Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8875-8882. rész

2018. május 15. 12:00 - Gillotte

Viliéknél tehát leszakad a konyhaszekrény, úgyhogy elő kell venni a régi tányérkészletet, amit még a jó Magdi anyus csomagolt be újságpapírba. Legnagyobb meglepetésre azt látják, hogy az egyik öreg ablakmosásra szánt újságpapíron annak a fickónak a képe van, aki Vilit zsarolja. Jó pár évvel fiatalabb kiadásban, de telejesen felismerhető az ürge, és a hír így szól: ,,az öregek otthonában sikkasztott”. Szembesítik hát az öreget, aki elsírja magát annak hallatán, hogy újra előjön ez a régi történet. Igaz, hogy lopott az öregek otthonából fiatalon, de megvolt rá az oka: a barátnőjének szeretett volna jegygyűrűt venni a pénzből, és a háromnegyedét vissza is tette, amikor rajtakapták. Kirúgták, a lány meg elhagyta… nesze neked. Bözsi és Vili eléggé megsajnálják az ipsét. Vili még azt is meglesi, hogy a fickó milyen kedvesen bánik az idősek otthonának lakóival, úgyhogy úgy dönt, visszalép a díszpolgári jelöléstől. Kár, pedig Laci nagyon rámegy a díszpolgár témára, pólókat nyomtat, aminek az elejére az van írva, hogy ,,Team Vilmos” a hátuljára pedig: ,,szavazz a mi Vilibánkra!”. Már várom, hogy kisorsolják ezt a sorozat Facebook oldalán…

bk_maj_2_4_1.jpg

Juli nincs túl a Miki dolgon, eléggé odahúzza a szíve, vagy a…más. Mátéval is bunkó, aki épp az első szerelmét éli meg: elmondja a kissrácnak, hogy a szerelem nagy átverés, kár hiú ábrándokba ringatni magad, kisfiam. Attila nem hisz a fülének, és Juli is belátja, hogy nem a gyerekre kéne vetíteni a nyomorát, úgyhogy bocsánatot kér. Szeretne több időt tölteni a családjával, hogy elfelejtse Mikit – de csak miután Miki csírájában elfojtja a további próbálkozásait.

bk_maj_2_4_2.jpg

Krisztián úgy dönt, gyűrűvel is megkéri Alíz kezét, de mivel minden pénz a Rózsa felújításához kell, egy ismerős műhelyben készít saját kézzel egy karikagyűrűt. A terv az, hogy este leülnek nézni egy horrorfilmet, amin Alíz szokás szerint elalszik, és amikor felébred már az ujján lesz a gyűrű. Kérdem én, miért kell ehhez horrorfilm, miért nem aludhat el simán? Na mindegy, Alíz meglátja a gyűrűt, és várja a következő meglepetést, de koppan: nincs több, ez az egy gyűrű mindenek felett, és amúgy én csináltam… - utal rá Krisztián. Alíz esdekel a bocsánatért, hiszen ez a gyűrű gyönyörű, és milyen jó lesz a helyi hivatalban kimondani az igent, és aztán Bözsi mama főztjét enni! Láthatóan Alíz tényleg így gondolja, de Krisztián a gondolatától is rosszul van, hogy Alíz ne kapja meg amit szeretne, ezért éjszakai munkát vállalna Berényinél.

bk_maj_2_4_3.jpg

Zsoltnak rettenetesen fáj a lába, most már nemhogy egy szem nem elég az anno működő gyógyszerből, öt darab sem elég. A ,,gyógyszerdílere” egy erősebb cuccot ajánl: egy szemben hatszor annyi morfium van, mint a kis vackokban. Doboza 200 ezer forint. Zsolt hitelért megy a bankhoz, és rendel is gyorsan öt üveget a gyógyszerből. Beveszi az első adagot, és úgy feldobódik, hogy még. Elmegy még a bankba pénzért, és a kapott egymilliót Krisztiánnak adná nászajándékba. Krisztián azonban nem kér Zsoltból és a pénzből sem, úgyhogy az idősebb Bartha dühében a Rózsában található oldószeres-vödörbe dobja az összetekert egymilliót. A pénznek annyi, Zsolt pedig jobban padlón van, mint valaha. Hogy még nehezebb legyen az élete, Rudi és Natasa szólnak neki, hogy amikor Krisztián és Alíz összeházasodik, ők szeretnének átmenni Emília lakásába, úgyhogy jó lenne, ha Zsolt elhúzna. Nem kell most persze, van jópár hete, csak kezdjen el mást keresni.

bk_maj2_4_4.jpg

Nem is tudom, ezt a totálisan felesleges szálat beleírjam-e, de ám legyen: Gizi megakad az erotikus naplója írogatásában, úgyhogy Natasa azt javasolja, hogy teremtse elő ugyanazt a helyzetet, amiben a legutóbb előjött neki az ihlet. A legutóbb a nappaliban írt arról, hogy a Fittlaborban hogyan melegedik össze Ottóval, ezért most is a Fittlaborba megy, ahol lám, ott van Ottó. A színészpalánta szöveget tanul, és mivel a társa lemondta a gyakorlást, Gizit kéri meg, hogy gyakorolja vele a jelenetet, ahogy a fiatal fiút elcsábítja Mrs Robinson. Gizi ezt fejben le is játssza közben magának (és nekünk…).

bk_maj2_4_5.jpg

Miki beletörődött, hogy Juli és közte nem lehet semmi, így nyitott. Mintha a sors megérezné, ugyanis ahogy megy az utcán, egy rakodó nőci véletlenül úgy fejbe csapja egy hosszú polccal, hogy hamarost a földön találja magát vérző orral. A nőci egyébként kifejezetten kedves arcú, és humora is van, ami láthatóan bejön Mikinek. Elkéri a nő – Szonja – névjegykártyáját arra az esetre, ha eltört volna az orra, és peren kívül kell megegyezni. Kisvártatva felhívja Szonját, és üzenetet hagy a rögzítőjén, amiben meghívja vacsorázni.

bk_maj2_4_6.jpg

Zsolt ki tudja miért, nem várja ki, hogy mennie kelljen, már el is megy Emíliáék lakásából. Fáj a lába rohadtul, úgy próbálja vinni a nagy cuccait. Tóbiás látja meg, és kedvesen segít neki elmenni a cuccokkal a buszmegállóig, aztán elválnak útjaik. Kisvártatva azonban Zsolt csönget be Tóbiásnál: figyi, igazából nincs hova mennem, és te voltál az egyetlen, aki rendes volt velem. Csövezhetnék nálad egy pár napig? – így Zsolt.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása