Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x03 - Csöcskonteo és kapszula kollekció

2018. április 24. 15:01 - lulu1.0

Budai látképpel nyitunk, meg azzal, hogy Tünde és fia a Teslával rója a várost. Az előző részben kapott ajándék graffiti lelőhelyét nyomozzák. No nem azért, mert a bekeretezett verziója még nem volt elég, sokkal inkább megsemmisítő szándékkal. Szerencsére nem kell sokáig kutatniuk, hamarosan eléjük tárul a mű, ami itt a falon is bizarr. Dani már most tisztában van azzal, hogy szeretett nőnek csak szépet vagy semmit, ezért emígyen csomagolja vattába véleményét…

Eléggé érdekes, olyan marilyn monroe-s, csak mintha a Pista bácsi csinálta volna, kb., ja.

1_3.jpg

Yvonne-ra ugrunk, na nem úúúgy! Ő épp helyszínbejáráson van a Sportkontroll konyháján, ahol Kiss Gábor séf, a Yolofoodporn vezetője várja, hogy bemutathassa neki, ezentúl micsoda finomságokkal fogják ellátni Őt addig, amíg az őrült mód készül valami fitnesz modell megmérettetésre. Yvonne-nak ez nagyon imponál, mert leszálkásított izomtömegre van szüksége hamarost, meg amúgy is szereti a fókuszált fegyelmet ebben az élet nevű játékban. Jelzem, én fókuszált fegyelem nélkül is megenném a felsorakoztatott finomságokat. Esetleg valami a még csak nem is bújtatott termékmegjelenítésért cserébe, hm?

2_3.jpg

Babett telefonál közben, hogy menjenek már el egy jó kis spa-ba. Mondjuk a Mandalába. Na jó, ezt nem mondja, de mindenhol ki van írva, hátha itt is örülnek majd neki. Babett már az öltözőben lila lesz az irigységtől Yvonne combjaira, aki szerényen igyekszik bizonygatni, hogy még csak most kezd majd el edzeni úgy igazán. Nyilván nem a szél hordta össze azt sem, ami már most látszik, de ez még távol áll a megjeleníteni kívánt valóságtól.

3_4.jpg

Közjátékként Tünde az őt ábrázoló graffitivel szelfizik még egy utolsót – bár őszintén nem értem, minek ezt még egyszer megörökíteni, ha úgyis megkapta kép formájában is – majd mivel a fiánál alap, hogy van graffiti felszerelés, jól telibe fújják fekete szprével, csak a száj marad látható. Ugyan nem lett sokkal jobb a helyzet, de legalább már nem lehet felismerni. Hogy eddig se? Deeee, szerintem a szemek határozottan kifejezőre sikerültek! XD

4_3.jpg

Mindeközben Dalma és Vivi is edz, csak ők gyomorra. A jelenet szerint beszabadulnak valami színes szagos cukrászdába, hogy muníciót szerezzenek a babaváró bulijukra. Vivi szerint kár a többiekbe minden, ami cukros meg finom, mert Dalmán és rajta kívül itt mindenki idióta és olyan, mint egy nyúl. Nyúl = egészségesen táplálkozó egyén. A lényeg, hogy kell a minőség-ellenőrzés, ezért megkóstolják a szedres-eprest, belenyalnak a sós mogyorósba, párhuzamosan pedig arról eszmefuttatnak, vajon a többiek hoznak e majd ajándékot a bulikába. Mivel Vivi eljegyzési bulijába is odaállítottak üres kézzel, ami ugye gáz, ezért jogos is lehetne az izgalom, de mindenki nyugodjon le a picsába…

5_3.jpg

…a  Mandala Spa-ban idegrendszer kisimító test-lélek kezelését követően (vízre felfekvés, majd valami súlyokkal a lábadon össze-vissza toszogatás a mödansziéban) Babett és Yvonne meginspirálódott ajándékozásilag és épp a vágyaim.hu weboldalon szörfözget, méreteket saccolgatva, vajon hány szobalányjelmezt kell összefércelni ahhoz, hogy egy terhes asszony abban kívánatosnak vélje magát.

6_3.jpg

Tünde és Bogi tán a Várkert Bazár előtt grasszálnak, aztán beülnek valahova, ahol Bogi szánom-bánom plüsskutyát adományoz Tündének, bocs, hogy paraszt voltam a múltkor ajándékként. Vivi és Dalma ezzel párhozamosan pedig épp azon vekengenek, vajon miért is kapta Vivi a múltkori vacsorán ama kártyába rejtett üzenetet, hogy ha valami van, tőlem bármikor kérdezhetsz, négyszemközt”, és amit Vivinek úgy sikerült szabadfordítania, hogy tehát, fogjam be a pofámat”. Pedig valószínűleg csupán arról van szó, hogy Tünde csak simán nem akar beszélni még arról, miért is kellett hazajönni ámerikából.

Közbevetés: Mindig megborzongok a Viviből áradó finom nőiességtől és kellemtől (nem).

7_3.jpg

Yvonne és lánya, Mardoll (alias Ketrin) jelképesen fognak találkozni, kapcsolódni, mégpedig közös tetoválás formájában. Na, nem őket varrják fel valahova közösen, bár az sem lenne rossz, hanem nekik varrnak szívecskét. Yvonne-nak egy nem látszósat, értsd fehér tetoválás – nem is tudtam, hogy már ennek a műfajnak is van ilyen megúszós formája – Mardoll-nak meg babarózsaszínt, mert mi más dukálna az Ő extrovertált lányregény lelkületéhez. Közben ilyen jópofaságokat mondanak:

„Félek attól, hogy ez kimegy divatba…” meg ,hogy „Mentünk nyaralni, bekinibe voltam…”

8_3.jpg

Vivi és Dalma már egy régi bérház típusú liftbe próbálják magukat bepasszírozni, egy igen hitványul becsomagolt tortával, amit hol a csöcseikkel (ők nevezték ekként), hol a pocakjukkal  nyomják össze s teszik ki ezáltal az egyben nem maradás veszélyének. Vivi azt mondja, hogy ez pont olyan, mint amikor egy push up gatyába kell a fenekét belepakolnia. Amennyiben a csöcskonteóból nem lett volna elég, Vivi ilyeneket is tol a reklám utáni részben, ahol már egy nagyon berendezett, nagyon előkészített babaváró hadszíntéren vagyunk, hogy

"Dalma, ezek a lufik majdnem akkorák, mint a csöcseid!" (Hát komolyan, Vivi, keress már, mindig ilyen barátnőre vágytam!)

…majd a következő snittben földhöz basszintják az imént a liftben már amúgy is megnyomorított tortát. No nem indulatból,sokkal inkább bénaságból. Az a jó, hogy ez a két nő egymással is olyan suttyó  - lelkem romantikus része szeretné hinni, hogy csak szerkesztői utasításra - , hogy az is belefér, Vivi fagyisdobozt hajít Dalma melleinek (miután az épp felsegíti valami kamuelesésből, miközben kétpofára tolja a vendégeknek kitett sütiket), aki erre fennhangon visít, hogy ne máááár, hát ebből fogom etetni a gyereket. Dikk má’! Édes-vicces lány ők, akárki láthatja.

9_2.jpg

Eljött a pont, hogy jönnek a tsajok a vendégségbe. Arra lépnek be, hogy két leharcolt, nagyon terhes szereplőtársuk elgyötörten piheg a tüchtig díszletben. Vivin van valami kötés is térdtájékon, hiszen ugye belerokkant az iménti muffinzabálásba. Bogi is nagyon tisztában van a terhes nők mindenapjaival.  Kifejtette, nem is érti, miért kell itt ugrabugrálni, miért nem lehet egész nap felbaszott lábakkal csücsikézni, oszt nézegetni, hogy más, mondjuk egy szolga, körbeugrál.

10_1.jpg

Babett és Yvonne ajándéka nem verte ki a biztosítékot, sőt! Vivi -  a magabiztosság földi manifesztációja - , lelki szemei előtt már látja is, ahogy a szülést követően majd meglepi ezzel a szettel Fecsót. Tünde ajándékától meg egyenesen -  egy, a jövendőbeli gyermek nevével gravírozott ezüstkanál, meg egy kortárs festő babyszemélyre szabott alkotása - el tudta felejteni az eddig érzett összes ellenszenvét. Csak Bogi nem tudott jó pontot szerezni a kék és piros fejkendőkkel. Vivi reakciója a riportban: Mi a szart kezdjek egy fejkendővel?! És igaza van. Mi a szart lehet azzal csinálni!?

11_1.jpg

Minden rendes babaváró buliban eljön a pillanat, amikor az asszonyok terhességhez kapcsolódó történetekkel szórakoztatják egymást és magukat. Babettnek nyolc hónapos terhesen is udvaroltak, milyen meglepő!?, Tünde beszorult valami medence fúvókájába - vagy Tündébe a fúvóka - ,ezt most nem is tudom pontosan, Yvonne pedig azóta is terápiába járatja az egyik gyerekét, mert az  bizony rosszul viselte, hogy az ősök is szexelnek, és ennek olykor szabad szemmel jól látható eredménye lesz. Boginak nincs terhes sztorija, de úgy gondolja, hogy valami kórházas-véres oké lehet és el is meséli, hogy az embere egyszer nem volt rest átsétálni valami üvegajtón, ami annak rendje és módja szerint jól össze is tört, meg itt-ott beleállt Szulejmánba. Mivel a kórházban nem, vagy csak alig volt öltésre képes ember, ezért Bogi átvette az irányítást és verbálisan ugyan, de az ellátó doki meghosszabbított kezévé vált, vagyis ő diktált, mit és hogy. Dr. Csősz. Ennyike! A többiek picit hitetlenkedve álltak az elmeséltekhez, ám én hiszek Boginak. Amióta egy baráti társaságban, az egyik tűzrőlpattant menyecske mindenki szeme láttára, a teraszon varrta össze az ura üvegbelépett lábát, nekem szemem se rebben az ilyen önjelölt megoldásoktól.

