Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvels Jessica Jones 2x04 – Avagy Isten, segítsd a hobót!

2018. május 31. 11:00 - Qedrák

Hőség köszönt New Yorkra, Jessica pedig valami terápiás csoportban vesz részt, körülbelül olyan lelkesen, mintha egy beöntésre várna. Itt többnyire agresszív emberek gyűltek össze, halljuk is az összes történetet, de mikor Jessica sorolja el a saját problémáit egy labdát a falhoz csapkodva, többen kiakadnak. Végül a labda a falon porlad szét, a csoportvezető pedig úgy dönt, inkább aláírja Jessnek a részvételt igazoló papírt.

jessicajones401.jpg

Beérve az irodájába Malcolmot találja ott, aki a címlapra került azzal, hogy lefotózták őt Trish társaságában, így most Jess dühös rá, annyira, hogy szó nélkül megint kirúgja. Nekilát a támadójáról készült fotót tanulmányozni, és rájön, hogy bizony parókát viselt, nem az volt, akinek kiadta magát. Hívja is Trisht az eredménnyel, aki azonban nincs jó helyzetben, mert a nyakára hágott az összes létező újságíró. Jesshez közben beállít a migráns hispán gyermeke, Trish közelében pedig Griffin száll ki egy taxiból, úgyhogy mindketten gyorsan bontják a vonalat, egyedül az vigasztalja Jesst, hogy csak három helyen csinálnak emberi hajból parókát egész New Yorkban.

jessicajones402.jpg

A migránskölyök idegesítően elkezdi kérdezgetni Jessicát, aki meghallja a szülők kétségbeesett keresgélését. Jelzi is, hogy hova kóborolt a fiú, aki azonban tesztelni akarja szuperhősünk képességeit. Nagyon hülye ötlet, zuhan is kifelé az ablakon, de Jess elkapja. Hála helyett azonban a migráns szülők csak lecseszik, hispán csődörünk pedig megismétli, hogy huszonöt napja van a távozásra. Ezalatt Trish és Griffin sajtótájékoztatón jelentik be, hogy baromi szerelmesek egymásba, de kb. olyan stílusban, mint Lázár János egy kormányinfón. Mikor végre egyedül maradnak, egy kis kölcsönös ejnye-bejnye következik, ám Griffin igazából nem haragszik, sőt fel is ajánlja a segítségét, hogy bejuttatja Trisht valami menő helyre, de a nő visszautasítja, mert a saját erejéből akar boldogulni. A férfi bevallja, hogy igazából pont ezért szereti Trisht és szent a béke.

jessicajones403.jpg

Hogarth éppen az ALS alternatív kezelési módjait böngészi, mikor megjelenik nála Chen. A kínai közli, hogy nem fogadja el a pertől való elállást, és egy másik ügyvédi irodával szerződik, Jessica pedig egy undorító élőlény. Hogarth nem tudja meggyőzni arról, hogy kurva nagyot téved. Trish és Jess közben egy parókásnál járnak, mielőtt azonban belépnének, a szőke műsorvezető csak kiprésel a mostohatesóból egy „többetnemfordulelő” jellegű ígéretet. A parókás vénasszony nem túl szívélyes vendéglátó, ott ekézi Trisht, ahol éri. Amikor azonban Trish pillogó szempillákkal elkezdi lefizetni, az ő szája is megnyílik. Kiderül, hogy a keresett ügyfél kopasz, alighanem valami rákos bajban szenved, szóval lehet, hogy valami halálos kórból mentették ki, ami jó nyom lehet a kórházi számlákon keresztül. Trish szerint meg lehet szerezni a vonatkozó papírokat, ehhez pedig megmutatja a Maxről készült zsaroló felvételt. Jessica dühbe gurul, és kilátásba helyezi, hogy megruházza az ipsét, de a mostohatesó lebeszéli róla, elvégre próbaidőn van.

jessicajones404.jpg

Malcolm éppen Jess irodáját újítgatja, amikor megjelenik nála a kínai, hogy kenetteljesen érdeklődjön. Szó szót követ, végül állást ajánl neki, ami tudjuk, hogy mivel járna. Váltunk, Max baromi ideges, mert Trishék felkeresték a filmje főszereplőjét a felvétellel. Nos, a férfi először nem akar segíteni, de később meggondolja magát, amikor Jess idegességében lyukat üt a luxuskocsija motorházába, és közben őt is majdnem megruházza. Ez jó jel arra, hogy mégiscsak szükséges lenne az a terápia, és este labdákat kezd dobálni, amíg Hogarth fel nem hívja, hogy mi az ábra a nyomozásával. Jó hír azonban egy szál se, a két figura egyelőre feddhetetlennek tűnik, viszont az ügyvéd szokatlanul érzelmesen búcsúzik el. A hívás után jön a migráns bocsánatot kérni, mert hát mégiscsak megmentette a fia életét, úgyhogy a kilakoltatást széttépte, és egy üveg piát is hozott. Igen, esze ágában sincs egyedül meginni.

jessicajones405.jpg

Csakhogy amikor váltunk a szeretkező párra, Trish és Griffin lábaival találkozunk. A lepedőakrobatika végeztével szerelmesen csevegnek egymással, és eléggé fel tudják turbózni a másik egóját. A férfinak viszont jön egy hívás, de fogalmunk sincs, hogy ki keresi, csak azt tudjuk meg, hogy Griffin látványosan Trishre van ráállítva. A migráns és Jessica közben jól elrövidezgetnek, kiderül, hogy a pali a volt felesége miatt tesz meg bármit a gyerekéért, nehogy elvegyék tőle. Szuperhősünk rá is indul a palira, aki azonban megállítja a dolgot, mert nem tartja a rapid szexet normálisnak, és álló dákóval faképnél hagyja Jessicát. Hiába, van még erkölcsi tartalék a hispánokban, de kétségünk le legyen belőle, ebből előbb-utóbb szex lesz.

jessicajones406.jpg

Másnap reggel Malcolm keresztezi Jessica útját, és kifakad, hogy nem kap rendes feladatokat, meg amúgy is kapott ajánlatot a kínaitól. Végül megbeszélik, hogy részesedést kap az ügyfelekből és egy kicsit felnőttként is fogják kezelni. Egy nő is járt Malcolmnál, aki ajtót nyit a beszélgetés hallatára, szóval úgy tűnik a srác egy kicsit révbe ért, bár történetesen az új vendége nevét nem sikerült megjegyeznie. Hogarth felkeresi az orvosát, de nagyon nincsenek egy hullámhosszon, végül az ügyvéd kiböki, hogy ő olyan gyógyszeres kezelést akar, amelyek Európában legálisak, az USÁ-ban viszont nem.

jessicajones407.jpg

Trish és Jessica megkapják az adatokat Maxtől, és egy Inez Green nevű nőre terelődik a gyanú, akiről azonban nem tudnak meg semmit azon kívül, hogy vélhetően hajléktalan. Szuperhősünk be is lövi a környéket, és indulna felkutatni, ám Trish csatlakozni akar hozzá egy egész arzenállal, amit Simpsontól nyúlt le. Gyors lebeszélést követően átnézik a fegyvereket, és egy sokkoló kerül elő, amit Jessen kísérleteznek ki, hogy működik-e. Miután Trish taccsra vágja vele a mostohatesót, kiderül, hogy nagyon is hatásos, mehetnek vadászni. Mennek is, eleinte nem túl sok sikerrel, de egy hajléktalan végül némi zsozsóért cserébe elárulja a lakhelyét. Mennek is a helyszínre, ám ott nem egy szuperhősbe ütköznek bele, ráadásul Trish félelmében Simpson drogját is elkezdi használni.

jessicajones408.jpg

Közben egy ismeretlen simára pucolja Jess irodáját a sötétben. Malcolm megérkezik egy pityókás csajjal, aki nem azonos az előzővel, de csak sokára veszik észre, hogy a dolgoknak lába kelt. Hogarth fixíroz a neten valami cirill betűs oldalon reklámozott gyógyszert, ami nem jelent túl sok jót. Trish és Jess a teljesen kiütött hajléktalant, Inez Greent akarják kikérdezni, ám a nő eléggé szétszórt, nehezen nyílik meg. Végül elmondja, hogy azért fizetik a kezeléseit, mert nővér volt, ám a csaj, akit Jessicáék keresnek, eltörte a gerincét, egy másik nővért pedig megölt.

jessicajones409.jpg

Közben távozik Jess irodájából a lelkes betörő, a kínai fazon pedig meg is dicséri, miközben azt kérdezgeti, hogy ugyan milyen whiskeyt szeretne inni. Nos, amint azt a filmekből tudjuk, ez egy komoly jele a hamarosan bekövetkező halálnak, és valóban, megjelenik Jessica támadója. Behúzza a szolgálati furgonba a lelkes magánnyomozót, és látványos hangeffektusok közepette alighanem péppé veri. A kínai mindezt élőben követhette a telefonkapcsolaton keresztül.

jessicajones410.jpg

Amikor Jessék megérkeznek, látják a sok rendőrt, de Malcolm gyorsan elhajtaná szuperhősünket, mert őt gyanúsítják a gyilkossággal. Jess nem ért semmit, de nincs is ideje rá, mert azonnal fegyvert fognak rá, és letartóztatják. Trish az anyagtól felturbózva esik neki a rendőröknek, úgyhogy őt is le tartóztatják, Jess pedig Malcolmnak csak annyit tud mondani, hogy vigyázzon Inezre.

jessicajones411.jpg

Címkék: jessica jones
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása