Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x04 - Anyaotthon, tavalyi kollekció és átváltozás buli bioszállal kihímezve

2018. május 01. 15:00 - Dzsudibí

Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak segítségképp annyit mondok, hogy én terhesen többet voltam a földön, mint nem, pedig szandi se volt rajtam 9 hónapig, nemhogy platform. Na de, mit tudok én a kifinomultságról és kellemről. Babett nyíg még mindig a két résszel ezelőtti ruhaszelekció miatt, Vivi pofánvágta volna Olivért, az ő ruháihoz csak Fecsó nyúlhat, és ő is csak akkor, ha Vivi parancsolja. Szóba kerül még Bogi és Mardoll távozása a bababuliról, mer azért az rendben, hogy Mardoll még fiatal, és talán van pár éve babavállalás előtt, így szíve-joga idő előtt lelépni egy ilyen eseményről. Na de Bogi, akinek már rég unokákat kéne gyártania, ellenkező esetben akár szájba is pisálhatná önnön női princípiumát, mert az sem lenne alávalóbb tett, mint hogy a karrierjére koncentrálva jelenleg nem kívánja sorozatgyártásra beállítani becses szaporítószerveit, na NEKI viszont kurvára illett volna végig szopnia azt a keserves 4 órát, amíg a többiek végigmennek a kötényhasaikról, üres tejeszacskóra emlékeztető csöcseikről, aranyérről és vérző, berepedezett mellbimbóikról szóló anekdotákon, mert ugye.

2_1.png

4_1.png

1_1.png

Dalma és Bogi eközben az anyaotthonba készülődnek, aki lemaradt volna esetleg az előzményekről, az se aggódjon, luxijaink temrészetesen csak jótékonykodni mennek oda, nem másért, és ha már lúd, akkor hagyják, hogy a szobalány is kivegye a részét, így a pakolást azt természetesen rábízzák, így nekik van idejük kitárgyalni az előző este történéseit. Bogi szemszögéből ugyanis természetesen teljesen máshogy csapódott le a piálás Mardollal, a kicsi lánynak mentor kell, Bogi meg feláldozza magát, mert azért ő mégiscsak tud már egysmást a sóbiz világáról, és ezt nem rest megosztani az arra rászorulókkal sem. Elhangzik a bűvös lelkitárs szó is Bogi vastagon rúzsozott szájából, és meg egy kicsit beleokádok a számba, de visszanyelem, mert úrinő vagyok. 

3_1.png

6_1.png

7_1.png

8_1.png

9_1.png

Vissza Babettre és Vivire, most már mutatják Vivit és a mankókat in action is, nem csak ülve, és én annyira de annyira drukkoltam, mert az lett volna csak igazán stílusos, ha a mankóhoz is magassarkúval bassza meg a szettet, de nem, ezúttal egy visszafogottan ízléses fekete műszőrme basszal körbefuttatott LAPOS csizmát vett fel. Amíg egy statiszta a csomagokat pakolja a kocsiba, Vivi elpanaszolja, hogy troubles in paradise, mert áll a bál az esküvő körül, ugyanis többen nehezményezik, hogy Vivi gyerekmentes bulit akar. Természetesen nem maga miatt, hanem az anyaotthon látogatás apropóján annyira belejött a jótékonykodásba, hogy a meghívott szülőknek szeretne ily módon kedveskedni: legyen az ő esküvője egy olyan alkalom, amikor a megfáradt luxianyukák és meggyötört ingatlanbizniszben utazó apukák egy estére megszabadulhatnak vérszívó kölkeiktől, és végre egyszer az életben jól érezhetik magukat. 

5_1.png

Tünde következik, már épp időben, nekem ugyanis ő az új a kedvencem, és nem is hiába, már az első 20 másodpercben ránk zúdul annyi gyökérség, hogy nem győzöm leírni. Daninak természetes dolog a jótékonykodás, és ő is mindig ad valamit, ezért most is elküldi az EGYIK videójátékát, meséli büszkén Tünde a kamerába, miközben a mesterséges megvilágításban töbször megcsillan a Chanel nyaklánc a nyakában, csakhogy igazán autentikus legyen az összhatás. Szép lassan összegyűlnek a luxik, kisbusszal vonulnak, és persze mondanom sem kell, hogy a jótékonykodáshoz mindenki bundát rántott magára, kivéve Dalmát, de ő sem azért, mert van benne ennyi jó érzés, hanem mert nem szereti a szőrmét. A másik várva várt pillanatom most érkezett el, Vivi végre felvette a napszemüvegét, ami eddig a hajában fityegett csak, és mondanom sem kell, megérte várni, a darab tökéletes mása annak, mint amilyen a bícsbarbimnak volt 25 éve, csak még nagyszerűbb. Nagy szerencse, hogy Olivér nem őt vette kezelésbe Babett helyett, mert azt hiszem ennél a darabnál a földhöz baszta volna magát, és örök csendfogadalmat téve Tibetbe vonult volna, hogy egy hegy tetején gubbasszon lótusz ülésben, egyedül az idők végezetéig. Na de, mutatnám. 

12_1.png

10_1.png

11_1.png

Az anyaotthon hangulatára hangolódva folytatódik a beszélgetés a kisbuszban, szóba kerülnek a bababulin kiosztott ajándék jelmezek is, Vivinek több is van, de Dalma sem rest megosztani a nagyérdeművel, hogy van egy piros necc kezeslábasa, ami csak OTT van kivágva, én meg sajnos vizuális típus vagyok, és rögtön megfogadom, hogy a hogyvolt megírása után indulok én is Olivér után a hegyre. Egy benzinkúton felveszik Tündét és Yvonne-t is, ez jó apropó arra, hogy Tünde megint megossza velünk értékes gondolatait. Szerinte ugyanis versenyezni a jótékonykodásban is lehet, és akkor már inkább ebben, minthogy kinek hány köbcenti van a melleiben, vagy hogy hány kiló beluga kaviárt húz le hobbiból az aranyvécén. Cserébe viszont ő az egyetlen, akinek eszébe jut, hogy talán nem a szexjelmezekkel kéne bemelegíteni a rájuk váró látogatásra, figyelmezteti a lányokat, hogy itt most alaposan fel kell készülni lelkileg, mert a szomorú történetek és nyomorúságos sorsok bizony áthatolhatnak az áthatolhatatlannak tűnő chanel parfüm függönyén és a többszázeszres bundák védőburkolatán. Vivinek persze erre is van válasza, mint minden másra is, ő ugyan nem hagyná, hogy vele bárki is baszakodjon, hanem gondolkodás nélkül baszná a szíve közepibe bárkinek a böllérkést, aki csak csúnyán nézett rá. Fecsó, remélem nézed. 

13_1.png

Megérkezünk az anyaotthonba, Tünde, a tapasztalt jótékonykodó szerint látszik, hogy a többiek még nem mozognak olyan otthonosan ebben a szituációban, hiszen megdöbbentő volt számukra, ahogy EZEK A NŐK ITT ÉLNEK, se cápaszték, se késbak, de még egy fostos bőrkanapé sincs sehol, ahol az ember kényelmesen elnyújtozzon. Dalma igyekszik oldani a feszültséget, ezért odafordul egy anyukához, hogy ők mióta, és főleg miért vannak itt, de azért kiköti, hogy a nagyon necces részeket lehetőleg hagyja ki, mert az ő kis luxi szíve nem bírná, ha szembesítenék valódi sorsokkal is. Bogi mindenkinek felajánl egy ingyenes arckezelést, mert ő megragadta a lényeget. Ugyan nincs gyereke, és a selyem Vuitton alvómaszkot is a személyzet helyezi az arcára lefekvés előtt, de ő mégis TELJES MÉRTÉKBEN át tudja érezni, hogy ezek az anyák min mehetnek keresztül.  

14_1.png

15_1.png

16_1.png

17_1.png

Vivi és Dalma is virítanak szociális érzékenységükből, egy anyukát interjúvolnak, hogy mik a tervei, aki elmondja, hogy amint a babája bölcsibe megy, beáll szobalánynak vagy pultosnak, amit Vivi a SZUPER szóval nyugtáz. Babett lenyom egy kis - őt idézve - csajos dumát - az anyukákkal, sztorizgatnak, hogy ki hogy szült, bizonyára sok közös pont van a 10 ágyas kórtermekben elfogyasztott vajas kiflis, és a magánkórház egyágyas szobához tartozó különfürdős kalandokban. Dolguk végeztével aztán sorban egymás után magukra kapkodják a bundáikat, és sietve távoznak, én meg egyedül maradok a gondolattal, hogy vajon csak nekem fordult-e ki a belem ezektől a rettenetesen mesterkélt és erőltetett képsoroktól. (Megjegyzés: a szándék igazán nemes, és jó, hogy végre felhívják a figyelmet valódi problémákra is, de nem itt és ne így, és főleg ne ezekkel a nőkkel, könyörgöm.)

18_1.png

19_1.png

Tünde azért még visszafele a kocsiban is megvillant egy kicsit nekünk abból, amit én csak úgy hívok, hogy érzéketlen gyökérség, idézem "a jótékonyság mindig mindenkinek csak Karácsonykor jut eszébe (...), pedig nem csak Karácsonykor éhesek, és nem csak Karácsnykor van szükségük arra, hogy megkapják másnak a levetett ruháját, hanem ennél egy picit többre kell őket értékelni". Na de, nem érünk itt rá szegénységről meg nélkülözésről beszélgetni, zárja rövidre a témát Babett, mert este bulika, ruhatárának átalakulását ünnepeljük, kár, hogy nem ezt a témát dobta icebreaker-ként az anyaotthonban.

21_1.png

Tünde szépítkezik, természetesen puszival üdvözlik egymást a szalon vezetőjével, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy vajon mit szólna a kozmetikus, akihez évente egyszer őrületes szervezés árán eljutok (és aki éppen a gyakori látogatásaim okán évek óta minden egyes alkalommal bemutatkozik) ha legközelebb köszönés helyett a nyakába ugranék, és csókokkal hinteném be orcáját. Tünde kozmetikusa egyébként hihetetlenül ijesztő, úgy beszél, mintha egy levél xanaxot benyomot volna egy rozé fröcsivel. Tünde aranyszálakat kap a bőre alá, mert ő nem akar plasztik lenni, és csak olyat hajlandó megtenni a szépsége érdekében, ami a korához képest karban tartja. A kozmetikus kimerevített szemekkel közli Tündével, hogy ápró, elhanyagolható mellékhatásként pár napig úgy nézhet ki majd az arca, mintha részt vett volna a kerületi félprofi ökölvívó bajnokságon, Tünde nem örül, ez esetben javasolnám a kapálást, mint karban tartó kezelést. Annál is inkább, mert még csak az első szálnál tartunk, ő azon aggódalmaskodik, hogy DE UGYE SEMMI NEM FOG LÁTSZÓDNI, miközben az arcának egyes részei már most úgy néznek ki, mintha tarját klopfoltak volna rajta. 

24_1.png

25_1.png

26.png

27.png

28.png

29.png

Yvonne fotózást szervezett Babettnek, ehhez Olivér összeválogatott pár göncöt, illetve a rongyokhoz tartozik egy fiatal fiúcska is, aki Babett pártnere lesz, habár én nem értem mi a pláne egy anya-fia témájú fotósorozatban. Olivér hozott bundát is, összesen 50 millió forint értékben, és akkor most itt utoljára teszek  megjegyzést ezzel kapcsolatban: tök jó, hogy ez egy részben szerepel az anyaotthonos bohóckodással. Javában zajlik a fotózás, amikor Yvonne mintegy mellékesen közli Babettel, hogy a következő útjuk Dél-Afrikába vezet majd, és viszik a lányokat is, mert ott van valami alapítvány, amit támogatnak. Kicsit kusza a sztori, hogy miért éppen oda, és amúgy meg MIÉRT, de nálam jobban már csak Babett nem érti, mert ő Afrikát már mindörökre összekötötte a szaftos lárvacsócsálással és nyers bivalyhere rágcsálással, és rohadtul nem tervezi, hogy ő mégegyszer beteszi a lábát a fekete kontinensre. Yvonne a fotózást végigpiálja, még csak a harmadik hányás undorító szettnél tartunk, de ő már a modellfiúval incselkedik, illetve felváltva vinnyogva röhög valamin, de hogy a saját poénján, vagy Babett ázott kuvaszra emlékeztető bundáján, az nem derül ki. 

22_1.png

23_1.png

30.png

32.png

35.png

36.png

Ugyan Babett még csak most szerzett tudomást a nagy szafariról, Bogi azonban már jóval előrébb tart, és megtette a szükséges lépéseket is, hogy zökkenőmentes legyen az útja. Értsd: felhívta a sztájlisztját, PÁRIST (omfg, rotfl, és lmao), hogy ugorjanak el a rálflorenbe és AZONNAL frissítsék a ruhatárát, mert azért az mégsem járja, hogy nem nude árnyalatokban pompázik Afrikában, amt imád (hogy lehet imádni egy egész kontinenst?). Páris és Bogi a válogatás előtt még kicsit kuncognak azon, hogy tavalyi kollekció OH NO, hagyjuk azt meg a többi csajnak, mert az már milyen proli már, hogy tavalyit felvenni, nekik meg jó lesz az is, mert ők nem olyan luxik, mint Boglárka. Kac-kac muhhaha és lol lol lol. Közben folyamatosan érkeznek a képek Babett fotózásáról, így mivel már kikacagták magukat a tavalyi kollekción, kuncognak egyet Babetten és bundáin - Há milyen sztájliszt ez má dikk te hallod-e te, szőrmét pöttyössel te, meg a hajaismilyen - fogják a hasukat a nevetéstől. Boglárka maximálisan meg van elégedve Páris-szal, mivel ő az egyetlen, aki érti a humorát (jajj te Bogi, ezen a poénodon percekig fetrengtem a röhögéstől, úgyhogy mostmár ketten vagyunk). 

31.png

33.png

34.png

37.png

Az esti bulikára mindenki kicsípi magát, engedtessék meg, hogy egyenként is végigmenjünk a szetteken. Dalma egy ízléses és visszafogott ezüst flitteres miniruhát választott, amiben úgy néz ki, mint egy közepes méretű diszkógömb, Vivi szokás szerint rózsaszín sütibabának öltözött, Yvonne minden bizonnyal pompázatos ruhácskáját egyelőre egy műbőr hatású kabátkával rejtegeti előlünk, amire számomra érthetetlen okokból két hatalmas bizsu baszt is varrtak, illetve Boglárka, aki Párist ide is magával cipeli, és akivel temrészetesen összeöltöztek stewardnak és stewardessnek, mert az vicces. Ilyenkor, magamból kiindulva, mindig arra gondolok, hogy egy könnyed 3-4 órás hisztériás rohamokkal tűzdelt ruhaválogatást követően ezek drága asszonyok megálltak a tükör előtt, huncut félmosollyal a szájuk sarkában csittintettek egyet nyelvükkel, és azt mondták magukban: "Na ez tökéletes, ebben kurva jól nézek ki!". Tündére nem térnék ki külön, mert az ő ruhája tetszik, így erre kár időt pazarolni. A csajok persze spontán azonnal kiszúrják, hogy Tündének valami nem stimmel az arcával (pedig sehol egy kékzöld folt legnagyobb sajnálatomra), Tünde azonnal exkuzálja magát, ez nem plasztika kéremszépen, ez teljesen temészetes BIOSZÁL, mert ő nem szereti, ha beavatkoznak a természet rendjébe, de ez nem olyan. Mondjuk olyanak tényleg nem olyan, ha szegény Ritára gondolok például, akinek a nyak és arcbőre között ránézésre legalább 40 év korkülönbség van. 

38.png

39.png

Megérkezik Babett is végre Olivérrel az oldalán, erre a ruhára pedig már igazán nincsenek szavak, legalábbis én kifogytam belőlük, elégedjen meg mindenki annyival, hogy valahol az ízléstelen és az okádék között félúton áll meg. A talpalávalót egy nagyon édes, nagyon elálló fülű bárzongorista bácsi szolgáltatja, az est témája az esküvői mulatós, ennek szellemében Babett rá is zendít a nádaháza teteje című slágerre, természetesen a hozzá tartozó tánccal együtt, én meg próbálok rájönni, hogy most akkor pontosan mi is volt a koncepció. Dalma úgy pogózik az első sorban üvöltve hogy azaszépazaszépakinekaszemekék, hogy többen rá is szólnak, nehogy kiessen a gyerek, Bogi is aggódik, mert nem akar a SÜRGŐSSÉGre menni. 

40.png

41.png

42.png

Bogi és Páris különvonul, hogy jól kitárgyalják, hogy mennyire nagyon gáz, hogy Olivér és Babett még csak össze sem öltöztek (jajj, facepalm, hát Olivér szettjéről még nem is esett szó, pedig nem semmi kéremalássan, merthogy játékkatonának öltözött), de majd talán később, ha Olivér elviszi pár fesönsóra, akkor jobban fog ez menni nekik is. Óppárdon, ha egyáltalán el tudja vinni pár fesönsóra, mert azért nyilvánvaló, hogy a hivatalos sztájliszt menőségi ranglistára Olivér egyelőre fel sem került Bogi és Páris szerint. Mindenesetre Bogi megy New Yorkba, Párizsba és Londonba is, a leeső selyemnyesedéket meg majd odaadja nagylelkűen Babettnak, mert jó barátnő. Persze csak jövőre, ha már kijött az új kollekció. Vivi persze hallgatózik, és kérdőre is vonja Bogit, hogy miért ilyen kétszínű álszent szemétláda gyökérpálca, Bogi viszont teljes joggal Vivit hibáztatja a történtekért, hiszen egyértelmű, hogy neki nem kellett volna kagylóznia. Mindenki foglaljon helyet, mert egy összefüggő, 10 perces üvöltözés következik, Vivi átmegy piaci cigányasszonyba, csak a két darab Snickers is egy százas kántálása helyett Bogit szapulja végestelen. Végül úgy dönt, hogy inkább hazamegy, búcsúzóul még meglocsolja Bogit egy kis limonádéval, Babettnek pedig a vállán zokogva rebegi, hogy milyen gyönyörű. Dalma a sarokban lapít, mert ugye ő erőltette, hogy Bogi ismét a VIP klub tagja legyen.

43.png

44.png

45.png

46.png

47.png

Ezután már igazán nincs más hátra, minthogy Babett és Olivér kérdőre vonják Boglárka divatguru őnagyságát, hogy akkor most ez hogy is vót, akinek meg persze Gucci táskára van pénze, gerincre már nincs, úgyhogy a szokásos, nem is úgy volt, nem is azt mondtam, nem is én mondtam, hanem Páris, és egyébként is a Vivi a hibás, hogy kihallgatott érveket sorakoztatja fel önmaga védelmében. Nekünk, nézőknek négyszemközt - teljesen jogosan - azt is elmondja, hogy egyébként Olivérnek nem is lett volna szabad beszállnia ebbe a vitába, hiszen ő csak egy sztájliszt, és mint olyan, akkor beszél, ha engedélyt kap. Bogi és Babett még kettesben is igyekeznek megtárgyalni a dolgot, Bogi a "veled nevettem, nem rajtad" örökérvényűt is bedobja, Babett rezignált arccal mered maga elé a bárpultra. Aztán végül mégis kibékülnek, mert a műsornak mennie kell tovább, ahhoz meg szükség van a feszkóra, meg hogy kétpercenként felszisszenjünk Boglárka előre megírt érzéketlen sznob gyökérségein. Jövő héten szafari, megtudjuk majd, hogy ellenáll-e az elefántszarnak a Vuitton cipő, és hogy Mardoll miért zokog egy terepjáróban az éjszaka közepin.

48.png

49.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiberi 2018.05.01. 17:12:12

Bogi egy annyira ócska színésznő, hogy elmondani nem lehet.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.05.01. 18:01:36

nekem sem tetszik Babszi új stílusa, dívát akarnak belőle csinálni...Bogin meg időnként gyakran látszik,hogy nagyon lentről került nagyon magasra.

ifj. Vezetéknyi Zászló 2018.05.01. 19:32:16

Sztájliszt helyett inkább "személyes" edző kellene Boginak.
Ilyen sörösüveg vállakat és teleszart búvárruha testet nem lehetett olcsó összehozni.
Azon meg hogy Babett 38 éves minden egyes alkalommal felröhögök !

Kulics 2018.05.01. 19:57:16

Na ezen a hogyvolton besírtam konkrétan. Köszi! Teljesen felesleges az adást végigszenvedni, sokkal jobb ezt elolvasni.

Csapee 2018.05.02. 09:45:13

Azt a Babett-et legalább 50-nek néztem elsőre. Másodjára nő komment. :)

wrstjnethn 2018.05.02. 09:45:26

Feléig (sem) bírtam olvasni, de ez egyáltalán nem ezt az írást minősíti...

fuszujka 2018.05.02. 10:40:01

@ifj. Vezetéknyi Zászló: Babett olyan lehet mint Stewie Griffin, hogy megállt a növésben és kb 7 éve folyamatosan 38 éves... :D

Szelid sunmalac 2018.05.02. 11:22:24

@fuszujka: Mondjuk Simpsonek meg jobb pelda lett volna, minekutan a vilag legidosebb sorozata lett epp a mult heten

pkovaks 2018.05.02. 11:46:42

...madarfeju Yvonne meg a többi luvnya hol lennenek a ferjek penze nelkul ? Többseguk mosogatna a mekiben mert nem nezek ki belöluk komolyabb szakmai tudast, nemelyik meg olyan proszto hogy le lehetne verni a földbe cölöpkent...

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2018.05.02. 12:18:29

Ezeknek a felfoghatatlan luxusban élő nőknek nincs egy rendes kozmetikusuk? Mind fiatalabbnak hazudja magát, mint amennyi.
És már forog a gyomrom a sok lenövés nézegetéséből. Nincs egy szponzor hajfestékgyár, aki ellátná őket? Meg egy tehetséges logopédus Tündének? (apropó: a bibircsókját miért nem szedeti már le egyúttal? Az még nem lenne plaszik, ugyebár)

Protokolldroid 2018.05.02. 12:18:36

Jézusm! Bejöttem a tyúkólba! Már lépek is...

ügyfélszolgálatos 2018.05.02. 15:38:09

Már nem azért de nem tudtak volna olyan nőket találni akiktől az ember nem kezd el automatikusan okádni?

balage28 2018.05.02. 19:27:38

@PeniValdes: Mármint, hogy romániából törökországba? Igen, az látszik... ;)

szépjuhászné 2018.05.02. 20:35:14

@pkovaks: Ezek a nők mind valakinek a függelékei, a gazdag férj nélkül sehol se lennének, rendes szakma, valamihez értés sehol, a legjobb a Vivike, aki nem ért semmihez, ronda, közönséges tapló, az a karrierje, hogy már a második gazdag pasasnak szül gyereket. Nem beszélve Bogikáról, akit nem zavar, hogy kinek a kegyéből, milyen politikai közegben szerezte a férje a vagyonát.

Eeerzsi 2018.05.02. 20:59:22

"játékkatona" lol, nem tudom eldönteni melyik 'stylist' gázabb, az Olivér vagy a 'Páris'. Amúgy nekem is van military zakóm, de még sehol se vetettem be :) Némely ruháról egyébként jól döntött, hogy kivágta Babett ruhatárából és azokat lecserélte másra (pl. világossárga ruha & kék kezeslábas), de némelyiket nagyon benézte (mint ezt a mellkivágósat pl.).
Bogi nagyon ócska stílussal rendelkezik, az hogy Louboutin-t hord, nem mentesíti a fejkendő és korona (érhetetlen?? wtf) használata miatt. Némely képén az instán úgy néz ki mint egy nyugdíjas öregasszony. Nem baj, azért jut fesönwíkre Milánóba' meg New Yorkba'. :D :D

Csiberi 2018.05.02. 21:51:57

@szépjuhászné: Vivike... gondoltam,megnézem, mit árul, kicsit nézegettem a honlapját. A megadott adószám nem is létezik. :D

Sorrybori77 2018.05.03. 07:18:22

Ez a bohóc rúzs miért jò....sose fogom megérteni....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.05.03. 08:41:07

@Eeerzsi: nem tudom szetibtem babett uj ruhai rosszak...

Eeerzsi 2018.05.03. 10:37:12

@PeniValdes: Hát ez a mostani igen. De a sárga ruhája (amiben az előző részben volt) nagyon jól állt neki (arcához, bőréhez) és a kék ruha amiben a babaváróban megjelent. Inkább fiatalosabban kellene öltözködnie, nem öregesen (mint korábban).
süti beállítások módosítása