Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8855-8864. rész

2018. április 25. 14:00 - Gillotte

Timike tehát visszajött. Hátha ezzel az új személyiséggel és külsővel nem lesz olyan idegesítő! Miután Zsolt lerohanta azért, mert illegális fájdalomcsillapító-szállítónak nézte, bocsánatot kér, és utasítja a lányt, hogy erről senkinek egy szót se. Nóra egyébként nagyon örül, kiderül, hogy a lány azért jött haza, mert az iskolapszichológus szerint ki van merülve, és menjen haza pihenni. Nyilván szar van a palacsintában, majd szép lassan kiderül.

bk_apr15_20_1.jpg

Zsolt lemegy a ház udvarára és ott várja a gyógyszerét, de már veri a víz, minden baja van. Szerencsére megérkezik a ,,szállítmány” úgyhogy betolja. Krisztán talált egy orvost, akinek elmondja, hogy Zsolt hogy megjárta, és mehetnek is megnézetni a lábát. A doki nagy koponya, így Zsolt reménykedik, még imádkozik is a vizsgálat előestéjén. Az ima azonban sajnos nem talál meghallgatásra, a doki szerint Zsolt lábát nem lehet megműteni. Mit szépítsem, Zsolt egyáltalán nem fogadja jól a hírt, szerinte a doki nem ért a szakmájához, keres mást. Beszél Andival és Oszival is, nekik előadja, hogy minden rendben van, pár hét múlva már szaladni fog, majd részegen lemegy a Rózsába whiskeyzni. Krisztián megint önmagát hibáztatja, hogy ha Zsolt nem megy helyette börtönbe, nem verik szét a lábát, és nem jár így. Alíz vigasztalja, nyilván azért, hogy összemelegedjenek. Mire Krisztán lemegy a Rózsába, az idősebb Bartha már dobálja a whiskey-s üvegeket. Sejthető, hogy a gyertyák az asztalon és a whiskey nem jó párosítás. Krisztián azzal biztatja Zsoltot, hogy a doki szerint a termálvíz segíthet, de Zsolt már nem lát a piától, úgyhogy egy biliárddákóval áll neki szétverni Krisztiánt, hiszen miatta rossz a lába. Érkezik Alíz, ellöki Zsoltot, és elzavarja a fenébe Krisztiántól. A szerelem újra izzik, Krisztián ezt az alkalmat találja a legalkalmasabbnak arra, hogy megkérje Alíz kezét. A lány boldogan igent mond. Igen ám, csakhogy közben a gyertya segítségével lángra kap a whiskey, amit Zsolt össze-vissza locsolt…

bk_apr15_20_2.jpg

A Rózsa megállíthatatlanul ég, hiába locsolja Alíz és Krisztán vízzel, ráadásul Krisztián a verés miatt el is ájul. Mire az udvaron járó Miki észreveszi a tüzet már annyira ég minden, hogy csak Alízt tudja kimenekíteni. Alíz hisztérikus állapotban van, de szerencsére érkeznek a tűzoltók, akik csodával határos módon élve szabadítják ki Krisztiánt a lángok közül, és beviszik a kórházba.

bk_apr16_20_2_1.jpg

Alíz elmondásából kiderül, hogy Zsolt tehet a tűzről, még ha konkrétan nem is ő gyújtotta rájuk a kócerájt. Hamar kiutálja Zsoltot a ház, és még Nóra is elküldi, amikor kiderül, hogy Bartha dílernek nézte az édes kis Timikét. Andi érkezik látogatóba, épp a parkolóban látja meg Zsoltot, és már majdnem enyhülne Oszi ügyében, sőt, ki is hívja Zsoltot Németországba hozzájuk, de nyilván hozzá is eljut, hogy Zsolt mit csinált, úgyhogy vissza minden. Krisztián sem hajlandó megbocsátani a testvérének, Nóra sem… az egész ház utálja Zsoltot. Miután Krisztián jobban lesz, Alízzal nekiállnak bizakodni: ketten együtt újjáépítik a helyet, és így csak az övék lesz!

bk_megujabb.jpg

Attila a magánnyomozó megtalálja Homeless Hedvig nagynénjét vidéken. Gigiék elmondják a lánynak a hírt, aki először nem lelkes, de aztán mégis kíváncsi a nagynénire, úgyhogy nekiindulnak. Gigiék boldogok, hogy Hedvignek lesz valakije a szülés után, de sajnos borítékolható, hogy Hedvignek az a terve, hogy a nagynénihez lépjen majd le a gyerekkel együtt.

bk_apr16_20_4.jpg

Juli aggódik, hogy Mikinek fog-e menni egyedül a tárgyalás Szerbiában, úgyhogy Attila arra biztatja, hogy menjen ő is Mikivel. Juli úgy érzi, túlvan a Miki dolgon, úgyhogy megy vele. Milyen meglepő, mivel az egész város hoteljei foglaltak, csak egy szobában aludhatnának, úgyhogy Juli Attilát is hívja. Izgatottan készülődnek, amikor Máté keresztbe húzza a számításaikat: teljesen elfelejtette, hogy felajánlotta az osztályfőnöknek, hogy a szülők segítenek leszállítani az osztályt Egerbe kirándulni. A négy gyerek, aki hozzájuk lett beosztva már ott van, úgyhogy nem lehet mit tenni, Attila viszi őket Egerbe, Juli és Miki pedig édes kettesben tartanak a reptér felé. Juli aggódik, hiszen épp az előbb imponált neki nagyon, ahogy Miki berohant a lángok közé… vajon bírni fog magával? Hogy ebből mi lesz, nem most fogjátok megtudni, ugyanis két hét szabira megyek, de addig én sem fogok tudni arról, hogy mi történik, ígérem!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása