Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8837-8844. rész

2018. április 17. 10:00 - Gillotte

Vilit tehát díszpolgárrá jelölik Mikiék, viszont a díszpolgárságért komoly harc folyik – legalábbis az egyik konkurens igazi harcnak fogja fel. Minden csontvázat elő akar ásni, hogy lejárassa Vilit a bizottság előtt, még a lakásba is bekéredzkedik kedvesen, hogy a telefonját mintegy véletlenül ott felejtve hangfelvételt készítsen. Szerencsére a múlt héten Viliék már kiismerték az ürgét, úgyhogy direkt olyan dolgokat mondanak rá a telefonra, ami arról szól, hogy Vili akkora király, hogy még Milán is belőle akar házi dolgozatot írni! Csakhogy a fickó nem nyugszik le, beveti a telefont a kisboltban is…

bk_apr3_6_1jpg.jpg

Láthatjuk Juli és Attila hálószobáját, ugyanis Juli egy kiadós szexszel akarja elnyomni a Mikire való gerjedelmét. Kár, hogy Attila mondanivalóját is Miki hangján hallja. Mivel tart tőle, hogy bármi ,,olyan” történne Mikivel míg Szerbiába utaznak üzleti útra, ezért lemondja az utat. Ejnye, pedig Miki még az Üzlet és pénz interjút is lehozatta neki, Miki méltató szavaival kiegészítve. Megbeszélik a dolgot, és Miki érzékeli a vonzalmat, de állítja, vannak ők annyira profik, hogy kezelni tudják.

bk_apr3_6_2.jpg

Zsolt kitalálja, hogy megkéri Andit: hadd vigye magával Oszit Katarba a műtétre. Hát egy műtét után púp lenne a hátamon egy tini kissrác, és feltételezem, kölcsönös lenne, de ő tudja. Zsolt azt is felajánlja Andinak, hogy menjen ő is Katarba, ő fizet mindent, de Andinak ez már sok lenne így hirtelen. Zsolt eléggé maga alá kerül, úgyhogy Krisztián és Gizi is szól pár jó szót az érdekében, hogy ,,dehát Zsolt tényleg megváltozott”. Este egy zártkörű rendezvény keretein belül mindenkinek megköszön mindent Zsolt, és Andi azzal a jó hírrel szolgál, hogy elengedi Oszit Katarba. Mesél is kicsit a srácról, benne van egy rockbandában Németországban (ott élnek, ez nekem is új infó, olyan régen voltak már, hogy elfelejtettem) és írtak egy dalt Zsoltról. Zsolt meghallgatja, és el van ájulva, bár mivel nem tud németül, egy szót sem ért belőle, de Oszi jól püföli a dobokat. Zsolt hívja az összekötő fickót, hogy szervezzen a srácnak is szállást, de mivel ugyebár az ürge kidobta a telefont, így ,,a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható”. Nóra segít felhívni Zsoltnak a klinikát Katarban, ahol azt mondják, hogy nemcsak erről a Pilisi Aladár nevű összekötőről, de Zsoltról sem hallottak, így műtét sincs előjegyezve a nevére.

bk_apr3_6_3.jpg

Balázs felvisz a villába egy csajt, akit egy randis applikáción talált, de előtte a Rózsában találkozik vele, amit Hanna nem néz jó szemmel, pláne, hogy megtudja, hogy Balázs azóta a villában ,,egyesül” a lánnyal. El is megy a villához, hogy közbelépjen, de végül nem teszi. A Balázzsal lévő lány felveszi Hanna ott felejtett sapkáját, amitől Balázsnak nem áll fel, mert egyből Hanna jut eszébe, úgyhogy inkább elküldi a lányt. Másnap Balázs az apjának panaszkodik a szerelmi életéről, Hanna pedig Alíznak, aki szerint egyértelmű, hogy Hanna Balázsért van oda, hiszen Peti miatt is odament volna a villába?

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása