Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x05 – Előkelő környék

2018. április 13. 12:29 - szde

Mindennek eljön egyszer az ideje, ezt a hogyvoltot éppen a Délibáb névre hallgató IC-n írom, miközben a mellettem ülő Gabi névre hallgató idegen valami Daniel Redcliffe filmet néz (nem a Harry Pottert, sem a Szemfényvesztők 2-t), majd indokolatlanul hangosan elkezdi bömböltetni az AC/DC-t. És közben eszik. Kolbászt.

vlcsnap-2018-04-06-16h28m14s020.png

Család beszélget a reggeliről, amikor a rendőrség betör hozzájuk, majd megkötözik őket. Ők akkor mégsem az igazi rendőrök, és a vagyonos család ékszereit viszik el, majd a lányból kiszedik a riasztó kódját. Desiree érdekes lánynak tűnik a rablóknak, el is viszik, de hogy mit csinálnak vele, azt nem tudjuk meg. Egy járőr érkezik, de pechjére a betörők nyitnak ajtót, meg is lövik, érkezhet a kommandó. Jimmy alszik, ő nem éppen éber, de mindent vág, Hondo 2.0.

A házban már csak a család van, apu golfütővel, anyu késsel fogadja az igazi rendőrséget, Desiree pedig különösen megbízik Chrisben, óriási ölelésben részesíti. Széles Tamás olyan menő, hogy ebben a részben két szereplőnek is a hangját kölcsönzi. A csapat a családot vallatja, semmit se tudnak elmondani, Desiree még a szüleinél is kevesebbet látott, Hondo felveszi az hondoállását, Desiree pedig magától szabadult ki a gyorskötözőből. Mégpedig azért, mert vékony. A család orvosi vizsgálatot sem kér, de Desiree szeretné, ha Chris maradna. Hondo gyanítja, hogy valamit eltitkolnak, Christ vissza is küldi, Jimmy-nek pedig vannak ismerősei, akik ékszerekkel üzletelnek, de ők nem orrgazdák, hanem szürkezónások. Deacon és Luca ma testőröset fognak játszani, Victor pedig kideríti, hogy a Camp-család teljeskörű biztonsági rendszert építetett be.

vlcsnap-2018-04-06-16h34m15s725.png

vlcsnap-2018-04-06-16h36m34s318.png

Hondo a fickót vallatja, de ő csak egy cikket olvasott, azért; az ajtó be van törve, van egy tizenéves lánya, a feleségének pedig drága nyaklánca, szóval ugyanaz történt itt is, mint a másik házban. A két tini ismerheti egymást, ha a szülők nem, Chris rögtön rá is kérdez. Desiree nem ismeri a családot, Laurát sem (tuti igen).

Luca és Deacon a jégpályán, Luca nem ismeri Bobby Strockot, ő nem néz hokit, nem ragadja el, semmi kedve hozzá; a tag egy másik tagnak sérülést okozott. Jön Bobby ügynöke, a SWAT egyik feladata a fontos emberek védelme – én nem vagyok az, de ha Luca ráér, akkor jöhet nyugodtan –, Deacon David 30-as, bármit is jelentsen ez, Bobby nagyon örül annak, hogy igazi kommandósokat kapott, az ügynöke szerint meg Bobby zakkant, hokisnak is.

vlcsnap-2018-04-06-16h38m09s551.png

vlcsnap-2018-04-06-16h43m08s715.png

Jesshez valami gazdag képviselőnő jön, aki kicsit kellemetlenkedik, szerinte, ha a kommandó a legjobb, a kommandó járőrözzön, Jess visszavág, hogy a gazdagok nem részesülnek kiváltságokban, a nő csupán csak egyenlő bánásmódot akar. Hondo egy boltost vallat, aki elég érdekesen értelmezi a törvényeket, azaz sehogy, Jimmy üzenetet kap, az egyik barátjának nagyértékű ékszereket akartak eladni, az ember feltartja az eladókat.

Jimmy embere a puskás, üldözős jelenetet meg lehetetlen jól képként lementeni, az egyik tagot sikerült elfogni, Hondo David 20-as, és belátja, hogy ide ő már nem elég, kell a helikopter. A szajré is megvan, de három tag meglépett. Jimmy barátja törvényesen csinálja a dolgokat, kamera is van az üzletben, de 1 óra kell, mire a felhőből leszedi a felvételeket. Elismervényért cserébe odaadja az ékszereket.

vlcsnap-2018-04-06-16h43m49s759.png

vlcsnap-2018-04-06-16h47m15s084.png

Chris Desiree lelkére hat, most kapunk egy Chris-sztorit: 15 évesen pár srác elkapta, amikor stangliért ment, azóta is imádja a stanglit, órákon át megkötözve tartották, amíg rájöttek, hogy nem őt keresik. Utána sokáig rettegett, de már nem hagyja, hogy az irányítsa. A férfiak reggel nem erőszakolták meg Desiree-t, de szerintem valami más volt, mert a lány kivan. Drogosoknak – vagy zombiknak, de ez ugye másik csatorna, szóval inkább az első – kinéző tagok pakolnak, jön a vezér, ő ellenzi, még van egy meló, az elég lesz 3 klubhoz való anyaghoz, hahh, elkezdek egy DEA-ügynökökről szóló sorozatot írni, a főnök lelövi az egyik gyereket, most már csak ketten vannak az eddig négyfős melóra.

Deacon és Luca még mindig a pályán, Bobby sörözni akar, de menetrend szerint vissza kell vinni a sportolót a szállodába, amikor Luca felhívná az ügynökét, a pasas megeszi a névjegykártyát, tényleg nem százas. A főhadiszálláson a TC nevű tagot vallatják, de addig nem beszél, amíg nem kap ügyvédet, kapcsolat nincsen a többi elkövetővel, de nemsokára meglesznek a biztonsági kamera felvételei. Jess a testületi költségvetésről kikért egy példányt, a képviselőnő elgondolkodtatta, mindenkinek egyforma bánásmód járna, most is van egy kettős gyilkosság Dél-LA-ben, amire nem jutott ember.

vlcsnap-2018-04-06-16h52m48s764.png

vlcsnap-2018-04-06-16h54m14s709.png

Chris elmondja Desiree-nek, hogy elfogták az egyiküket, a lány még mindig fél, és érdeklődik a letartóztatott tag telefonjáról. Desiree-t ketten felvitték az emeletre, ahol videózták, miközben a lány vetkőzött, és el kellett mondania a legmocskosabb fantáziáját, különben megölték volna a szüleit. Desiree most pedig aggódik, hogy mi lesz, ha felkerül a netre, és akkor, ha a kollégái meg főnökei rákeresnek a nevére, ez örökre vele lesz. Ez a 21. század, amit egyszer oda felteszel, az ott is marad.

Hondo jön Camphez, kéri, hogy ne hazudjon többet, a férfi csak a lányát védi, erre érkezik Laura, az érintett, kész segíteni. Desiree-nek mutogatja Chris a fényképet, egy klubban látta már, Laura pedig Chas-t ismeri fel, aki a főnök, van még egy lány, April, aki szintén ott volt a hétvégén, lehet, ő lesz a következő áldozat. Deacon és Luca jönnek Bobby-val egy hokis bárba, ahol a sportolót nem szívesen látják, Luca ettől nem fogja megszeretni a hokit.

vlcsnap-2018-04-06-16h56m04s526.png

Hondo-ék Aprilnél, aki nem hiszi, hogy a srácok bántanák, a szülei nincsenek itthon (anyu Ibizán a pasijával, apu New Yorkban a pasijával), közben a bárban a feszültség a tetőfokára hág, Lucának és Deaconnek kell közbeavatkoznia. April megéhezett, Victor és Jimmy már teljesen kivannak a lánytól, aki szépen meg akar pattanni, de jön Hondo, aki tudja, hogy a nők a konyhába nem retiküllel járnak.

A kihallgatóban April bemutatja sajátos világnézetét, mindezt bosszúból csinálta, és ő nem tett semmit, az alkut meg köszöni, de nem kéri. Anyu majd mindent elsimít. A másik két lány segítőkészebb, Jimmy szerint is zakkant April, Laurával a lány exe kikezdett, amikor még együtt voltak, akkor ezek szerint ő lesz a következő áldozat.

vlcsnap-2018-04-06-16h59m22s802.png

vlcsnap-2018-04-06-17h01m56s405.png

vlcsnap-2018-04-06-17h03m47s545.png

A rablók sehol sem találják a szajrét, de érkezik a rendőrség, így bepánikolnak, de előtte még lövöldöznek egy sort. A bár látogatóit 90%-ban letartóztatják, Bobby szerint ez vicces, Deacon jobban tisztelné a játékot. Ő is játszott, az egyetemen védő volt, de nem draftolták, mert nem volt elég jó. Közben szükség lenne a srácokra, Bobby is menne, és mivel nem akarnak még nagyobb balhét, magukkal viszik az embert. A helyszínen amúgy belökik az egyik rendőrkocsiba, azzal az indokkal, hogy Deacon agyára ment.

Luca is tud ilyen kis miniszerkezeteket vezetni, a rablóknak is feltűnik, hogy van még rajtuk kívül más is a lakásban, erre érkezik a kommandó, az egyik csávó egyben megússza, ő feladja magát, a másik butább, így lelövik. A főhadiszálláson Hondo update-eli Jesst, Cashnek pénz kellett, Aprilnek bosszú, Hondo idejében a gyerekek fegyverekkel lőtték egymást agyon, a videók meg nem fognak kikerülni. Jess kis ráhatással elmondja, hogy bántja a déli kettős gyilkosság, és hogy senki sem emelt panaszt, a következő részben ezt feldolgozhatják. Hondo szerint ez egy pokoli nap volt, Jess meg élvezze ki a győzelmet.

vlcsnap-2018-04-06-17h06m47s225.png

Bobby szeretné vezetni a furgont, és örömére – ami testőrei pechje – még egy napot vele fognak tölteni. Chris boxolni tanítja Desiree-t, üss, ne lökj, gondolj a srácokra. Másnap Deacon a jégen, edzhet Bobby csapatával, lő egy gólt, majd Bobby jól a palánkra mossa, de ő ezen csak röhög, a többiek a partvonalról követik az eseményeket. Lucát most kezdte el érdekelni a hoki.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása