Hogy volt?

A Nagy Duett 6x05 - Gönczi Gábor, második osztályos tanuló, ének-zene szakkör

2018. május 16. 14:00 - BBrigusz

Eljött ismét a vasárnap este, nem is tudok jobb programot elképzelni, mint a jól bevált ablaküveg-repesztő közösségi kornyikálás (de!).  Claudiától még mindig olyan távol állnak ezek a táncos bevonulások, mint Fekete Pákótól  a húrelmélet sikeres bizonyítása, de már egészen megszoktam őket. Semmitmondó zsűri-felkonf, aszongyák, most tényleg szigorúak lesznek, indulhat a móka.

1.jpgKamarás Ivánék az idei Eurovíziós induló AWS-dallal nyitják meg az estét, ami az indokolatlan IT-beütésű témaválasztás ellenére egészen színvonalasra sikerül, 28 pont a jussuk. Tápai Szabináék produkciója során nem tudok elvonatkoztatni a ruháktól, még a borzasztóan hamis magas hangok sem igazán zökkentenek ki, bár Nikolas olyan gyanúsan felszabadult ebben a lakkozott ezüstgúnyában, hogy az már aggodalomra ad okot. 27 pont. Most már egészen biztos vagyok benne, hogy Első Tilda valahol nagyon rossz fát tehetett a tűzre, amiért megnyerte partnernek ezt a nyomorék Gönczit, aki ezúttal már az agyonjátszott rádióslágerekre való autóban kornyikálás színvonalát sem üti meg. Bor-zasz-tó ez a csávó. De tényleg. Rekord alacsony 25 pontot kapnak.

2.jpg

Fodor Rajmund a tőle megszokott esetlenséggel szuperál a hasonló tematikájú tv-műsorokban műsorokban oly’ gyakran elővett Grease-dalban. Sok kommentárt nem tudok hozzáfűzni, ahogyan a mélyen tisztelt zsűritagok sem, kegyelemből megadják a 25 pontot. Szabó Ádám ezúttal is lendületes, Keveházi lábai még mindig égig érnek, a produkció úgy egészében felejthető, 26-os. Csobot Adálék olyan kínosan aranyoskák továbbra is, de ezt legalább adásról adásra stabilan hozzák. 27 pont.
3.jpg
4.jpg
Horváth Tamás pénteki Budapest Parkos koncertjén amúgy maga Kasszás Erzsi is vendégszerepelt, ami már úgy magában egy hatalmas gag, és bevallom őszintén, nekem ők a kedvenceim ebben a szegényes mezőnyben. Baromi vicces a diszkószerkójuk, meg az szórakoztató, szerintem nem véletlenül szerepelnek majdnem mindig utolsóként. Ők kapják az este legmagasabb pontszámát 29-el.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Kapunk az arcunkba közös produkciót, mert már kevesen vannak, és ki kell tölteni az adásidőt ugyebár.Két részre oszlik a mezőny, csoportos cukiskodás, telnek a percek… Ezek amúgy szerény véleményem szerint a hogyvoltíró rémálmai, ugyanis azon túl, hogy megtörténnek, nem igazán lehet sokat hozzáfűzni. Ja, de: Gönczi gáz. Ugorjunk is az eredményhirdetésre, ahol Göncziék és Wolf Katiék maradnak a végére. A botcsinálta híradós által táplált érzéseim azt hiszem mindenki számára világosak, viszont azért azt be kell látni, hogy Első Tilda jó. Fodor Rajmund szerintem szimpi, Wolf Kati tud énekelni, viszont úgy egyben eléggé uncsik általában. Igazából a legjobb talán az lenne, ha mindkettő menne a levesbe, de végül Rajmundék búcsúznak. A srác a végén beközli, hogy amúgy neki egy edzésen anno megsérült a gégéje, ami azért kicsit más színbe helyezi így a történteket, de ez most már semmit nem változtat. Őrizzük meg szuper sportemberként a tudatunkban, ezt az egészet pedig vegyük inkább meg nem történtnek.

Címkék: a nagy duett TV2
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.05.17. 08:42:41

Jó a cím :) Tényleg rém ciki a pacák, és már másodjára tartották benn őket a műsorban...