Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Nagy Duett 6x04 - Szülésfelkészítő-tanfolyam főműsoridőben

2018. május 09. 15:00 - BBrigusz

A vasárnapi ebéd készítése közben fogalmazódott meg bennem a gondolat: Számomra A nagy duett olyan, mint mosogatni nokedliszaggatás után. Tudod, hogy nagyon nagy szívás lesz, mégis belevágsz. Elhatároztam, hogy ezúttal nem fogom lefikázni Claudia ruháját, de most komolyan… nem erős kicsit ez a dekoltázs? Nagy Adrit nimfának öltöztették, amúgy szerintem még mindig szép, Pápai Jocit pedig bohócnak, ő meg továbbra is bugyuta. Lesz anyák napi műsorszám is, hallelujah, alig várjuk. Kezdés.

1.jpg

1b.jpgGöncziék a Szerelembombával indítják az adást, Első Tilda továbbra is jó csaj, és ismét csak felülmúlja papíron profi énekes partnerét. A produkció szerény véleményem szerint épp annyira izgalmas és szórakoztató, mint maga a páros, semennyire. 28 pontot ér azért. Rippel ezúttal chippendale-gúnyát kap, Tóth Andinak még mindig a kannáin van a hangsúly. A már-már megszokott vetkőzés ellenére továbbra is sótlan az egész, még a péntek esti munka utáni rögtönzött karaoke-partyk színvonalát sem üti meg. A szexista beszólásokat viháncolva fogadja a hölgy, hát igen, mindenkinek más értékei vannak ugyebár. 29 pont.

2.jpg

3.jpgKamarást végre kizökkentik a szerkesztők a komfortzónájából, és kap egy mulatós nótát. Groteszk az egész produkció, túlzó az előadásmód és a jelmez is kissé, de még mindig teljesen más szintet képvisel, mint az eddigi párosok, megkapják a 30-ast. Wolf Katiék Metallica-számra előadott majomkodása is maximum pontszámot ér, futottak még-kategória nálam. Szabó Ádámék egy Fiesta-dallal érkeznek, de szerintem erre nem is emlékszik senki, hisz lehetetlen elvonatkoztatni Keveházi Krisztina hihetetlenül hosszú és vékony lábaitól. Eddig is tudtam, hogy az Anyatermészet nem bánt velem kesztyűs kézzel, de ez a látvány különösképp rosszat tesz a lepkefingnyi önbizalmamnak. 29 pont.

4.jpg

6.jpg

7.jpgKasszásék a Kell ott fenn egy országgal rukkolnak elő, ami azért elég hamiskásra sikerül, pedig Horváth Tamás hangszínéhez különösen jól passzol a refrén. Ettől eltekintve hiteles az egész, talán annak is köszönhetően, hogy mindkettőjüknek személyes kötődésük van a dalhoz. Könnyezős-érzelmes értékelés után 30 pontot kapnak. Rózsa Gyuri bácsi ismét meglépi a váratlant, Fluor Mizujával, kínosan vicces szerintem, bár azt nem értem Adélt miért kellett telepi suttyó ribinek öltöztetni. 28-at ér. Tápai az esélytelenek teljes nyugalmával próbálkozik egy Cserháti-dallal, de Nikolas ezúttal meglepő módon támogató partnernek bizonyul, és elég elviselhetőre sikerül a műsorszám, a zsűri 29 ponttal jutalmazza őket.

8.jpg

9.jpg

9b.jpg

9c.jpg

9d.jpg

9e.jpg

9f.jpgGöncziék és Rippelék maradnak a végére, indulhat a második körös szavazás. Közben kapunk egy meglepi produkciót, tekintve, hogy a mezőny női szereplőinek nagyjából 82%-a terhes, így meg is alakul a rögtönzött piacos Spice Girls a Mama című számra. Tápai funkcionál Victoria Beckhamként, a másik három elviekben profi énekesnő. Jujj de szép, jujj de csodás, bennetek van a jövő, bla bla bla. Ugorjunk kicsit a fináléra, Rippelék búcsúznak mindenki nagy meglepetésére. (nem) Eddig a várható forgatókönyv szerint haladunk, ha jól sejtem jövő héten Göncziék távoznak. Várjuk a folytatást.

Címkék: a nagy duett TV2
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása