Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x12 – Kismalacok, levél és egy adag cián

2018. május 31. 13:00 - szde

Az éj leple alatt dolgozik a SWAT teljes erőbedobással, azaz Hondo és Mumford csapata együtt, egy motorcsónakot figyelnek meg. Chris 6 kismalacot lát, a két búvár pedig ennek ismeretében indulhat – lehet találni, ki az egyik búvár (Victor a másik). Kisebb akció, Rocker jön, lát, győz, azaz elfogta a menekülő kismalacot. Hipp-hopp verőfényes nap, cián a zsákmány, közli az FBI-os nő. Két randa tag nézik a műveletet, majd távoznak, elég lesz nekik a már meglévő cucc. Hondo és az FBI-os nő az egyik elfogott közvetítőt vallatja, de ő semmit se tud, lévén, a folyamat kellős közepén van. Számára ez nem több, mint pluszmeló, kell a mellékes, hogy fenn tudja tartani a hajóját. Hondo és a nő összedugják a fejüket, ekkora mennyiséggel csak KOMOLY dologra készülhetnek.

vlcsnap-2018-05-25-16h28m48s499.png

A két negyvenes-ötvenes faszi – a randa tagok – egy kék furgonnal közlekednek, az egyik női járőr ki is szúrja őket. A pasas nem akar beszélni –  dobálózik itt a jogi szövegekkel, hogy rá ez nem vonatkozik, mellette a másik kapucniban és napszemüvegben ül. A járőr többször is felszólítja őket az azonosításra, de igazolványok helyett két golyót kap a mellkasába.

Külön köszönet az AXN-nek, hogy meghallották a részek óta tartó panaszkodásomat, hogy Victornak nincsen magyarhangja, mert végre fel tudták venni a baromi időigényes, mindösszesen 2 másodpercet igénybe vevő „Czető Roland” nevet.

vlcsnap-2018-05-25-16h29m23s297.png

vlcsnap-2018-05-25-16h29m30s439.png

A lelőtt járőr Chrisszel járt együtt az akadémiára, az FBI-os nő szerint a két ügy összefügg, a polgári milícia áll emögött. A vörös szakállas lakcíme megvan, oda fognak behatolni. Hondo nem akarja, hogy bárki is leadja a drótot a családnak, így kábeltévésként fognak bemenni. Utána elküldi Christ a kórházba a barátnőjéhez. Deaconnel Annie érkezik, mindenki örül neki, én is. Az öltözőben Deacon odaadja a feleségének a levelét, ami minden kommandósnak van, baj esetére a szeretteinek. Annie reakciója a levélre:

Bébi, 12 közös év után két agyműtétnél több kell, hogy elveszíts. (Annie)

A romantikus pillanatot Jimmy szakítja félbe, majd kint rögtön elpletykázza, hogy Deacon átadta a levelét Annie-nek, Luca és Victor láthatóan komolyan veszik, Jimmy pedig most hall erről először. És nincsen levele, ami rosszat jelent. Megfigyelés, Hondo és Jimmy a kábeltévések, az egyik lakónak szüksége is lenne a segítségre, de Hondo keményfiú, nem ér rá erre, ellenben az újonc szívesebben állna a csinos ázsiai hölgy segítségére. A lakás üres, viszont van egy csomó gyerekcucc, a konyha egyik oldalán pedig a mozgalom dicsőségfala található. Hondo szerint sose szabad őket alábecsülni.

vlcsnap-2018-05-25-16h29m57s907.png

vlcsnap-2018-05-25-16h30m04s634.png

Jesshez Doki érkezik – vagyis odaba*a az asztalra a jelentést. A pasas a saját nevén akarja megjelentetni a dolgokat, mert különben Jesst fogják megutálni, az ő népszerűségi indexe még javítható, ellenben Dokiéval. A férfi kéri, hogy győzze meg őt Jess, miért a saját nevén hozza le a javaslatokat, két próbálkozásból az utolsó bejön, közösen publikálják a dolgot. Jess irodájában Deacon és Annie, Doki bemutatkozik, és a Kay család hálája jeléül kap egy doboz bármit, de azt csinosan becsomagolva.

Chris érkezik a kórházba, a járőr aggódik, hogy sosem lesz a régi, de Chris megnyugtatja, hogy nemsokára már lehetnek ketten a kommandóban. Chris végül a tárgyra tér, a nőnek pedig beugrik, hogy a vörös Crockett-nek hívta a másikat. Vörös felesége közeledik az utcán, majd amikor belép a lakásba, egyszerre a négy pasas letámadja, indulás a kihallgató.

vlcsnap-2018-05-25-16h30m18s714.png

vlcsnap-2018-05-25-16h30m35s487.png

Az FBI talált egyezést a névre, a helyi mozgalom vezetője az, egy youtube-videót is mutatnak nekünk, amin a pasas az amerikai zászló előtt osztja az észt. Chris letámadja Jesst, hogy hol vannak a női kommandósok, a főnöke szerint nemsokára változás fog beállni. Kéne egy női kommandós osztag, és nekik is lehetne egy saját sorozatuk, biztosan nagy nézettsége lenne, badass nőket mindenki szívesen néz. Hondo hallgatja ki vörös feleségét, megtudjuk a motivációikat (elvesztették az aszályban a földjüket).

Jess jön Hickshez, hozza neki a javaslatait, és közli a hivatalos felterjesztést. Hicksnek leesik, miért jön olyan gyakran Doki a HQ-ra, aggódott, hogy Jess a helyét akarja. A férfi azért nem terjesztette elő a javaslatokat, mert aggódik a nő megítélése miatt. Jess szerint pont az ilyen lépések miatt léptette anno elő, de Hicks továbbra sem támogatja. Hondo a gyerektémát hozza fel a vörös feleségénél, akinek volt egy vetélése, amikor három napon keresztül vallatták a pereskedés során. Ő egy büszke emberhez ment hozzá, és miután elvették tőle a farmot, a fia sem született meg, így nincsen mire büszkének lenni.

vlcsnap-2018-05-25-16h31m05s266.png

vlcsnap-2018-05-25-16h31m12s766.png

Luca és Victor szeretnék, ha Jimmy megírná a levelet, ami a két kommandósnak nem tetszik, Chris a háttérben majszolgatva figyeli az eseményeket. Vörös neje beszél, magát okolja azért, hogy nem esett teherbe, majd elmondja, hol szövik a terveket. Hondo update-eli a két csapatot, Hondo-ék mennek az élen, Mumford Rocker (meg a többiek, de ők nem érdekelnek) segítségével fedezi őket. Deacon is a helyszínen van, akció indul. Hondo kiszúrja a lézeraknát, magas térdemelés most-paranccsal elindul a lövöldözés. Jimmy-t meglövik, de nem vészes, közben a média is megérkezett.

Füstbombát vetnek be a kommandósok, mindenki megvan, kivéve a vörös, aki a fürdőben ereszti magára a vizet, így nem megy bele a szemébe az anyag. Az egy férfi kiszedéséhez a kábé öt négyzetméterről négy ember kell, Rockerék pedig megtalálják az üres ciános tartályokat. Hondo felteszi az egymillió dolláros kérdést: de akkor hol van? A kihallgatóban vörösre a felesége hat, miközben egy tartálykocsival Crockett és két másik halad az elkerülőn.

vlcsnap-2018-05-25-16h31m41s082.png

vlcsnap-2018-05-25-16h31m46s747.png

Jimmy a lőpályán gyakorol, Chris elmagyarázza neki a levél fontosságát, hogy az nem miatta kell, hanem a többiek miatt. Jimmy bevallja, hogy nincsen kinek megírni a levelet – anyu ugye börtönben, más pedig nincsen, erre még meg is esküszik. Chris javasolja, hogy címezze neki, mert amióta Jimmy nem akar a bugyijába bemászni, azóta kialakult köztük ez a barátság, és fontos neki a fiú. Jimmy erre flörtölő üzemmódba vált, Chris pedig nevetve távozik.

Vörös közben nem akarja cserbenhagyni a bandáját, a felesége szerint pedig inkább akkor őt hagyja cserben, és ha ezt megteszi, akkor többé nem a férje. Végül vörös kinyögi, hogy az állami ügynökség vizét mérgezik meg – bosszúból. Érkezik a tartálykocsi a helyszínre, Luca pedig máris tapossa a pedált. Hondo okoskodik, ugorjunk.

vlcsnap-2018-05-25-16h32m23s750.png

vlcsnap-2018-05-25-16h33m10s488.png

vlcsnap-2018-05-25-16h33m29s560.png

A csapat halad a területen, megvannak a túszok, de támadni nem lehet, mert van ott egy tükör. Hondo-ék közben megtalálják Crockett-et, akció ezerrel. Túszok épségben, rendszer leállítása folyamatban van, de ehhez tíz perc kell, addig nem kéne engedi, hogy a rész főgonosza beleöntse a ciánt. Nem is engedik, Chris pedig fahangon közli, hogy nulla kismalac.

Jess szerint a járőrnő tegyen még egy próbát a gyógyulása után, mert nemsokára nem csak Chris lesz az egyetlen nő itt. Mondom én, jön a spinoff. Deacon talál egy levelet a szekrényében Annie-től, a nő is megírta a saját verzióját, Jess pedig lent gyakorol a lőpályána. Csatlakozik hozzá Hondo, aki olvasta a felterjesztéseket, és bár ő a szüleinek címezte a levelét, Jess konyhájában a receptek között találni fog egyet a saját nevére szólóan is. Gyakran főz a nő, aki csak reméli, hogy nem kell elolvasni majd. Hondo szerint ez a terv.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása