Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Nagy Duett 6x03 - A szerelem dalával elindult Emanuelle

2018. május 05. 10:56 - BBrigusz

Őszintén remélem, hogy senkinek nem okozott álmatlan éjszakákat a kicsit megkésett A Nagy Duett-hogyvolt, be is hozom a lemaradást, még mielőtt rajongók milliói rohamoznának meg felháborodott üzenetekkel. HAHA. Az intro szokás szerint nagy showt ígér, de hát meg is lepődnék rendesen, ha egy „ Ez most kicsit szar lett”-felkonffal indulnánk. Liptai stylistja még érthetetlen módon nem veszítette el az állását, bár az is lehet, hogy épp a felmondási idejét tölti, és ezért akar ilyen botrányos szettekkel kicseszni a műsorvezetővel. Ő saját magát puncsfagyiként definiálja, nekem más jut eszembe, de hát azt gonoszság lenne leírni, úgyhogy nem is teszem meg. Kasza most is kap pár előre megírt poént, Nagy Adrinak még mindig kizárólag a terhessége a téma, Pápai Joci ismét mélyenszántó gondolatokkal bombáz.

Kezdésképpen Tápai és Nikolas nyomja el a Despacitot, róla is megtudjuk, hogy várandós, bakker, lehet nem kellene tovább néznem ezt a  műsort, mert a végén még én is bekapom a legyet komolyan mondom. A kamuspanyol és a kukás-szett nagyon betalál a zsűrinél, Jocika le is szögezi, hogy az már alapból zseniális teljesítmény, ha valaki idegen nyelven meg tud jegyezni két mondatot. Kapnak is 29 pontot, oké. Megyeri Csilláék a Fogj egy sétapálcát című dalt kapják, ami tipikusan olyan, amit a záros határidőn belül kiesésre szánt párosoknak adnak a szerkesztők, just sayin’. Gergely Róbert hangjához egyébként illik ez a stílus szerintem, de ez a luvnya annyira hamisan rikácsol, hogy maga Pavarotti is áriázhatna mellette, halálra van ítélve az amúgy is uncsi produkció, 28 pont. A méltán elfeledett NOX-zenekar (bocsesz, én mindig utáltam őket, még 13 évesen is) egyik dalát prezentálja nekünk Első Tilda és Gönczi, egyik hamisabb, mint a másik, ezt én inkább eltekerem, mert ritka szar, de anyám borogass, max pontot kapnak. Facepalm.
1.jpg


2.jpg
4.jpg
Szabó Ádámék Pump it-ja egy indokolatlan talicskatologatós nyitányt kap, Keveházi ruházata pedig a legaljasabb budapesti diszkók ribancszettjeire hajaz. Olyan WTF ez az egész, pedig ők nem szoktak ennyire bántóan tragikusak lenni, de a csaj már az első mondatban le volt maradva két ütemmel. Ez persze említésre sem méltó információ, ráadásul a fiúcska beteg, így kapnak egy jó 30-ast. Folytatódik a baba-mama est Kollányiékkal, meg a Mambó Itálíánóval, ismét olyan színházas az egész, de legalább tiszták a hangok, bár ez a zsűrinél nem igazán szempont, így „csak” 28 ponttal jutalmazzák őket. Na végre egy jó kis ShyGuys-nóta, gondoltam naivan, de aztán megláttam, ahogy Fodor Rajmund önmagához méltatlanul szenvedve vonaglik, és már el is illant a jó kis ’90-es évek feeling. Bár az ő külleme még mindig jobban illik ebbe a muzsikába, mint Wolf Kati hangszíne, de mindegy. Ezeket a színpadképeket honnan szülik egyébként? Ez a mosodás baromkodás mi a tök? Azért a miheztartás végett 30 pont a jussuk.
5.jpg
6.jpg
A Rippel-jelenség engem egyébként mindig is irritált, ezektől az univerzális mindenre alkalmas instant-celebektől kiver a víz, de amit a Born to be wild-dal elkövetnek ezek itt, az kimeríti a szentségtörés definícióját. Tóth Andi ijesztő sminket kap, de legalább a csöcseit szokás szerint felnyomják a nyakáig, így jár is a 30-as. Hopp, nini, még egy kismama, Csobot Adél és Rózsa Gyuri bácsi következik. Gyors fejszámolással egyébként meg is állapíthatjuk, hogy több a terhes nő a műsorban, mint a tisztán énekelni tudó énekes, ami azért több mint gáz. Kapunk ismét pár „ Jajj, meg ne szülj itt!”-jellegű poént a max. pontszám mellé, meg egy  hatásvadász Vigyázat szülővel vagyok-előzetest, amiben  természetesen ugyanazokat a celebecskéket használja a csatorna, akiket most is láthatunk, csak hogy egy pillanatra se maradjunk kedvenc Gönczi Gáborunk nélkül.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

9b.jpg

Horváth Tamásék az I need a hero-t rittyentik a színpadra végezetül, a srác szuperhős szerkója a budiillatosító-reklámok főhőseire hajaz amúgy, a szöveget el-el rontja, az angolja meg olyan Győzikés, de azért úgy egyben szerethetőek Kasszással. Természetesen max. pontszámot kapnak, nem lepődünk meg. Nikolasék és Megyeriék az utolsó két helyen, kis fake-dráma után az utóbbi páros búcsúzik, én meg megyek, feldolgozom a traumát

Címkék: tv2 a nagy duett
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása