Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Berendelték a Westworld harmadik évadát

2018. május 02. 15:00 - Bob Benson

00_810617_3576258_6720x4480.jpg

Közleményben jelentette be az HBO, hogy harmadik évaddal is folytatódik robotos sorozatuk a Westworld. A második évadból eddig két rész ment le, természetesen érkeznek róluk a Hogyoltok is, amiket itt lehet megtalálni. Casey Bloys programigazgató semmi konkrétat nem árult el a harmadik évadról. Vagyis jelenleg nem tudjuk, hogy hány epizódra lehet számítani és azok, mikor kerülnek adásba.

A Westworld első évada 2006 őszén mutatkozott be, és nézettségileg is elég jó számokat hozott az amerikai HBO-nak, az internet is rögtön kiemeltem kezdett vele foglalkozni és még 5 Emmy-díjat is sikerült begyűjtenie. A történet egy olyan parkról szól, ahol élethű és okos robotokon élhetik ki az ide érkező emberek az összes erőszakos vagy szexuális fantáziájukat. A történet alapja egy 1973-ban megjelent film, a Feltámad a vadnyugat.

Az első évad készítése azonban nem ment minden gond nélkül, többször csúszott a produkció, volt, hogy a forgatást is leállították inkább, hogy a showrunner páros teljes figyelmét a forgatókönyveknek tudja szentelni. Ezért hagyta ki a 2017-es évet a sorozat, hogy ezúttal ne legyen semmilyen probléma. Ezért könnyen előfordulhat, hogy a harmadik évad csak 2020 tavaszán érkezik.

Címkék: hbo hír westworld
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.05.02. 17:33:31

1. A Westworld első évada 2006 őszén mutatkozott be. 2016 lesz az ;)
2. Már most fogadok hogy 2019 őszénél előbb nem lesz 3. évad. És ez nem is baj szerintem.
süti beállítások módosítása