Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Homeland - Az ötödik évad hogyvoltjai elé

2018. május 11. 16:00 - AaannnaaA

A Homeland hogyvoltjainak megjelenését mindig a sorozat magyar vetítéshez igazítottam, ám az RTL a 4. évad után abbahagyta a sugárzást, és más csatorna sem tűzte műsorra. Így hosszú kihagyás után nincs más hátra, mint előre, azaz folytatni az 5. évaddal, immár a kedves olvasók igényéhez - na meg a saját (alig-alig létező) szabadidőmhöz igazodva.

Olvasói kérésre jönnek tehát a Homeland S05 hogyvoltjai minden péntek délután, a kövi évadok meg... majd meglátjuk. Aki nem látta, annak jó szórakozást, aki meg látta, azt szeretettel várom egy kis ismétlésre és utólagos kibeszélésre. (A részek magyar felirattal a torrent filmszínházban elérhetőek.) Arra kérlek titeket, hogy legyetek figyelemmel azokra, akik még nem tekintették meg az újabb évadokat, azaz ne spoilerezzetek.

0.jpg

Egyben megragadom az alkalmat és kérdezem kedves hogyvoltíró kollégáimtól, lenne-e valaki felesben társam a Ray Donovan soron következő, 6. évadának hogyvoltjainál azzal, hogy a posztokat ríl tájmban, azaz a kinti vetítéshez igazítva kellene kihozni.

Hogyvoltíró a twitteren - további tervek, megjelenések, készültségi fok információk:

https://twitter.com/AaannnaaA_HV

Címkék: Homeland
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása