Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x06 – Jimmy Street akcióban

2018. április 19. 15:00 - szde

Gyorsulási verseny egy kék és piros kocsiba, a kamion pont rossz helyen van, rajta két menő Audival, majd a kamiont kisiklattják. Az unszimpi fekete tag fegyvert ránt a sofőrre, érkezik Jimmy, de pont későn, a sofőrt megölték. A rend éber őre szerint nem ez volt megbeszélve, hanem az, hogy a győztes versenyzik vele. Máris a kocsiknál vagyunk, Jimmy csak üzletet akart kötni, nem gyilkolni, ő azért van itt, hogy mindenki megkapja a fizetését. A vevőt Jürgen Richternek hívják, ő itt a nagymenő.

vlcsnap-2018-04-12-09h21m50s536.png

Raymont, aki t-vel írja a nevét és nem d-vel, a házuk előtt ül, Hondo érkezik, az anyuka hívta ki. A gyerek nem nagyon akar fősulira menni, elég depis, de meg is értem. Jön anyu, Raymont fizikailag jól van, de lelkileg kikészült, és ez a SWAT hibája, hogy fixálja a gyereket az meg Hondo dolga, aki ezzel tökéletesen egyetért. Raymont vett valahonnan egy fegyvert, az ágya alatt tartja, de most vigye el a gyereket anyu suliba, és majd délután hozza be a SWAT-hoz, hogy beszélgessenek.

Jimmy Jess-nek és Hondo-nak számol be az estéről, a beépülésről, Jess nem érti, miért nincs a banda még előzetesben, na, ennek oda Jürgen, akire minden rövidítés vadászik, és most Jimmy-nek van esélye beépüli és lekapcsolni a tagot, Hondo és Jess nem akarnak belemenni, de a Hondo-ról lenne szó, nem lenne probléma a dolgokkal, így Jess simán beküldi a gyereket. Aki amúgy ausztrál, de egy csepp akcentusa sincs, nagyon szomorú, mert őket olyan jó hallgatni.

vlcsnap-2018-04-12-09h24m04s858.png

vlcsnap-2018-04-12-09h24m13s537.png

Falmászás gyakorlaton van Chris és egy pasi, aki leesik, de Chris utánakap, így a pasas előbb ér fel a tetőre. A pontozóbíró kicsit érdekes. A csapat Jürgenről egyezkedik, megérkezik a régi felügyelőtisztje, aki tippeket ad Jimmy-nek: szemkontaktus, ne igyon, telefoncsörgés. Jimmy-nek mennie kell, egy zsarubárban fognak találkozni. Első teszt indul. Jimmy szokás szerint vicces, Hondo figyelmezteti: ne humorkodjon annyit, mert Jürgen nem vicc.

A találkozón minden jól alakul, Jürgen még a valóságban is unszimpatikus, Jimmy nem iszik, a beépült neve Mr. Cooper, remélem, nem sütik el az anyja neve Alice Cooper poént; anyunak voltak megérzései, jön egy közrendőr, de Luca még épp időben karolja át a tagot, és mennek ki. Jimmy még mindig anyuhoz fordul tanácsért, annak ellenére, hogy 12 éves korában meghalt, Jürgen rögtön az üzletre tér.

vlcsnap-2018-04-12-09h24m27s883.png

vlcsnap-2018-04-12-09h25m03s669.png

A főhadiszálláson Chris zabál, megjött a falmászás eredménye, Hondo-nak nem tetszik, kéri is Deacont, hogy nézzen utána annak, mi történt ott kint. Megjött Raymont, láthatóan nincsen sok kedve hozzá, Hondo szerint szerencsés, mert nem osztja meg bárkivel az ebédjét. A főiskolai jelentkezésre terelődik a szó, majd a fegyverre, Raymont meg köszöni, nem kér a segítségből, mert nincsen problémája. Chris zavarja meg őket, hogy dolog van, Raymont megérti, és addig házit csinál.

Jimmy mindenkit update-el, Mumford és csapata is segít nekik, ez milyen jó együttesnév lenne. Jimmy a motoron, érkezik egy kamion, Jürgen egy sportkocsiban, ami személyre van szabva, és szerinte vannak dolgok, amik szimplán elérhetetlenek. Már majdnem megvan az üzlet, amikor egy random tag fegyverrel jön, lassított felvételeken mutatják a töltények kipotyogását, elvesztették Jimmy-t és Richtert. Kínai maffia tagok lőttek rájuk, Mumford is dühös, Jess szerint meg elvileg ők a legjobbak, akkor gyakorlatban bizonyítsák.

vlcsnap-2018-04-12-09h26m10s164.png

vlcsnap-2018-04-12-09h27m57s273.png

Jürgen mindenkit elrángatott a raktárában, meg akarja találni a téglát, Jimmy kitalált anyja segítségükre lehet, és igeeen, Alice a neve. De még azelőtt született, hogy az énekes híres lett volna. Jess bocsánatot kér, hogy beküldte Jimmy-t, Hondo szerint az ő dolga nem elveszteni a srácot akcióban, és nem jó a várakozásban. Raymont matekházit csinál, Hondo menőnek hiszi magát, mert tudja, mit jelöl a V, és ő szerette a matekot, majd letesz a gyerek elég egy töltényt. Egy ehhez hasonló dolog volt benned is, és nézd, milyen pici, de mekkora kárt tehet. Raymont dühös, nem Hondo dolga őt rendbetenni, egyet is értek, kezd idegesítő lenni a faszi.

Deacon a pontozóbíróval találkozik, aki szerint a lövészet és bombaszétszedés nem igényel ugyanolyan fizikai felkészültséget, mint a falmászás, igazából csak utálja a nőket, főleg a SWAT-os nőket. Jürgen talált valakit, aki nem az, akinek mondja magát. A szőke csaj valamikor szépségversenyt nyert, a zsenit kicsapták az egyetemről, Jimmy álcája pedig még mindig ép, igaz, anyu nyomát nem találta. A latino csávó a hazug, akire börtönbüntetés várt volna, de ezt már nem akarta leülni, így megpattant, jön a gyorskötöző a nyak köré.

vlcsnap-2018-04-12-09h26m53s091.png

vlcsnap-2018-04-12-09h27m41s389.png

Deacon elmondja a tapasztalatait a pontozóbíróról, Chris nem érti, miért kell ezt csinálni, senki sem volt ott, a dilidoki is egyetért vele, aki nem Chris miatt, hanem Raymont érdekében jött Hondo kérésére. A nőnek épp nincs dolga, így ráér a gyerekkel foglalkozni, ingyen és bérmentve. A dilidokinak van PS4-e az irodában, Raymont nem akar beszélni, de egy kihívásban benne van.

Mumford és csapata megtalálta a kínai maffia fejét, aki elmondja, hogy a néger tag és a szőke csaj keresték fel. Kavin Phoenix-ből fuldoklik, a zseni gyerek eléggé kivan, Jimmy leül mellé, hogy lenyugtassa, és elmondja, hogy a zseni az egyetlen, aki kijuttathatja. Email-t ugyan nem tud a kocsiból kijuttatni, de jelzést igen, és valaki biztosan figyel. Jimmy elmondja, hogy ő zsaru, vagyis SWAT, és máris megvan az összefogás. Jimmy eltereli a figyelmet a zseniről, belevesz a néger tagba, addig a zseni odajut a kocsihoz.

vlcsnap-2018-04-12-09h28m19s529.png

vlcsnap-2018-04-12-09h28m48s813.png

vlcsnap-2018-04-12-09h28m55s291.png

Jürgen bunkere megvan, Chris fog falat mászni, amibe Hondo nem akar belemenni, mert biztosítás nincsen, de a lány szerint esélyt kell neki adni. Jürgen közben meghozta a döntését, mindenki egyforma büntetést fog kapni, Kevin Phoenixből gyorskötőző általi halált hal. A zseni jönne, de Jimmy szól, hogy ő bujtotta fel, a bicepszére kapja a gyorskötözőt, közben Chris már pozícióban van, érkezik Luca – betöri a menő SWAT-os kocsival a falat, Hondo meg Jürgent fogja meg, aki jártas a közelharcban, de mégsem annyira, mint főfőhősünk. Chris és Jimmy összeborulnak, a zseninek sem lett semmi baja.

Érkeznek vissza a főhadiszállásra, taps, fütyülés, ünneplik őket, amikor nekik ez csak egy átlagos munkanap volt, Mumford szerint Jimmy még kinyíratni se tudja magát rendesen. Jimmy közben szeretné kipróbálni a menő kocsikat, mert zsarufizetésből nem fog soha ilyet venni, de azért Dodge-ra futja Hondo-nak, bár nyilván menő személyreszabott sportkocsinál kevesebbe kerül.

vlcsnap-2018-04-12-09h29m13s983.png

vlcsnap-2018-04-12-09h29m44s967.png

Raymont és a dilidoki játszottak, a srác nyert, Hondo lóg neki 10 dollárral, de csak úgy adja oda, hogy tanulja meg, lányokat nem szabad megverni. Ennyit az esélyegyenlőségről. A dilidokit emlékezteti valakire, köhöm, Hondo-ra. Raymont háza előtt Hondo-sztori: ő sem a SWAT-nál kezdte, hanem egyenruhában bírságolt, de szerencsés volt, mert a partnere jófej volt, aztán egy nap bírságolás közben a társat elütötte egy kocsi 120 kilométer per órával, és ezután Hondo szenvedett. Majd azt csinálta, amit az olyan férfiak, mint Hondo és Raymont, nem csinál: segítséget kér. Cserébe Raymont is elmondja, hogy azt álmodja, hogy nem éli túl a lövést, amúgy elvileg álmunkban nem tudunk meghalni, mert előtte mindig felkelünk, de attól függően még elég szar ilyeneket álmodni folyamatosan. Raymont még nem áll késen egy dilidokival beszélgetni, de Hondo-val már szívesebben, buksisimi, gyerek el.

Zárásképp Jimmy és a sportkocsik, az arcán akkora gyermeki mosoly, mint az ötéveseknél a karácsonyfa alatti ajándékokat felfedezésekor.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása