Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Már most elkaszáltak egy csomó sorozatot, de a java még hátra van

2018. május 12. 09:00 - Bob Benson

brooklyn_nine-nine_s05e17_still.jpg

Május fontos hónap az amerikai kereskedelmi tévék életében, ilyenkor jelentik be ugyanis, hogy milyen programmal vágnak majd neki szeptemberben a következő évnek. Ez azt jelenti, hogy az új sorozatok mellett az is kiderül, hogy melyek azok, amikre már nem tartanak igényt. Az igazi nagyüzem csak most indul majd be, de azért már is összegyűlt néhány sorozat, amiket elkaszáltak a csatornák, ezeket szedtük most össze egy csokorba.

A legnagyobb port a Fox kavarta, akik bejelentették, hogy se a Brooklyn Nine-Nine (Nemszázas körzet ), se a The Last Man on Earth, se a The Mick nem folytatódik jövőre. Ezzel elég jól kitakarították a sitcom frontjukat, hiszen azt már korábban bejelentették, hogy a New Girl is véget ér idén. Ezeket a kaszákat egyébként részben lehet csak a nézettség számlájára írni. Ezeket ugyanis soha nem nézték sokan, a Fox mégis kitartott mellettük. A csatorna jövője viszont kérdéses, hiszen a Disney szeretné megvenni az anyacéget, viszont az országos csatornát nem viheti, hiszen ott van már neki az ABC. Ettől különös limbóban van a csatorna és nehéz így stratégiát kialakítani.

A Brooklyn Nine-Nine és a Last Man on Earth-nek viszont vannak elég híres rajongói, akik a kasza hírére aktivizálták magukat és simán lehet, hogy mindkét sorozat folytatódhat egy másik csatorna vagy streaming szolgáltató miatt. A sorozatnak az amerikai jogai a Hulunál vannak, világszerte viszont a Netflixnél, így például Magyarországon is, ez alapján úgy tűnik, hogy mindkét cégnek megérheti beruházni a sorozatba, akár csak azért, hogy még készítsenek egy búcsúévadot. Szóba jöhet még a TBS is, aminek elnöke Kevin Reilly részt vett a sorozat fejlesztésében. Elég kicsi az esélye, de akár még az NBC-n is kiköthet a sorozat, amit az Universal gyárt, az NBC anyastúdiója, de jelenleg erre van a legkisebb esély. A Last Man on Earth esetében úgy tűnik, hogy vagy a Hulun lesz még egy utolsó évad, vagy ennyi volt.

valor-cancelled.jpg

Az 2017-18-as tévés évad egyik nagy slágere volt, hogy több katonai témájú sorozat is készült, ezek közül nem mindegyik lett különösebb siker. Így járt a CW-n bemutatott Valor is, amiről szintén a héten jelentették be, hogy az első évad volt belőle az utolsó. Ez olyan pilótákról szólt, akik belekeverednek egy nemzetközi összeesküvésbe, de a csatorna közönsége annyira nem kapott rá a sorozatra. 

Szintén elkaszálták a Life Sentence című sorozatot. Ez egy olyan családi dráma, aminek a főszereplője meggyógyul a rákból, ami után szembe kell néznie vele, hogy a családja egy csomó problémát eltitkolt előtte, míg úgy nézett ki, hogy halálos betegsége van. Ez jobban passzol a CW profiljába, de teljesen észrevétlen maradt a sorozat, volt hogy 500 ezret sem érte el a nézettsége. Ezek után senkit sem ért meglepetésként, hogy nem kértek belőle egy újabb évadot.

Az igazi vérfürdő majd jövőhéten érkezhet, ezenkívül csak olyan kaszákról lehet beszámolni, amiket a csatornák is igyekeztek év közben a legkisebb feltűnés mellett bejelenteni, például, hogy nem folytatódik a szexuális zaklatási ügybe keveredett Jeremy Piven sorozata a Wisdom of the Crowd, vagy hogy az NBC inkább a World of Dance című tehetségkutatóban kívánja alkalmazni Jennifer Lopezt és nem a Shades of Blue című sorozatban, ami szintén nem folytatódik.

Címkék: hír kasza
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.05.12. 13:55:16

Elég kicsi az esélye, de akár még az NBC-n is kiköthet a sorozat, amit az Universal gyárt, az NBC anyastúdiója, de jelenleg erre van a legkisebb esély.
De bejött :)
süti beállítások módosítása