Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 3x03 - Mr. and Mrs. Mazikeen Smith

2018. május 01. 11:00 - Szencsike

A Luxban a szokásos bulis este zajlik, Linda és Mézi iszogatnak, igaz Mézi bőven az asztal alá issza a barátnőjét. Mézi számára ez igazi megnyugvás, ugyan még Lucifer is megerősíti, hogy a démonoknak tényleg nincsen lelkük, ezért is élvezik így az „élj a mának” mentalitást. Bizony, ha meghal, akkor neki annyi, végleg. Az állandó durvulás, piálás és szex egyhangúságát szerencsére megszakította a fejvadászkodás, most is várja az egyik célpontját. Italkupont adott neki a bárba, Luci szerint ez képtelen ötlet, de az élet rácáfol, a tag pont mellettük készül beváltani a kuponját, és Mézinek hála a világ kevesebb lesz egy bűnözővel. Viszont ez túl egyszerű volt, valami másra lenne szüksége, de még ő se igazán tudja mire. Linda egy jó mély levegőt javasol és értékelje a meglévő dolgait, neki is menne, ha nem forogna vele ennyire a világ, majd végül a pultra dőlve lepihen. Inkább hallgasson Luciferre, kövesse a vágyait, és vadássza le azt, aki a legnagyobb fogás lenne. Ez egy jó ötlet, koccintanak is rá.

1.png

A rendőrségen Mézi egy kihallgatási videót néz egy irodában, egy biztonsági őr szerint egy férfi több embert hidegvérrel megölt. Érkezik az iroda tulaja, Herrera hadnagy, rossz néven veszi, hogy Mézi csak úgy idepofátlankodott és a Ben Rivers anyagokat nézegeti. Nem ok nélkül teszi, meg akarja őt találni, bemutatkozik, és a hírneve eljutott Herrerához is, lám a híres fejvadász. Ben Rivers nehéz ügy, a legtöbben belebuktak, rafkós a pasas és nagyon veszélyes. Mézi nem riad meg, sőt, nagyon is biztos magában, ez a meló kell neki. Otthon Mézi már pakol, Chloe hiába papol, Mézi elmegy Kanadába, ugyanis Rivers ott rejtőzködik. Szegénykém szerint Kanada egy város, de jókorát téved, másik ország! És még téli ruhát se pakolt, csak néhány tangát meg tőröket és korbácsot. Igaz a bőrönd nagyon mocorog, Mézi itthon akarja hagyni a legfontosabbat: Trixie-t. Aggódik a barinőért, majd ő fedezi, de ezt Chloe végképp nem engedheti. Mézi köszöni, viszont Trixie inkább vigyázzon Chloéra. Ha Trixie nem is, egy plüss űrlény elkíséri majd őt. Búcsúzóul Mézi annyit kér Chloétól, hogy feküdjön le valakivel, majd távozik. Viszont Trixienek feltűnik, hogy az anyja nagyon aggódik érte. Nem érte, Kanadáért.

Szegény Kanadára rászabadult egy démon, egy síközpontban van a szálláshely, és igen, hideg van. Mézi első áldozata egy fiatal srác lesz, aki kiröhögte, mikor rázúdult egy nagyobb adag hó a tetőről. Ezt nem kellett volna, mert a srác a hóban végzi, de még él, viszont Mézi szerzett magának egy kabátot. Otthon L.A.-ben Chloe követi Mézi útját, jó sok pötty van bejelölve és valakitől már telefonon is megerősítést kap, hogy Mézi járt valahol. Érkezik a ronda hawaii inges Dan, kezdődik a szabija,  leadja Chloénak az útitervét és ha gond van a gyermekkel, azonnal repül haza. Érkezik Lucifer is, kezdésnek leszólja Dan ingét, majd az útitervébe köt bele, három átszállás, fujj. Sajnos Dannek erre telik, szemben Luciferrel, aki csak úgy passzióból szórja szét a pénzét. Chloe jó utat kíván neki, Dan el, Luci pedig végighallgatja Mézi eddig bűnlajstromát: Vancouver – taxirablás, Montreal - tömegverekedés egy curling csapattal, Prince Edward-sziget – medvetámadás, az esetleírás alapján ő volt, nem egy medve. Lucifer örül, hogy bejött a tanácsa, vagyis miatta van Kanada veszélyben! Chloe csak egy túl aggódós anyuka, hagyja Mézit kibontakozni végre, minden rendben lesz vele.

4.png

Na nézzük, Mézi megkörnyékezi a szállodai recepcióst, aki egy tisztességes kanadai férfi, férj és  dolgozó ember. Nem ad ki semmit se a vendégekről, de Mézi rájön a gyenge pontjára. Túlságosan is szereti a feleségét, más nőre rá se nézne, hát Mézi csábosan az ölébe mászik, pech, egy vendég arra jár és lefotózza őket, az okostelefonok korában ez a fénykép lesz majd a válóper alapja. A férfi így megtörik, a keresett vendég egy gazdag nővel jött. Később Mézi már a gazdag nőt veszi kezelésbe, de most csak mint masszőr. Az igazi megkötözve van bedugva egy szekrénybe. A nő kb. huszonéves, és élvezettel hagyja magát dögönyözni a masszőre által és élvezettel is fecseg a pasijáról, aki nagyon gazdag és így végre őt sem apuci pénzéért szereti valaki. Persze Mézi jól adja az érdeklődőt és megtudja, hogy este fognak találkozni, a csajszi jutalma egy cicimasszázs lesz. L.A., Chloe kezébe vette az ügyet, kihallgatja Ben Rivers ügyvédjét. A nő már két éve nem hallott a klienséről, de ezt megcáfolja egy olyan bizonyíték, hogy majdnem minden héten beszélnek telefonon, Mézi kémkedése révén jutottak el ehhez. A nő nem fog beszélni, Lucifer szerint nem gond, minél tovább húzzák az ügyet, Mézi annál dühösebb lesz a nagy leszámolásra. Mesélnek neki a fejvadászról, aki minimum megkínozza, mielőtt hazahozza, de ha nem kell életben hagyni, az se lesz gond számára. A nő egyre jobban megijed, és Lucifer trükkjének hála kiderül, hogy szerelmes Ben Riversbe. Segített elmenekülnie neki a rendőrség elől és azóta is küldi neki a pénzt. A miértre eddig az a válasz, hogy Rivers egy igazán meggyőző pasas, aki a sármjával le tudja venni a nőket a lábáról.

5.png

Kanada, eljött az esti tali ideje, Mézi szőke parókában ül a bárpultnál, mikor megérkezik az áldozata. Nem ezt a nőt várta, de mindegy is, mert Mézi odabilincseli a pulthoz a férfit. Rivers nem számított erre, de elismeri a vereségét, Mézi viszont több küzdelmet várna egy hírhedt gyilkostól, bár még reménykedik, hogy tud kung-fuzni. Ben számított arra, hogy előbb-utóbb elkapják, de arra a legkevésbé, hogy egy olyan valaki füleli le, aki maga is menekül valami elől. Látja Mézin, hogy ő is pont ilyen, ezért is hasonlítanak. Ugyan már, ez a dumálás Mézinél nem jön be, viszont mindkettejüknek megvolt a gazdag maca, ez is valami. Most már viszont ideje menni, de meg is küzdhetnek, sőt Mézi nagyon akarja azt a küzdelmet. Lesz is, de előbb Mézi szabaduljon meg a bilincstől, ugyanis Ben leszedte magáról és amíg a szófosás folyt, Mézit lakatolta oda a pulthoz. Ő menekül, Mézinek csak másodpercek kellenek, hogy letépje a kezéről a bilincset, de nem megy Ben után. Később Mézi még mindig a pultnál iszik, ott éri Chloe ellenőrző hívása. A démonkánk alig várja, hogy újból megtalálja Riverst, izgalmas feladata van, Chloénak se kéne túlaggódnia magát. Rivers érzelmileg is árthat neki, és Mézi sajnos nem túl jó az érzelmekben, ám sajnos vagy épp szerencsére megszakad a vonal.

6.png

L.A.-ben Lucifer nyomta ki Chloe vonalát, Mézi tudja kezelni a helyzetet, Chloe az aki állandóan picsog! Dehogy tudja, hiszen elengedte! Ugyan, csak felkészül, hogy nagyobb csapást mérjen rá, és ehhez azt is tudnia kéne hol van Rivers, igaz? Igen, ez az infó Chloénál van, amit nem igazán akar megadni a fejvadász barátnőjének, de Lucifer, mint mindig, ezt is eldönti helyette, elküldte üzenetben a címet. Kanada, Ben már pakol, viszont egy vendég bukkan fel nála, Mézi. Itt a vége, kattan is a bilincs, de ez most nem lesz egyszerű menet, jöhet a várva várt verekedés. Viszont ez jó pillanat a vallomástételre is, Ben nem ölt meg senkit, Herrera pedig sáros. L.A., Chloe és Herrera találkoznak, a másik nyomozó örül, hogy végre megoldódik az ügy, sőt, Chloe is nyugodtan segítsen tovább, de nagyon régi ügye, hát lezárni ő szeretné. Legyen, Chloe benne van, átadja az eddigi anyagokat, de valamit kiszúrt. Kanada, Ben Herrera embere volt, ő is amolyan fejvadászféle volt a rendőrnek, de egy napon kilépett. Ezt viszont nála nem lehet megtenni, de hiába, Mézit nem érdekli a dolog. Kopognak, szobaszerviz, a páros lesöpri magáról a verekedést, ők csak egy boldog, bolond házaspár lesznek, Mr. és Mrs Mazekeen Smith. A szobaszerviz viszont az a hölgy, aki lefotózta Mézit a recissel, és nagyon nagy a baj, meg fogja őket ölni. Előszedi a géppuskát, Méziéknek fedezék kell. L. A., Chloe a nagy lövöldözés kellős közepén hívja Mézit, a hangpostára mondja az üzit, hívja fel, mert valami nem stimmel az üggyel. Chloe más valakit is felhív, egy szívességet kérne az illetőtől.

7.png

Kanadában a bérgyilkosunk rutinos, tudja, hogy nem haltak meg a fedezék mögött, úgyhogy egy tárcsere után folytatja a lövöldözést. Mézi előszedi a kését, ez kevés lesz, de egy pontos célzás a mellkastájékon elintézi a nőt, aki kitántorog a szobából. Sajnos azonban Ben megsérült. L.A., Lucifer Lindánál meséli az ügyet, és főleg Chloe aggódását, Lucifer viszont túlságosan is könnyen veszi a dolgokat, de tudjuk azt mi, hogy a szíve legmélyén aggódik érte ő is. Viszont mi van akkor, ha Mézi bizonyítani akar valamit? Nem hozhatja rá a frászt egy komplett országra, de Linda nem erre gondolt: valamit bizonyítani akar. Lélekkel vagy anélkül van értelme az életének és kötődni akar valamihez, vagy akár valakihez. Egy démon nem kötődik, tiltakozna Lucifer, ám jön egy videóhívás. Mézi az, Lindát keresi, ugyanis most aztán kéne egy orvos segítsége. Lucifer megdicséri, amiért lelőtte a pasast, de ez nem ő volt, hanem a szobaszervizes. Ez most mindegy, nem hagyja meghalni őt, inkább segítsen. Első körben egy kórház lenne a megoldás, de ez most nem fog működni. Marad Linda, ellenőrizze a golyót, erre Mézi belenyúl a sebbe. Ja, Ben egyébként eszméleténél van, jó nagyokat kiált miközben Mézi a sebben turkál puszta kézzel, szerencsére a golyó nem ment át raja, bent van a sebben. Akkor ki kell venni és le kell zárni a sebet,  Ben tiltakozik, Mézi pedig megtanulhatja, hogy kell összerakni egy embert, ha már annyiszor tépte szét őket. Akkor szerezzen egy varrókészletet, alkoholt, a keresés közben Lucifer megjegyzi, hogy annyira nem is jóképű a pasas. Varrókészlet megvan, az alkoholt Mézi húzza meg, most már csak ki kell venni a golyót. Ben persze tiltakozik, Linda nyugtatót javasol, ám az nincs kéznél, Mézi így leüti őt. És most jön a legmegdöbbentőbb pillanat: a Pokol legvérmesebb kínzómestere gyengéden Ben feje alá igazítja a párnát és még a haját is kisimítja a homlokából. Mézi pedig észreveszi, hogy ezek ketten látták, majd visszahívja őket, ha meghal és lecsapja a telefont. Ez még Lucifert is sokkolta, elrontották a démonát!

Később Ben ébredezik, karjában a plüss űrlény, mellette Mézi, a seben pedig egy kis gombocska. Ben még fel se ébredt igazán, Mézi máris indulni akar. Részéről nem téma, hogy Ben ártatlannak vallja magát, ő csak be akarja vinni. Ben kitartóan állítja, hogy Herrera lefizette a biztonsági őrt, és hogy a szerepe ne derüljön ki, most bérgyilkost küldött rájuk. Nem ölt meg senkit, főleg nem azokat, akik miatt menekülnie kell. Próbálja megőrizni a saját lelkét, és egy gyilkossággal elveszítené, ezt Mézi is biztos tudja. Ő aztán nem, lelke sincs, és Ben nem is sejti, hogy ez nem csak egy szófordulat. Kopognak, de ezúttal nem a bérgyilkos szobaszerviz, hanem Dan. Mézi majdnem kettészelte a fejét a késével, és jogos a felháborodása, hisz ahelyett, hogy nyaralna, Chloe ideküldi, mert aggódik. Szerencsére már Dan is lehiggadt, és megállapítják, hogy mindketten tudják mi a gond az üggyel: Herrera. Sajnos Ben ezalatt elszökött… Dan hazatelefonált, most már Chloén a sor, hogy kiderítse ki hazudik. Méziék is ugyanezen törik a fejüket, de ha Ben igazat mond, miért menekül? Talán mert senki se hinne neki, még Mézi se hitt neki. A bérgyilkos azonban még odakint van, sajnos azonban Dannél semmi felszerelés nincsen, hiszen a szabiját tölti, vagy mifene. A legegyszerűbb az lenne, ha átadná a helyieknek az ügyet, mert az eldurvulhat. Fura, Mézi nagy nehezen beleegyezik, Dan szól a helyi erőknek, ezalatt Mézi is eltűnik.

10.png

L.A.-ben Lucifer hivatalosan is riadóztat, nagy a baj, Mézi kötődni kezdett valakihez, aki a foglya lenne! Chloe türelemre intené őt, az üggyel sokkal több a gond, mint elsőre gondolták, Herrera sáros, lefizette a biztonsági őrt, hogy hamisan valljon. Dan már ott van Kanadában, segít Mézinek, de nekik kettejüknek sokkal fontosabb dolguk van: meg kell bízniuk Méziben, hogy meg tudja oldani a feladatot. Hisz maga Lucifer mondta, hogy Mézi tudja kezelni a helyzetet, hát most itt az alkalom, hogy őt kövessék. Legyen hát, ki kell hallgatni az őrt, hogy ha igaz amit Rivers mond, akkor Lucifer beverhesse a képét. Kanadában Mézi követi Rivers nyomát az erdőben, könnyű, hisz vérzik a sebe. L. A., az őr a kihallgatóban ül, és pontosan az mondja, amit Chloe és Lucifer hallani akar, még akkor is, ha a korábbi vallomásával is ellentmondásba keveredik, de Rivers ellen vall. Szegény őr azt hiszi, ők is Herrerának dolgoznak, és most bizony Chloe fúj riadót. Kanada, megvan Ben, sajnos korai az öröm, elfogták a bérgyilkosok, ott a nő és még három pasas. Mézi és a Szobaszervizes lerendezik egymás közt az ügyet, a nő nagyon zabos a démonkára, mert egy kést dobott belé. Ben túl nyugodt, neki már mindegy, de Mézinél ez már személyes ügy lett. Ekkor egy hógolyó eltalálja Mézit, és érkezik Dan, leteríti az egyik fegyveres pasit, Mézi a nőt üti meg, Ben egy másik fegyverest terít le. Szerencsére győznek a jók, szépen koreografált jelenetben Mézi, Dan és Ben elintéznek mindenkit, Bené az öröm, hogy a Szobaszervizest intézhette el. A páros ugyan még nem talált egymásra, de még egy darabig nem is fognak, ugyanis menniük kell, mert jönnek a kanadai rendőrök.

L.A., most Lucifer ücsörög Herrera immár volt irodájában, lebukott, Chloe fejezi be teljesen az ügyet. A biztonsági őr bevallotta, hogy lefizette, a Szobaszervizes meg kanadai őrizetben ül. Lucifernek is megvan a maga öröme, ő ugyan agyon akarta verni, de Chloe és a szabályai ugye, viszont a börtönben már nem lesz ilyen jó helye. A kanadai erdőben Ben megtudja a jó hírt, hivatalosan is ártatlan, ez Mézinek viszont rossz, hiszen feleslegesen melózott ennyit. Sajnos azonban ez nem ilyen egyszerű, Ben még mindig szökevény, Herrera is csak egy láncszem, akiknek dolgozott immár Méziről is tudnak mindent. Ben nem jöhet haza, menekülnie kell, de most talán valami változik, itt van mellette Mézi. Neki sincs családja, nem kötődik semmihez, könnyen el tudnának tűnni, csak jöjjön vele. Talán mégis van lelke és ha nem is ezért, de Mézi megcsókolja Bent. A démonkánk döntött, de Ben helyett a fogadott családját választotta, Chloét, Trixiet, Lindát és Lucifert, hazatért a kanadai kaland után, és a lehető legjobb helyen van. És Bennek igaza lesz, látunk valakit egy irodafélében, nem mutatják meg teljes valójában, de az biztos, egy egész fióknyi aktája van Luciferről, Amenadielról, Lilim Mazekeenról, illetve Charlotte Richardsról és egy bizonyos Gaudiumról. Igen, biztos ő a Kárhoztott, de vajon ki is ez a Kárhozott? Ha a második évad a normál tervek szerint ment volna le, ez lett volna a karakter búcsúja, a színésznő terhessége miatt. Nagyon örülök, hogy nem írták ki a karaktert, és alig várom, hogy visszatérjen, mert Mézi nélkül nincs Lucifer. Zenelista.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása