Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x07 - Meztelen férfitestek amerre a szem ellát

2018. május 29. 09:00 - Dzsudibí

Luxikáink végre ismét itthon, így természetes közegükben követhetjük gyökérségeiket, elsőként rögtön Tündét kapjuk orcánkba, aki férjének, és annak ölében (!!!) ücsörgő 16 éves Danikának ecseteli, hogy jók voltak a pogramok, csak sok vót a köcsög. Bogi eközben már ezerrel egy ál-filmforgatás ál-szerepében tetszeleg, valamilyen kosztümös film akar ez lenni, amihez kevésbé illik a blúzából kilógó mikroport, de utólag majd biztos megphotoshopolják, vagy elé paterolnak egy fasza hétfejű cgi sárkányt, ahogy ilyen esetekben szokták. Csillogó szemekkel ecseteli a kamárának, hogy imádja a színészetet, és ő BÁRMIT megtesz, amit a rendező kér, nesze neked hesteg metoo. Bogi kocsit küldet Babettért és Dalmáért, hogy megnézzék őt a forgatáson, így útközben van idő kivesézni Babett nem létező terhességét, a mi izgalmi állapotunkat szinten tartandó. Babett nagyon nagyon izgul, de azért annyira nem, hogy egy szájbavert terhességi tesztre rápisiljen a csilláros budiban, mondjuk igaza is van, legkésőbb kilenc hónap múlva fény derül a titokra, addig meg kár ilyen proli dolgokkal húzni az időt. 

1_3.png

2_3.png

3_3.png

Eközben Tünde és Yvonne festegetni mennek egy műteremnek berendezett romkocsmába. A helyiségbe belépve Yvonne lebiggyesztett szájjal konstatálja, hogy egy fostos gyümölcstál a téma, a host azonnal kapcsol, és koktéllal kínálja a hölgyeket, amíg ő előkerít valami izgalmasabb modell alapanyagot. Koktélka közben van idő átrágni a Babett verzusz baba ügyet, majd miután alaposan kitárgyalták a témát, Tünde bölcsen, úrinőhöz méltón megjegyzi, hogy amúgy ez Babett magánügye, és ők a világért sem nyilvánítanának erről véleményt. A koktélka elfogyasztása után visszatérnek a műterembe, ahol már várja őket Józsi, az egyszeri modell, akit valószínűleg most szedtek össze az utcáról, hogy akar-e egy kis mellékest keresni a suli mellett. Józsi akart, de az arcán azt látom, hogy már megbánta, ő egy kis csendes rajzszakkörre számított, fényekkel és árnyékokkal, nem két kiéhezett luxus pumára, akik a hugyfoltos boxerén kuncorászva csurgatják rá a nyálukat. Tünde szakember lévén rögtön instruálja is Józsit, legyen Rodin gondolkodója, melyet a rodinnak ejt roden helyett, legalább ezt még megtaníthatták volna neki, amikor az úrinős monológot magolta basszameg.

Józsi a távolba meredve próbál rájönni, hogy mi a faszért is nem maradt a otthon inkább, miközben Tünde mgejegyzi, hogy milyen jól állnak neki a fények, ami tulajdonképpen egy igen kedves bók, hiszen mennyivel jobban hangzik, mint hogy de jól áll neked a sötét, Józsikám. Szegény Józsinak végül nem derül ki a valódi neve, mivel a hölgyek arra már nem veszik a fáradtságot, hogy némi tiszteletet tanúsítva megkérdezzék tőle, ezért csak így emlegetik a továbbiakban, mialatt Józsi egyre mélyebb letargiában elmélkedik, múltról, jelenről, és hogy hol baszta el ennyire az életét:

Tünde: Én be vagyok száradva, nem baj?

Yvonne: Hát akkor nézd még a FIÚT.

Na de, Babett és Dalma megérkeznek a forgatásra, és úgy tűnik, hogy a jóisten a grafománia mellé megajándékozott a jövőbe látás tudományával is, ugyanis Babett dicséri úgy Bogi színészetét, ahogy engem inkább ne dicsérjen senki: Boginak ugyanis szerinte kifejezetten remekül áll a kosz, a füst, és kapaszkodjatok meg kedves feleim, a SÖTÉTSÉG. A szünetben bájosan elcseverésznek, Boginak itt most igazi kihívással kell szembenéznie színészként, hiszen a szerepe szerint megsebesült és az életéért kell futnia, míg a való életben őt senki nem sebesítheti meg, mert előbb elfut. Aki ezt a mélyenszántó gondolatot értelmezni tudta, az kérem jelentkezzen, mert lenne pár kérdésem. Mindenesetre a bevágások kurva jók, ugyanis két mondatnyi beszélgetésre jut egy összecsukló, üvöltő Bogi jelenet, fetrengek. Dolguk végeztével Dalma és Babett felhívják Ritát, akit az első rész óta nem láthattunk, mert sikerült helyette sokkal luxibb feleségeket leszerződtetni, de most egy medencés parti erejéig visszatér.

19_3.png

15_3.png

Bogi és Yvonne lovagolni mennek, hogy nekik is legyen közös jelenetük, meg mert Boginak gyakorolnia kell a filmjére. Csakhogy egy apró szardarab csusszan a lekváros palacsintánk közepibe, mert az a gyökérpálca szobalány nem a hosszúszárú rálfloren csizmát pakolta be Boginak, hanem a rövid magassarkút, így most Bogi kénytelen magassarkú csizmában zsonglőrködni a lovakon, hogy száradjon le a keze az ilyen semmirekellő személyzetnek. Mindenesetre Bogi magassarkúban is meg tud fordulni, sőt el is halálozik a lovon, úgyhogy reméljük szegény szobalány megússza annyival, hogy egy napig Bogi vicceit kell hallgatnia, vagy ilyesmi. Bogi lovon állni is megtanul, ezt is természetesen magassarkúban, mert hogyan máshogy, Yvonne instruálja, hogy dőljön hátra a lovon, nehogy előrebillenjen, mint a TÉ-REX. 

rexi.jpg

20_3.png

21_3.png

Babett és Olivér megnéznek valami új kollekciót valahol, ahol persze ismét mindenki mindenkit puszival köszönt, azt senki nem teszi szóvá, hogy Babett fejére ráült Pompom. Ha jól értem, akkor Bogi kapszulakollekciója után most Babett készül saját összeállítással, egészen pontosan fürdőruhákkal. Babett on the beach, hangzik el az ukáz, amire koccintanak is, nesze neked terhesség, és akkor nekünk meg marad a kínzó kérdés, hogyha Annamari a tervező, Olivér meg gondoskodik a fotózásról, akkor Babett mégis mi a fészkes lófaszfenét dolgozik ezen a kollekción. 

23_3.png

22_3.png

Dalma medencés bulit szervez, amihez stílszerűen félmeztelen szolgák is járnak. Bogi érkezik elsőként, remek alkalom, hogy kipanaszkodja magát, hogy mekkora trágya fosadék elbaszott egy szülinap volt ez, merthogy volt parfüm, meg tanzanit, meg hajókázás, meg úgy nem mellesleg élete szerelme, a fess Burek is meglepte őt szerény személyével, na de TORTA, torta az bazdmeg nem volt. Dalma a meglepi bugyis fiúkkal akarja jobb kedvre deríteni barátnőjét, de Bogi nem könnyű eset, a fiúk sajnos túl alacsonyak, pedig még így is rávernek jó 20 centit Burekre. Bogi azért máris úgy kacarászik, mint a szűzlány, akit baszni visznek, csakhogy finom legyek és szemléletes, de nekünk négyszemközt bevallja, hogy ő egyáltalán nem volt zavarban, nem bizony. Megérkezik Babett és Rita is, itt elmegy még plusz 10 perc az ideges röhögcséléssel, miközben a srácok epreire és egyéb testrészeire is részletesen kitérnek, akik ennél a pontnál már fájdalmasabb képet vágnak, mint Józsi a reggeli szeánsznál. Bogi, akinek egy kicsit több ideje volt hozzszokni a látványhoz, most felhúzott szemöldökkel Babetten köszörüli a nyelvét, hogy nem igaz má', hogy nem tud felnőtt módjára viselkedni, hát nem látott még félmeztelen férfiakat?!

24_3.png

25_3.png

26_2.png

Tünde az első, aki végre túllép azon, hogy jé, férfi mellbimbók, és jóságos nagymama módjára beinvitálja a fiúkákat a házba, nehogy megfázzanak. Odabent Tünde egyből kérdőre vonja, mert ebben a részben még nem volt veszekedés, a népnek meg jár a panem et circenses, így jobb híján felelevenítik a két (vagy három?) résszel ezelőtti balhét, amikor Bogi Párisszal kuncogott Babett outfitjén. Személy szerint ha tehetném, Bogit nemhogy nem beszéltetném, de horgászdamillal varrnám össze a feltunningolt száját, annyira irritáló. Érdemes volt Ritát visszahozni, mert remekül összefoglalja Bogi vitastratégiáját: addig pofázni a semmiről és ismételni önmagam, amíg a másik fel nem adja, mert ezzel a módszerrel valóban csak annyit lehet kezdeni, hogy mondat közepén jól pofánbaszom az illetőt, és akkor viszont végül csak nekem lesz igazam.

27_2.png

28_2.png

A bulizó társaság hamar két részre szakad, a Tünde vezetésével félrevonuló erősen túljátszott prüdéria képviselői, illetve Rita vezényletével irányított hozzzuk ki a lehető legtöbbet ebból az estéből csapat. Rita olyannyira kiélvezi a visszatérést, hogy azonnal számot is cserél az egyik modellfiúval (vagy csak a gyerekeiről mutogat neki képeket, ez nem derül ki pontosan), majd esküvői mulatós stílusban táncot is lejtenek, mindaddig, amíg Bogi szimpatikusan bele nem löki szegény fiúcskát a medencébe, hadd dolgozzon meg a pénzéért. Parázs vita alakul ki, hogy akkor most illik-e a modellfiúkat megrontani, avagy sem, de nincs idő ezen sokat hezitálni, mert Dalma valahonnan előránt egy tortát Boginak, és innentől kezdve már ismét Ritán a hangsúly, aki összegörnyedt gollamként tömi kétpofára a tortát a medencében olyan eleganciával, ahogy a hároméves kisfiam tudná ugyanezt a műveletet végezni vasvillával, miközben a tányérján meggyalázott tortaszeleteket drágaszágomnak becézgeti szemeivel. 

Bogi szpojlerezik a kövi részből, a következő party a derby lesz, aminek Tünde nagyon örül, mert ők mindig kerti partit adnak a Kentucky dÁrby alkalmából. Legközelebb ismét dráma, mert Babett végre rápisil arra a kurva tesztre, Dalmáért meg a mentők jönnek a dárbira. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2018.05.29. 16:15:18

első:)
a trérexes kép :))) köszi, én jókat vihogtam :) Tünde katasztrófa, mondjuk, mindegyik...

prakp 2018.05.29. 22:23:34

Életképtelen celebhorda. Centi vastag ugyan a deák a buksztárcában, de a saját pinjét képtelen megjegyezni. Jobban teljesít, az a lényeg.

mufuvecske 2018.05.29. 22:41:27

Sírok...az a fotósorozat Ritáról...:)))) Köszi a hogyvoltot...parádés...:)

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2018.05.30. 07:27:06

Yvonne szerintem a TRX-re utalt a lovon ácsorgásnál.

Miranda15 2018.05.30. 10:50:22

de jó volt :D szétröhögtem magamat.Nagyon köszi....

Hétkilenced 2018.05.30. 12:10:25

Annyit tennék hozzá, hogy Józsi (főleg profilból) a Kamarás Iván hasonmásverseny bronzérmese. Plusz az feltűnt-e másnak is, hogy a lovas edző bácsi csak a Bogi seggét fogdosta meg minden alkalommal, Yvonne-ét nem, pedig Bogi még megjegyzéseket is tett rá.

Eeerzsi 2018.05.31. 18:46:06

Tünde orrlyukát egy hím gorilla is megirigyelné. Mellé az az üvegszeme kegyetlen sajátosságot ad az arcának.
Babett szövege hatalmas volt " nem irigylem Bogit, ennyi szöveget kellett éjjel tanulnia" :)))
Nem mellékesen Dalma brutál egyszerűsége & közönségessége engem rettenet taszít, más nincs így vele?

Hétkilenced 2018.06.01. 07:13:07

@Hétkilenced: Fenyő Ivánra gondoltam egyébként.

@Eeerzsi: de igen. Ahogy Vivi is megmarad egy parasztpicsának, hiába van kiglancolva, csak őt most kevesebbet látjuk. Ellenben Babett a celebvagyokban olyan szimpatikus lett, hogy már nem hiszem el neki a rosszfejségét, és másképp nézem a poénjait is - vagy arculatot váltott itt is, nekem a kedvencem.

Eeerzsi 2018.06.01. 18:23:51

@Hétkilenced: nekem ő a legszimpibb a 6 (vagy 7?) grácia közül.

Lily1218 2018.06.03. 09:18:17

@Hétkilenced: Babettnek sokkal jobb szerepet írtak erre az évadra, jót tesz neki, hogy már nem sír Bogi miatt, hanem szépen oltogatja, főleg, mert Boginak általában nem esnek le a poénok.
Ritát megsajnáltam, nagyon kétségbeesett és magányos nőnek látom, aki már egyáltalán nem látja magát reálisan. Ha lett volna 1 igazi barátja ott, akkor az kiráncigálja és nem hagyja, hogy hülyét csináljon magából.
Tündét eddig intelligens nőnek gondoltam, de aki ebben a műsorban ennyire kitartóan keresi az őszinteséget, az vagy nagyon buta, vagy nagyon eltévedt.

SzilajSzilard 2018.06.03. 19:20:53

Megnézném az internetbe benne a műsort, de nem látom a beágyazott linket. És a viasat hómpédzsén sem találtam. Én vagyok balfasz, vagy a viasat ráment a fillére is?
süti beállítások módosítása