Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Májusban folytatódik a 13 Reasons Why

2018. május 01. 18:34 - Bob Benson

A Netflix egy izgalmas előzetessel együtt jelentette be, hogy május 18-án folytatódik a 13 Reasons Why című sorozata. Az első évadot tavaly 2017 március 31-én mutatták be. Ez egy 2007-ben megjelent regény alapján készült, ami 17 éves lányról szól, aki öngyilkos lesz és tettét 13 kazettán rögzített hangfelvételben indokolja meg. A sorozatot elég sokan támadták, amiért ilyen rázós témát mutatott be, nem mindig hibátlanul.

Sokan nem számítottak második évadra, a készítők viszont úgy érezték, hogy nagyon sok különböző témát dolgozhatnak még fel ezekkel a karakterekkel, akiket már eddig bemutattak. Egy interjúban azt árulták el, hogy Jessica (Alisha Boe) szála például arról fog szólni, hogy hogyan dolgozza fel valaki azt, ha szexuális erőszakot követnek el ellene, Tyler (Devin Druid) szála a fegyverviselés problémájával foglalkozik, míg Clay (Dylan Minnette) Hannah öngyilkosságát próbálja meg feldolgozni.

Az évadot még a #MeToo-kampány előtt írták, a készítők azt ígérik, hogy kiemelten foglalkoznak majd a szexuális zaklatással a történetben. Emellett az iskolai lövöldözés témája is előkerül majd, ami az idei parklandi lövöldözés óta ismét többet szerepel a közbeszédben. Néhány héten belül kiderül, hogy tudnak-e a készítők valami újat mondani ezekről a témákról. Sixx az első évadról írt kritikáját itt lehet elolvasni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.01. 20:06:15

a könyvben elvarrták a szálakat emlékeim szerint. (S02-re nem számítottam)
süti beállítások módosítása