Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 2x02 - Bloodletting(18+)

2018. május 30. 10:00 - Chat Géza

Egy parkban vagyunk, ahol elég sok élő társaságában picsog Lori, hogy reggel összebalhézott Rickkel, de leginkább az bassza a csőrét, hogy Rick még a veszekedés közben is felelősségteljes volt, nem durrrant el az agya, nem kevert le neki egy irgalmatlant, holott nem csak megérdemelné a pofont hanem még igényli is. Shane érkezik a rendőrcirkálóval, közli a rossz hírt, hogy Ricket meglőtték a és a műtőben van. Rezzenéstelen arccal sikerül feldolgozni a hallottakat, amit aztán Carl is megtud, aki sír is menten. Apropó Carl. Rick a jelenben már a meglőtt gyerekkel a karjában rohan egy ház irányába. Mint kiderül, egy vadász, Otis lőtte le, aki most velük rohan és segít, hogy Hershelt keresse.

Hershel ránézésre is egy szerzetes alkat, de erre a vérkeresztény gondolkodására majd később biztos ráerősít. Most azonban a gyerekkel foglalkozik. Szerencsére van szívverése, de szükség lesz a kedves papára is, hogy tudjon vért adni. Ú bazmeg, de hát Lori nem is tudja, Lori nem is sejti mi lehet a fiával. És egyáltalán miért engedték, hogy Carl velük jöjjön? A morális para a tetőfokon van kérem.  Rick és Shane szépen lemeccseli az én hibám-te hibád meccset, amit Carl üvöltése szakít félbe. Épp egy darab repeszt sikerül kioperálni a kisemberből, amitől el is ájul menten. Rickre rácsatlakoztatják a vérszivattyút és hiába sír Lori után, hogy az anyjának a haldokló gyereke mellett a helye, ő nem mehet az ágynál 10 méternél messzebb. Plusz, ha időközben megmurdelne a fiú és ő sem lenne mellette, akkor azt sose bocsátaná meg magának. Jó, akkor Shane, te menj az asszonyért és gondoskodj mindenről. Jön is a doki, hogy fel kell nyitnia a gyereket a többi repeszért, de ahhoz nincsenek cuccok. A legközelebbi gimibe kell elcsattogni, amit múltkor csurig elleptek a kóborlók, de mára már biztos jobb a helyzet. Shane és a vadász, Otis mennek az orvosi kellékekért.

Eközben a lakókocsi vonzáskörzetében portyázó T-Dog és Dale privátszférájába is betekintést nyerhetünk. T-Dog talál egy doboz bagót és egy véres gyerekülést, amitől egy picit megpattan az agyában egy ér. Kíváncsi vagyok mikor üti fel a fejét a zombicsecsemő veszély. T-Dog azzal győzködi Dalet, hogy ők a leggyengébbek, plusz saját magára nézve még egyedüli feka a társaságban, akire papírforma szerint tuti megmurdelés vár. Beszélsz te itt össze-vissza, biztos lázas vagy, nesze egy kis gyógyszer meg valami rózsaszín lötty, igyad, finom. Az erdőben  bóklászó csapat letyi-petyijétől eltekintve ott tartunk, hogy Andreát megtámadja egy zombi, miközben egy pókhálóval viaskodik éppen. A többiek kicsit lemaradva nem tudnak segíteni, de szerencsére jön egy nő lóháton, aki leüti a csúf kóborlót. Te meg ki vagy kisanyám? Az mindegy. Rick küldött, van itt egy Lori Grimes? Igen? Meglőtték a fiad, hoci fel a lóra, elviszlek hozzá.

2.8.jpg

Máris megy az irgalmatlan fejvakarás a lakókocsinál, hogy most akkor merre, hogyan? Utánamenjenek a lovas nőnek vagy várjanak még Sophiára? Jesszus! Még egy éjszaka itt az úton, reggelre készítenek táblát neki, hogy hova menjen, plusz ellátmányt is hagynak, oszt csókolom. De T-Dogot azonnal el kell vinni, mert a vérfertőzésben fog elpatkolni menten, gyógyszer kell neki bassza meg. Daryl csak les, hogy WTF, rápillant SS védjegyű halálmenő motorjára, Dale olajos rongyát odébb bassza, elővesz egy nagyobb zacsit és kiteríti a gyógyszeres portékát. Van itt minden, mint a patikában.

Eközben Lori is már Carl ágya felett sopánkodik, és az is kiderül, hogy a doktorunk csak egy mezei lódoktor, szóval így még kockázatosabb a műtét, a kedves szülők is jobban cidrizhetnek. Rick elájul picit, de megőrzi azt a féldekás mennyiségű hidegvérét. Loriban meg ettől megy fel a pumpa. Üvölts, szitkozódj, csinálj bármit, csak hagyd már ezt a mártírkodást léccives. Ok – válaszolja Rick rideg kimértséggel. Faszom az egészbe és beléd is – gondolja magába Lori. Míg ők a rinyát járatják maximumra, addig Otis és Shane kéz a kézben viszik vásárra a bőrüket a giminél dekkoló embertelen zombihorda legnagyobb örömére. A fényrudakkal kivitelezett figyelemelterelés okán nem álltak neki leabálni a kóborlókat, így már az orvosi készleteket rabolják serényen. Ez megvan, Lessie haza! Na azzal lesznek gondok. A zombik üres tekintete már nem a fényes baszokra fókuszál, hanem az orvosi ajtaján kifelé lépegető Shane és Otis kettősre. Skera el! Minden irányból jönnek a mocskok, nincs más megoldás, Shane szétlövi az isi bejárati ajtajának üvegét, gyorsan beugranak és magukra húzzák a vasrácsot. Ez pillanatnyi megoldásnak nem rossz, de a befelé karmolászó zombik nem édesítik meg a pillanatot.

Innen folytatjuk.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása