Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x05 – Hőségriadó

2018. április 23. 09:00 - szde

Csónakos áztatja magát a vízben, sárga műanyag kacsákkal van körülvéve, a féléves húgomnak is ilyenje van. Zsófi szomorúan fekszik az ágyban, érkezik Dóra, és már ketten fekszenek szomorúan a franciaágyban.

vlcsnap-2018-04-02-15h15m13s914.png

Később a kertben ülnek a lányok, Dórának nonstop Bence Facebook-profilját kell csekkolnia, ahol a srác állapota még mindig egyedülálló, ráadásul a közös képek is eltűntek Zsófival, amin utóbbi ki van akadva, Dóra meg azon, hogy folyton nézegetnie kell a srác adatlapját, majd tanácsolja, hogy beszéljen Gáborkával, hogy vegye vissza a lángososba. Luca megérti a szitut, a kutyát ő megtartotta volna, és Gáborkát keresi.

Ő pedig éppen a lángosozó mögött smárol a német lánnyal, aki megint spanglit akar szívni, Gáborka meg lelkesen szótáraz. Ismeretlen lakásban lányok készülődnek, Bence itt ébred, mögötte Zoé tornázik. A munkában Zsófi rosszul érzi magát, miután meglátta Bencét is dolgozni, akinek láthatóan semmi baja nincsen.

vlcsnap-2018-04-02-15h19m32s761.png

Luca a pszichológusnál, a bál után kicsit elszaladt vele a ló, meg kezdenie kéne valamit magával így, hogy közeledik az ősz, a Gáborkával való viszonya meg megromlott, mert már nem beszélgetnek, és amúgy csak barátok. És nagyon várja már az őszt, mert annyi kreatív ötlete van. Ezt a pszichológus sem hiszi el.

Zsófi kint várakozik a folyosón, Luca nevetőgörcsöt kap a marcipános epertortácska láttán. Elpanaszolja, hogy itt nem látják el, mert nem idevalósi, a kórházba meg beutaló kell, de ugye nem látják el… én eddig akárhányszor mentem a Balatonon orvoshoz, mindig elláttak, pedig nem ott lakom, szóval ez elég furi. Luca elindul megkeresni az apját, mire Zsófi csodálkozik, hogy hát nem őt látogattad meg? A doktorapu ellátja Zsófit, aki elpanaszolja bánatát, azaz azt hitte, meg fog halni, sajnos MÉG MINDIG nem sikerült, és hogy lehet-e ennek a rosszullétnek oka magánéleti gondokhoz. Erre apuka összegyűri a receptet, majd előveszi az ebédjét, és lazára veszi a figurát: pasiügy?

vlcsnap-2018-04-02-15h23m08s848.png

Luca mellé Veronika érkezik, aki megégett a napon, és már le van beszélve 3 interjúja, erre kéne megoldás. Alapozó, korrektor meg egy profi sminkes, szóval nem értem, mit parázik, de Luca elvállalja az interjúkat, nem nagy cucc feltenni pár embernek kérdéseket. Veronika ebben kételkedik, de jobb híján ez van.

Dóra a partra igyekszik, Csónakos a fűnyírót szereli, small talk, majd a srác kéri, hogy ne menjen ki a napra, mert hőségriadó van. A kapunál már ott áll a táncoslány meg a barátja. Veronika közben összeírta a kérdéseit, jó lesz ez a közös program, talán közelebb is kerül Lucához, apu elég szkeptikus. Kint a parton Luca nem kér sminket, megérkezett az alany, Luca szimplán borzalmas, és ezt mindenki tudja, igen, még az interjúalany is.

Bence és a luxusprosti esete:

vlcsnap-2018-04-02-15h29m48s801.png

vlcsnap-2018-04-02-15h28m36s925.png

vlcsnap-2018-04-02-15h29m01s047.png

Luca továbbra is borzalmas, de ő szívesen vállal több interjút is, ha szükség lenne rá, Veronika meg újra rászokott a cigire, miközben a lány megosztja vele, hogy milyen műsorötletei vannak: tehetségkutató lelkészeknek (de csak olyanoknak, mint a Mennyei kötelékből vagy a Mi kis falunkból) vagy beköltözős reality… csigákkal. Közben Csónakos kertészkedik, a pár segít neki, a növények ápolásához hasonlítják a párkapcsolatot, én a háziállattartáshoz szoktam, de ez sem rossz.

Dóra megemlékszik Krisztiánra az első évadból, Lajost is elhagyták, igazából az a lényeg, hogy Zsófinak most bele kell vetnie magát az éjszakába, sikerül is felszedniük 3 random faszit, akik borzalmasak.

vlcsnap-2018-04-02-15h35m03s178.png

Bence Gergővel beszélget, előbbi most a személyzeti szálláson lakik, ami utóbbi szerint állati klassz lehet, és Zoé elég jó nő, simán nyolcas, a melle meg tuti jó, és Gergő amúgy az olyan melleket szereti, amin van kis anyag, mert jó fogni őket. A fiatalok közt nincsen kimondva semmi, Zoé kérte meg Gergőt, hogy faggatózzon kicsit, mert ő nem akar többet szenvedni és nagyon érzékeny. A szálláson parti van, Bence aludna, de nem tud, így ír egy sms-t Gábornak, hogy aludhat-e a sátorban.

vlcsnap-2018-04-02-15h37m45s182.png

Na, megérkezett a rész fénypontja, Wunderlich József személyében. Amúgy ezt a részt csak miatta láttam már vagy ötször, Zsófi pedig le akar lépni, mert Wunderlich Dórára van nagyon ráindulva. A házban Gáborka németül tanul, Luca szerint a francia hasznosabb lenne. Gyors hogyvolt a német lányról, a távkapcsolat is fog simán működni, Lucának is van valakije a kórházban, Gáborka már a négyesrandit tervezi.

vlcsnap-2018-04-02-15h41m28s020.png

vlcsnap-2018-04-02-15h41m40s357.png

Dóra és Wunderlich közelebbről is megismerik egymást, a nappaliban Csónakos és a párocska társasoznak, tökjó ez a Pál utcai fiúk trió, már csak Szőke kéne. Luca érkezik, Gáborkával baráti összejövetelt terveznek sajttállal és borral, Wunderlich haverjait is szívesen látják, majd Luca hogyvoltozik Gáborról Dórának.

vlcsnap-2018-04-02-15h44m59s083.png

vlcsnap-2018-04-02-15h47m41s898.png

vlcsnap-2018-04-02-15h52m57s735.png

Nagyban megy a parti, Gáborka ennél sokkal intimebbre gondolt, doktorapu is ott partizik kint, Csónakos megtudja, hogy Luca hívta le Esztert, meg tud Gáborkáról, Zsófi ágyában ismeretlenek szexelnek. A párocska nem hisz a kizárólagosságban, Csónakos ehhez már öreg, Luca fordít a német csajnak, aki éppen dobja Gáborkát. Wunderlich Dórával és Zsófival nyomulna egyszerre, ha utóbbi nem lenne annyira merev, és megtudjuk, hogy az a jó orgia, amiben mi is részt veszünk. Zsófi kint ül, Bence érkezik, de amikor látja az exét, vissza is fordul az utcán. Gáborka részeg, Luca elmondja az igazat az ál-pasiról, a srácnak ez nem tetszik.

Bence visszaért a szállásra, beszélnie kell Zoéval, a lány már teljesen odavan, mindenféle horoszkópot meg kínai naptárat akar csináltatni magukról, és közös albérletet is akar kivenni. Ja, és szereti Bencét. Aki viszontszereti, még ha nem is mondja ki, Zoé már csak tudja. Luca apu hajóján nekivág a Balatonnak, majd elkezd regényt írni.

vlcsnap-2018-04-02-16h00m45s715.png

Gáborka rosszul van, azaz lehányja Wunderlich cipőjét, akinek ez nem tetszik, pedig csak egy sima zöld Converse az, biztos eszmei értéke van. Dóráa Csónakossal viszi be a fürdőbe Gáborkát, aki elmondja, hogy Csónakos szerelmes Dórába, a fürdőben pedig a srác próbálja elmondani Dórának az Eszter-issue-t. Kint a nappaliban Wunderlich már új csajokat fűz, de Dóra nem bánja.

Kint csatlakozik Zsófihoz, akinek nem jön be ez a fiatalos életmód, azért ha Wunderlich ajánlkozna fel valamilyen extrával, nem élből utasítanám el, hanem mérlegelném, de mindegy, aki Ember Márkot is tudta dobni Bencéért, az nyilván, hogy Wunderlichet is fogja. Na, mindegy, szóba is kerül Bence, Zsófinak nagyon hiányzik.

Másnap reggel apu közli Csónakossal, hogy Veronika ide fog költözni, kint Dóra vizet iszik, Zsófi meg még alszik, Luca a tavon.

vlcsnap-2018-04-02-16h06m47s108.png

Bence dolgozik, Zoé letámadja megint, dúl a láv, jön a luxusprosti, de most a masszázságy marad a földszinten. A rész végén a képünkbe kapjuk, hogy mennyire szar a testünkből megélni, de ezt legalább 10 másodpercig, szóval érezzük át.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása