Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lecserélhetik az egyik főszereplőt a Halálos fegyver sorozatban

2018. május 09. 17:00 - Bob Benson

160921-lethal-weapon-news.jpg

Nagyon úgy tűnik, hogy a gyártó Warner stúdió simán lecseréli a Halálos fegyver sorozat egyik főszereplőjét, Clayne Crawfordot. Egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg az információt, de saját forrásokra hivatkozva megírta a hírt a TV Line, a Variety és a Hollywood Reporter is, vagyis eléggé úgy tűnik, hogy ez a dolog eldőlt. Várhatóan hivatalosan csak akkor jelentik be, amikor már megtalálták a cserét. Ennek a keresése állítólag már elindult, több színészt is megkerestek már az ajánlattal. Persze addig még a sorozat harmadik évadát is be kell rendelni, de nagy valószínűség szerint folytatódik majd, mert a Fox elég ramatyul áll dráma szinten, ez viszont legalább elfogadhatóan teljesít.

Először arra gondolna az ember, hogy valamilyen zaklatási ügy lehet a háttérben, de a hírek szerint nem erről van szó. Két incidensről beszélnek, ami miatt betelt a pohár.

Az egyik során Crawford nagyon ideges lett amiatt, mert szerinte nem voltak biztonságos körülmények a forgatáson. Nem tudni, hogy itt akkor most verekedett, vagy mi történt, a Hollywood Reporter úgy fogalmaz, hogy dühös lett, majd terápiára kellett mennie, illetve a fizetése egy jelentős részét kell odaadnia az egyik sértett számára. A másik kérdéses eset pedig akkor történt, mikor Crawford volt az egyik epizód rendezője. Itt az egyik színész megsérült a forgatáson, ami után a rendező valószínűleg leolvadt és olyasmit csinált, ami után nem akarnak már vele együtt dolgozni a jövőben.

Hétfőn prezentálja majd az őszi műsortervét a Fox, addig szeretnék megtalálni az utódot és akkor megtenni az ilyenkor szükséges bejelentéseket.

A sorozat itthon az RTL Klub műsorán látható.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása