Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luke Cage fejére nőnek a bajok a második évadban

2018. május 08. 17:04 - Bob Benson

Június 22-én folytatódik Netflixen a Luke Cage. A második évadhoz most érkezett egy elég tartalmas előzetes, amiben a készítők felfedik az évad fontosabb tematikáit. Kiderül például, hogy az évad főgonoszát Mustafa Shakir alakítja majd, aki a Fülledt utcákban csak egy apró szerepet kapott, de így is emlékezeteset tudott alakítani, szóval sokat várunk tőle.

Shakir Bushmastert, egy golyóálló karaktert játszik majd, hogy ne legyen olyan egyszerű a főszereplő dolga. De nem ez lesz Luke Cage egyetlen baja az évadban, Mariah Dillard (Alfre Woodard) és Shades (Theo Rossi) ugyanis be akarják tölteni az előző évad gonosza által hagyott űrt Harlemben.

Az előzetes mellé érkezett egy poszter is:

A sorozat egyébként a Netflixes Marvel-univerzum része, ami hivatalosan a filmekkel egy világban játszódik, de az utóbbi időben nem igazán történtek sikeres próbálkozások azt illetően, hogy ezt rendesen érzékeltessék is a közönséggel, azok után pedig, hogy a legutóbbi Bosszúállók filmből is kimaradtak, úgy tűnik, hogy ezt a részét a készítők is elengedik a sorozatoknak. 

Ezzel együtt a saját képregényes világ építéséről nem mond le a Netflix, tavasszal kijött a Jessica Jones második évada és még számítani lehet a Daredevil harmadik, illetve az Iron Fist második évadára, amiket idénre szántak. Ezenkívül még biztosan készül egy újabb Punisher évad is, amit valószínűleg jövőre mutatnak csak be.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása