Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Nagy Duett 6x07 - Kasszás Nicki Minaj leiskolázza a mezőnyt

2018. május 30. 10:30 - BBrigusz

Jön az elődöntő,azt ígéri a felkonf, hogy megannyi izgalom, és fergeteges produkciók várnak ránk, mivel mindenki két dalt énekel. Tét a döntőbe jutás, lássuk hát a medvét. Már-már kíváncsian várom, hogy Claudiát milyen ruhakölteményekbe sikerül öltöztetni hétről hétre, de szegény ezúttal is megszívta, egy jól megtermett padlizsánt csináltak belőle, a ruhája ismét csak épp ott feszül, ahol nem kéne, a dekoltázsa szörnyű, meg úgy az egész összkép, de ezen lépjünk is túl. Kaszáék is terhesek, mit ad Isten, hát ez a műsor esküszöm egy bújtatott Kölyökklub. Szabó Ádámék nyitják meg az estét egy Bruno Mars dallal, ami cseppet sem szórakoztató, viszont cserébe uncsi, így a műsor mércéjével mérve alacsonynak számító 24 pontot kapnak. Csobot Adélék Próbálj meg lazítani-ja a szokásos cukiskodó-bohóckodós vonalat követi, 28 pont a jussuk. Kasszázs Erzsiék egy hagyományos cigány nótával érkeznek, klasszik mezítlábas előadás, rózsaszirom-eső, jaloma-daloma, max pont,minden meg van ami kell.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpgCsak én érzem úgy, hogy Nikolas adásról adásra egyre rosszabbul énekel? Sosem volt a szívem csücske, így nem is igazán tulajdonítottam neki különösebb szerepet, de ez a mostani műsorszám is elég nyomira sikerül. Persze a zsűri szerint cuki, és profi, meg le a kalappal, plusz megtudjuk, hogy Kucsera szerint már narancsbőrős  Tápai segge,úgyhogy jár a 30-as. Kamarásék napjaink egyik semmitmondó magyar tömegszámára művicceskednek szintén maximális pontszámért, lépjünk is tovább, jön a második kör. Keveházi Krisztina lágy eleganciája ezúttal is épp csak addig tart, amíg el nem kezd énekelni, onnantól kedve ugyanis pusztít. Baromi vicces egyébként, ahogy mindezt egy finom kis fekete csipkeruhában teszi, a tökéletesen idilli díszletben. Szerintem ez a csaj egy hatalmas troll amúgy, csak nem tud róla, de én bírom, 26 pont. Horváth Tamásék egy szexi autómosást rittyentenek a színpadra, a srácból éneklő vetkőzős fiút csinálnak, Kasszás Erzsi twerkel, rappel, és olyan igazi „nem menekülsz”-tekintettel kémlelgeti a táncos fiúcskákat, ezúttal azt hiszem jogos a 30-as.

5.jpg

6.jpg

7.jpgAradszky László Azzuro-ja is megkapja ezt a megtisztelő szerepet, hogy Tábai Szabina vasárnap esti főműsoridőben elkornyikálja bothangon, mi másról is álmodhat egy előadó ugyebár. Még Pápai Joci is leszólja, majd igazi keménylegény módjára ad rá egy nyolcast. 26-ot kapnak összesen, én meg remélem ők esnek ki, mert baromi uncsik, bár simán lehet, hogy engem csak túlzottan fojtogat Gönczi Gábor hiánya, és ezért nem tudok értékelni egy egyébként Grammy-gyanús produkciót. Rózsa Gyuri bácsiék Márti dala már a felkonfban is túlzottan hatásvadász, hát még aztán… Mindenki könnyekig hatódik, lapátolni lehet a csöpögő nyálat, meg is kapják a borítékolt 30-ast.

8.jpg

9.jpgKollányi Zsuzsiék a tizenéves önmagam egyik kedvenc dalával, a Santana-féle Smooth-al érkeznek, de valahogy olyan méltatlanul művelődési házasra sikeredik szerintem az egész, a nagyérdemű szerint is csak 27-et ér. Kasszásék vezetik tehát a mezőnyt, Tápaiék és Keveháziék a két utolsó helyen. Itt még persze új szavazás, kisfilmek és miegymás, de azt gondolom, ez a rész már igazán szóra sem érdemes, Szabó Ádámék távoznak, kialakul tehát a döntős mezőny. Amennyiben emlékezetem nem csal, a kedves kis kommentelőim a széria első posztjánál épp ezt a kiesési sorrendet tippelték meg, úgyhogy pacsi, lehet, hogy lottóznotok kellene. hashtagkacsintósemoji

Címkék: tv2 a nagy duett
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2018.05.30. 11:12:24

Paolo Conte és Michele Virano 1968-ban valószínűleg nem is sejtették, hogy micsoda mulatós zenét írtak Adriano Celentanonak... Szegény Pápai Joci, kénytelen volt végighallgatni...
süti beállítások módosítása