12_1.jpg

Minden rendes buliban eljön a pillanat, amikor a nők elkezdik kibeszélni a legféltettebb titkaikat. Itt most semmi vicces nem következett. Ez bizony a dráma és könnyek szekció. Tünde csak színt vallott, hogy az Ő eü problémája miatt tartózkodnak épp itthon, mióma meg minden ilyen fincsiség. Aztán ezt még megtolták egy spontánnak szánt segítsük meg az anyaotthonokat, ha már így tele vagyunk vonallal, csak úgy, a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A bulika kb. itt be is halt, amit a gyerektelenek – Bogi és Ketrin -  azonnal ki is használtak és a távozás hímes mezejére léptek. A gyerekesek persze húzgálták a szájukat, mert mindig savanyú az a nyomorult szőlő, viszont nekünk még ezáltal születethetett egy két gyöngyszem barátság témakörben, úgy mint

„Nagyon kemény talpakon áll a földön…” és a már-már szerelmes vallomással felérő „Megtaláltuk egymás hangját”

Bogi alakuló kapszula kollekció bizniszéről nem tudok többet ideírni, csak, hogy lesz. Ha valaki tudná árnyalni a képet, mi is lehet ez, hála és köszönet illeti.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szde 2018.04.24. 15:23:42

A kapszulakollekció az olyan kb. 5-7 (főleg ruha)darabot tartalmazó összeállítás, ami időtálló, nem megy ki a divatból, többféle módon kombinálható, bármihez viselhető stb.
Szerintem Bogi ilyet akar most ékszerekből, amiket fel lehet venni akár csinos ruhához, akár hétköznapi szetthez.

klingon altatódal cumisüveggel a háttérben 2018.04.24. 17:31:19

Imádom a Küllő Babettát, a benne ragadt kislányos, önkéntelenül folyton kibukó infantilizmussal hódít, működik nála. Mellé végtelenül antipatikus, hogy a saját gyerekéhez köze nincs.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2018.04.25. 10:57:11

Hát, ez nem sikerült olyan jóra, mint az előző kettő. :( Dzsudibí és Sixx jobban írnak.
Hihetetlen, hogy mindenkinek megvan a véleménye Bogi értelmetlen szófosásairól és ez a liba mégsem hagyja abba.
Vivi és Dalma pont megérdemlik egymást. Milyen jó barátnők lehetnek, ha a bulldogállú Vivikének fingja sincs a barátnő férjének vezetéknevéről?!

allegravelli 2018.04.25. 19:59:04

Mondjuk, két überprosztó momentumot én kiemeltem volna:
1. Amikor Yvonne elegánsan rábaszta a luivuton táskáját az előkészítő asztalra a konyhában, az összes HACCP-ellenőr felsírt.
2. A földre esett torta felszolgálása a la suttyóvivi.

maja_a_méhecske 2018.04.25. 21:00:30

Álsőőő!
Annyira prosztók ezek a tyúkok, hogy nem tudom elképzelni, hogy a férjeik/pasijaik el merik őket vinni emberek közé. Kivéve Tündét, aki szerintem falba fogja még verni a fejét, hogy ezt a műsort bevállalta.

Lily1218 2018.04.26. 11:20:49

Időnként azt érzem, hogy először az Észbontókhoz castingolták ezeket a nőket, de rájöttek, hogy aranybányát találtak, és külön műsort érdemelnek. A legszebb az egészben az, hogy valójában mindegyik lenézi a többi szereplőt, sokkal jobbnak, többnek, különbnek tartják magukat, pont ezért ennyire egyformák.
Egyedül Tünde a kivétel, ő egyértelműen Vivi ellenpontjaként került a műsorba, hogy a köztük lévő különbségek sok feszültséget generáljanak.
Nem tudom, mennyit fizetnek vagy mit ígértek Tündének, hogy ezt vállalta, de nem bírja majd sokáig, ez biztos.

fryci 2018.04.26. 12:26:07

@Lily1218: Maximálisan egyetértek. Tündének viszont a férje a látottak alapján szintén egy elég alpári stílusú férfi, meg azért elég kemény hamisítási botrányba keveredett pár éve.

EgySimaEgyfordított 2 2018.05.07. 12:31:03

@fryci: Most ez a Teslaval nyomatjuk meg odafigyelünk az alattunk lèvő emberekre.(alsóbb rendűekre) ...ez is olyan ámerikàs , hogy aranykesztyűbe, vinnyogva, de megfogjuk a kolbászt.
süti beállítások módosítása