Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x06 – A lehetőségek földje (évadzáró)

2018. április 30. 09:00 - szde

Dóra ugrál egy felfújható ugrálóvárban, Zoé pedig Bencéhez beszél munkába menet egy barátnőjéről és annak párkapcsolatáról. Az öltözőben Bence megosztja Gergővel, hogy szívesen elmenne Barcelonába, de ez csak egy gondolat. Ahogy az első évadban is az volt.

vlcsnap-2018-04-02-16h14m14s929.png

Gáborka elmélkedik szakításán a német csajjal, Zsófinak már elege van, nagy csoportos ölelés. Luca otthon a fürdőre vár, Veronika kicsit elszórakozta magát, a haját is a lefolyóban hagyta, a piperecuccát meg a mosdókagylón. A pszichológusnál felmerül a téma, hogy mi van, ha apu új családot akar? És a 40 az bizony 2017-ben nem öreg, sőt.

Dóra és Csónakos a parton napoznak, majd fagyiznak, megkóstolják egymás gombócát, vizibicajoznak, ahol Dóra szerint a fecskéknek vissza kéne jönniük, Csónakos meg legszívesebben semmit se viselne.

vlcsnap-2018-04-02-16h19m11s905.png

Bencénél hirtelen megjelenik Szőke, aki ott fogja hagyni a sulit, élni akar és nem 50 évesen picsogni az életéről, én meg nem értem, miért szúrták el ennyire ezt a karaktert. Jó, az első évadban sem volt egy jellembajnok, de azért na. Közben Zsófi megkapja egy srác számát, aki normálisnak néz ki.

Luca nem akar hajózni menni, Dobó Kata ebben a jelenetben elég irritáló, mikor nem, a hajón rendetlenség van, apu ki van akadva. Gáborka érkezik a szüleihez, ahol németék mennek el, a lánnyal utolsó beszélgetés, amiből a srác egy szót se ért, nekünk meg feliratozzák, barátságkartkötőt kap Gáborka, és a lány megígéri, hogy be fogja jelölni Facebookon. Már ha van olyanja Gáborkának.

vlcsnap-2018-04-02-16h24m54s731.png

Dóra Csónakossal homokozik, a srác éppen egy bazi nagy sellő lett, amikor érkezik Szőke, hogy jöjjön vele fesztiválozni Dóra, mert Csónakos friendzone-olta, nincsen szikra, de köztük meg van. Dóra szerint Szőke a legnagyobb seggfej, amire a srác felháborodik, hogy nem is ismeri az összes embert. Erről beszéltem pár sorral feljebb.

Luca átveszi a hajót, apu Veronikának magyaráz, majd kislánya úgy dönt, jó lenne, ha a kocsikulcsok a vízbe esnének, így csinál valamit, amitől Veronika leveri a kulcsokat a vízbe. Apu ezen kiakad, Luca boldog.

vlcsnap-2018-04-02-16h30m18s697.png

Zoé letámadja Bencét, mert Gergő elmondta neki Barcelonát, és ő benne van, meg lenne alapozva a jövőjük. Bence erre benyögi, hogy ő ezt szeretné, de nem a lánnyal, mire Zoé minden cuccát módszeresen kihajítja a lakásból. Luca a hajón zenét hallgat, kint apu és Veronika veszekednek, Luca még elégedettebb.

Gáborka és Gáborapu horgásznak, van valami a német nőkben, zár is van a fürdőajtón, a csónak meg lyukas, végül a parton fekszenek egymás mellett, és röhögnek. Amúgy „az anyja köcsögit” nem sípolták ki, míg a seggfej, faszfej, pöcs, bazdmeg stb. kifejezéseket meg igen, én nem látom a mintát, mi minősül sípszónak és mi nem, ha valaki igen, megköszönném, ha kommentben megüzenné.

Apu a kocsit nem tudja kinyitni, Luca szerint ez nem baj, mert 20 percre laknak innen, Veronika már el is indult gyalogszerrel. Zsófit Bence látogatja meg, nagy kibékülés, Zsófi rögtön le is sikálja a számot a karjáról.

vlcsnap-2018-04-02-16h36m55s749.png

vlcsnap-2018-04-02-16h37m16s061.png

vlcsnap-2018-04-02-16h39m05s755.png

vlcsnap-2018-04-02-16h51m21s324.png

Elérkeztünk az évadzáró partihoz, Luca Gáborkával beszélget, aki még mindig nem táncol, Zsófit Márk találja meg, és próbál rá hatni. Tudom, hogy a negatív karakterekből mindig többet ki lehet hozni, mint a pozitívakból, de nekem nagyon bejön, hogy Ember Márk ezt a szerepet hozza, kaphatott volna több játékidőt mondjuk Zsófi helyett. Dóra szelfizik Csónakossal, az egyik hashtag a bestfriendsforever, mire Csónakos arca megmerevedik. A mosdóban Bence érdeklődik, hogy amúgy Csónakos, aki nem hisz a házasságban, hogyan kérné meg a barátnője kezét, egy év után, amikor az sem volt zökkenőmentes, hűha. Dóra közben Zsófinak mondja, hogy neki tökéletesen elég a barátság Csónakossal, ha elég sokszor mondja, talán el is fogja hinni. Bence végül arra jut, hogy intim helyzetben kéri meg Zsófi kezét, azaz gyengéd szexbe torkolló masszázs után. Luca és Gáborka a német csajról beszélgetnek. Hazafelé menet Luca megvallja a bátyjának, hogy örül, hogy maradt a Balatonon, és sajnálja az Eszter-issue-t.

Dóra mogyorókrémet eszik, érkezik Csónakos, aki szintén nem tud aludni, majd „picsába, legyünk túl rajta” felkiáltással megcsókolja Dórát, végül az ágyban kötnek ki, ahol a lány szeretne kicsit várni. Azaz, aludni.

vlcsnap-2018-04-02-16h55m39s156.png

Bence masszázst ajánl fel Zsófinak, Luca pedig aput nézi és szomorú. A masszázs szexben fejeződött be, azonban mielőtt a lánykérésre sor kerülne, Bence észreveszi, hogy eltűnt a gumi, így hát irány a kórház és az SOS antibaby tabletta.

Dóra és Csónakos a parton ülnek, ez az utolsó nap, utolsó strandolás, utolsó lángos, utolsó fagyi… menjünk vissza a házba, rendben. Az ágyban kötnek ki, Dóra eddig akart várni, Csónakos meg jópofának tartja magát, hogy javasolja a lánynak, legyenek csak barátok.

vlcsnap-2018-04-02-16h59m27s117.png

Bence már a neveken kezd el gondolkozni, persze csak poénból, de ősmerev barátnője nem tartja viccesnek, szerinte Bence cseppet sem komoly, szerintem jegeljük a lánykérést úgy 100 évig, mert ebből most még egy talán sem lesz, nemhogy igen.

Luca az apját egy társkeresőre regisztrálja, apu súlya ingadozó, és máris van egy találata. Zsófi menne, mert be fog zárni a gyógyszertár, de Bence inkább még felteszi a nagy kérdést, amire egy elég határozott nem a válasz. Jobban mondva Zsófi elviharzik, de ez egy nem az ő világában.

vlcsnap-2018-04-02-17h04m49s790.png

Másnap mindenki megy haza, Csónakos Dórával, és most a lánynak van barátja, Zsófi meg ülhet egyedül hátul, hahh, legszebb öröm a káröröm. Az autópályán elhúznak a defektes Bálint mellett, mármint a kocsijának van defektje, de amúgy a pasas se százas. Zoé és Gergő összejöttek, Bence Barcelonába stoppol, egy MILF veszi fel, apu meg érkezik a randira. Gáborkáéknál nagy a családi összhang, végezetül pedig egy tetkós tagot látunk kutyával a mólón, mert miért ne.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2018.05.02. 19:52:17

Elolvastam egyhuzamban évadonként a hogyvoltokat... hát, most nem tudom, hogy a sorozat is ilyen, hogy teljesen random dolgok történnek egymás után mindenféle kohézió nélkül, vagy csak a hogyvolt nem annyira sikerült :D
Mindenestre köszi azért! (Gondolkodtam, hogy meg kéne nézni a sorozatot, de így valami hasznosabbra fordítom az időt :D)

szde 2018.05.03. 07:19:34

@enzo23: Mire gondolsz random dolgok alatt?

enzo23 2018.05.03. 14:25:55

@szde: hát úgy minden, ami történik benne... X ezt csinál, Y azt, Z amazt, random srác és lány összejön, szétmegy, másik jön össze, veszekedik, barátkozik, megint összejön, látszólag semmi íve nincs az egésznek

Myko 2018.05.15. 08:56:54

Az a fickó ott a stégen :) Hát hangosan felröhögtem mikor megláttam a sorozatban :D 2016ban Füreden jártunk és jött ez a figura ugyanígy beöltözve,kutyával,üvöltött a NagyFeró a bringájára erősített "boombox"ból :D
süti beállítások módosítása