Hogy volt?

Csak 2019 nyarán folytatódik az Agents of S.H.I.E.L.D.

2018. május 16. 17:32 - Bob Benson

agents_of_shield_100th_episode.jpg

Az ABC Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatát berendelték ugyan 13 részre, ami valószínűleg az utolsó lesz, de ezt csak 2019 nyarán fogják bemutatni. A döntés valahol logikus, de tulajdonképpen csak úgy lehet beszélni róla, ha elspoilerezzük a legutóbbi Marvel-film, a Végtelen háború végét. Így aki azt nem látta az csak saját felelősségére olvasson tovább.

Az ABC részéről azt mondták az amerikai újságíróknak, hogy ez az egész kizárólag az ABC döntése és nincsenek beavatva abba, hogy milyen tervei vannak a Marvel Studiosnak a világgal vagy a benne lévő karakterekkel. Ha ez így van, akkor elég rosszul kezelik a Disney-nél a vállalaton belüli szinergiát.

Mindenesetre az világos, hogy a készítők nem akarnak visszatérni a világba addig, míg nem rendeződik Thanos-ügye, aki egyetlen mozdulattal eltüntette az univerzum élőlényeinek a felét a tökéletes egyensúly megvalósítása érdekében. Ez a probléma a Netflix sorozatokat is igen erősen érinti, azokról egyelőre nem tudni, hogy hogyan ugorják át ezt a problémát. Mindenesetre az Agents of S.H.I.E.L.D. készítői a legegyszerűbb utat választották, amivel megint fel lehet hergelni a nézőket, hogy mostantól komolyabban fogják venni a sorozat és a filmek közötti átjárást, mint az eddig tették.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.