesz. Nulla gyakorlattal még betonon sem engedném őket, nemhogy sáros lejtős domboldalon! Balázs megy elől, Hanna mögötte, és egy ideig hallja is a hangját, aztán nem. Visszamegy, és Hannát a fák között találja meg háton fekve. Mentőt hív, kórházba szállítják, és izgulnak az életéért. Izgulnak, mert Petit is értesíti, aki rohan a kórházba. Peti rákérdez a baleset körülményeire, Balázs pedig hebeg-habog arról, hogy együtt voltak Hannával, és az ő hibája az egész, stb. Peti olyan dühös lesz, hogy felrúgja a retro narancssárga széket a váróban, ami csak úgy visszhangzik, de senki nem szól, hogy tán kulturáltan kéne tombolni. A doktornő felvilágosítja őket, hogy Hannának sérült a gerince, és az agyában is nyomás keletkezett, úgyhogy mesterséges kómában kell tartani, míg nem javulnak az értékei. Peti éjszakára vele marad a kórházban, majd miután hazamegy, rákérdez Balázsnál: ti a hátam mögött összejöttetek? Kár tagadni, úgyhogy Balázs színt vall. Peti fogja magát, és elköltözik Balázstól. Mondjuk tényleg átverték, de lássuk be, Hanna választott, és nem őt, mert már többször szakítás volt a vége Petivel. Mondjuk Balázzsal is… Ennek ellenére nem értem, miért nem lehetett Hannát visszaírni Németországba, mert most amíg vissza jön a színésznő gyesről, kómázni fog? Vagy meg nem történtté teszik az egészet, és Peti egyik nap arra fog kimenni a szobából, hogy Bobby Hanna a fürdőben tusol?

bk_maj28_jun1_3.jpg

Luca gyanús tüneteket produkál: szédül, és hány. Adná magát, ha a történelem megismételné önmagát, és ugyanúgy teherbe esett volna 16 évesen, mint az anyja. Bandival még mindig rosszban van Luca, de amikor Bandi kedvesen közeledik hozzá, beavatja, hogy fél, hogy terhes, és jó lenne, ha Bandi venne neki terhességi tesztet. Ugyan Luca állítja, hogy duplán védekeztek Milánnal (gumi és fogamzásgátló) de három napja késik a menstruációja, és folyton rosszul van. A két tesztből megcsinál egyet, ami pozitív, csak hogy le lehessen zárni valamivel az epizódot, aztán másnap már másik tesztet is csinál, ami negatív, úgyhogy elmennek Bandival nőgyógyászhoz, ahol kiderül, hogy Luca nem terhes. Ez úgy összehozza őket, hogy újra barátok lesznek.

bk_maj28_jun1_4.jpg

Nóra szerint Timit ki kéne venni a svájci suliból, és Pestre kéne járatni. Mikivel megbeszéli, hogy mindketten így gondolják, úgyhogy majd szembesítik Timit. A kis manipulatív csajszi viszont meglátja Nóra laptopján egy budapesti gimnázium honlapját, és teljesen kiakad, hát nehogymár egy magyar szarba kelljen járnia! Mikinek nekiáll hát ecsetelni, hogy mennyire szeret a svájci suliba járni, hiszen ezzel válthatja valóra az álmait. Miki így már úgy megy a beszélgetésre, hogy Timike mellé áll, amitől Nóra teljesen kivan, hiszen a gyerekük azt mondta egy tanárról, hogy marihuánát terjeszt és ezzel majdnem kirúgatta a tanárt. Miki szerint csak élénk a képzelete. Nóra jól összeveszik egyszem gyermekével, Timi olyan pofátlan, hogy végre Nórának is kinyílik a bicska a zsebében, és megmondja a kis trollnak, hogy viselkedjél kislányom, különben cudar világ jön rád! Nórának más gondja is van, egy nyomulós ügyfél, aki amúgy sem volt szimpatikus neki este hívja fel, és miután Nóra nagy nehezen felveszi a telefont, megmondja a nőnek, hogy majd holnap megbeszéljük, ma szabadnapja van. A nő kiakad, és felhívja Gedeont, aki odamegy és lebaszarintja Nórát, hogy ilyet mi nem csinálunk, hogy arra utasítjuk az ügyfelet, hogy alkalmazkodjon hozzánk. Nórának ehhez nincs kedve, úgyhogy megmondja Gedeonnak, hogy vagy vegye át az ügyet, vagy Nóra kilép. Húhha… biztos kardjába dőlne Gedeon, ha Nóra kilépne… Mindenesetre érdekes csavar, hogy az idegesítő ügyfél ugyebár nem más, mint Szonja, akivel Miki mostanában randizgat, csak ezt egyik fél sem tudja.

bk_maj28_jun1_5.jpg

Zsolt végül annál a Sonny nevű drogdílernél talál menedéket, persze nem ingyen. Szteroidokat kell terjesztenie, és ha eladja, maradhat a lakásban, és akkor kap abból a brutál fájdalomcsillapítóból is. Zsolt a Fittlaborba megy teríteni a szteroidot, és annak a Sonnynak annyira tetszik az a hely – kiegészülve a KisSzékkel, hogy partydrog terjesztéssel is megbízza Zsoltot. Zsoltnak ez az a pont, ahol előkerülnek az elvei: nem akar fiatalokat drogokkal tömni, de ez azt a Sonnyt nem érdekli. Mivel ez a partydrog kapszula formában van, Zsolt belemarkol a Fittlabor valamilyen fehérje vagy akármilyen tablettájába, és egyesével kiönti a drogos kapszulák tartalmát (a folyosó kellős közepén, hol máshol) és ebből a vitaminos búbánatból önt beléjük. Na, erre mondják, hogy pepecs munka. Jópárat elad a nem-drogból, de az a gyökér Sonny így sem akar neki fájdalomcsillapítót adni, majd este, ráér az Zsoltibá – mondja. Zsolt nagyon padlón van, úgyhogy fogja a kapszulákból kiöntögetett drog-port, és egy aluljáró kellős közepén leküldi, amitől hamar kiütődik. Legalább addig se fáj. Szerencsétlen Zsolt, ezért kár volt visszahozni…

bk_maj28_jun1_6.jpg

Ádám nem fogadja túl jól, hogy Gigi egy szó nélkül vett jegyet Barbadosra, hiszen megbeszélték, hogy minden komoly dologról együtt döntenek. Ádám azt kifogásolja az útban, hogy menekülésnek tartja, nem a gyógyulás felé vezető útnak. Tóbiás szerint viszont ez egy utolsó megpihenés lenne Giginek az újrakezdés előtt. A kellemetlen hangulatnak egy újabb vita vet véget: míg Gigi távol van, az ő és Ádám nevére jön egy csomag Hedvigtől. Egy levélben leírja, hogy hiányoznak neki Ádámék, és küld tepertőt, kolbászt meg csupa háztájit. Ádám próbálja elrejteni a csomagot, de nincs értelme. Gigit igazából nem izgatja fel, de úgy dönt, inkább egyedül megy Barbadosra, mert magányra van szüksége. Kedves…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása