Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvels Jessica Jones 2x02 – Szörnyű baleset

2018. április 04. 11:00 - Qedrák

Jessicát egy bárban látjuk viszont, mert még mindig azt hiszi, hogy a tiszta whiskey a legjobb gyógyír minden bajára. Időnként felvillannak előtte képek, úgyhogy a kemény csajt adva oda is vágja a poharat a bárpulthoz, de egy szuperhősnél ez azt jelenti, hogy ripityára töri az üveget. A tulajdonos be is szól neki, de végül abban maradnak, hogy Jessica butára issza magát és nem veri szét a helyiséget. Próbálja hívni Trisht is hajnali négykor, ám csak a pasija veszi fel a telefont, vele pedig szuperhősünk nem szándékozik diskurálni.

jessicajones201.jpg

Távoztában az egyik vendég megdicséri Jess seggét, amiről először azt gondolná az ember, hogy kap egy pofont a taplója, ehelyett azonban dugnak egy kört a vécében. Sajnos a srác nagyon kevés szuperhősünkhöz, úgyhogy elküldi a francba, cserébe az jól lenyomizza Jessicát, hogy így állítsa helyre férfiúi büszkesége maradékát. A rosszul sikerült aktus után Malcolm telefonál, hogy talált anyagot Miklos Kozlovról. Jess köszöni szépen, és címet kér, Malcolmnak meg szabit adna, de ő azt mondja, hogy függőként a munkamániába akar temetkezni, de aztán kap egy titokzatosan hívogató üzenetet egy csajtól.

Jessica megy is a címre, ami először valami izomemberek által őrzött titkos villának tűnik, ám később kiderül, hogy egy gyászszertartásnak ad otthon, Kozlov ugyanis halott, egy autóbaleset vetett véget földi pályafutásának. A gyászolók többsége amúgy zsidó, legalábbis a fejfedőjük alapján, ám Jessicát mégis egy régi emlék rohanja meg, amikor a szülei és az öccse temetésén képtelen volt sírni, Patsy anyja pedig folyamatosan arra kapacitálta, hogy lásson neki a bőgésnek. A gyászolók közül a képkockák még kiemelnek egy rokkant katonát, akit megmentett Kozlov, de Jess egyelőre nem talál semmit.

jessicajones202.jpg

Közben Trish és Griffin a már emlegetett anyukát várja, aki meg is érkezik, és olyan laza, mintha mindenki őt akarná szülőnek. Amint elmegy, Trish előáll a farbával, kell neki egy bizonyos Maximilian címe, de az édesanyja nem akarja kiadni, sőt inkább jótanácsokat osztogat, például házasodjon össze Griffinnel, meg hagyja a francba ezt az egész szuperhősös ostobaságot. Végül csak megadja a kért infót, de nem szívesen. Közben valaki figyeli őket, de hogy kicsoda, nem derül ki, mert a kép Hogarth kocsijára vált. Éppen elbambulva tartja fel a forgalmat, miközben Cseng is hívja, de ez nem érdekes, mert az orvos alighanem rossz híreket közölt vele. Kétszer is leteszi a telefont, végül egy prosti áll meg a kocsija mellett, és felajánlja szolgálatait, amivel ebben a lelkiállapotában élni is kíván.

jessicajones203.jpg

Szuperhősünk nekiáll kutatni a házban, de ahogy az lenni szokott, lebukik, és a tolószékes figura számon kéri, és kiderül, hogy bár nincsenek lábai, harcolni azért még tud. Persze szuperhősünk fél kézzel elintézi, ám az azt követő diskurálásból kiderül számára, hogy Kozlov nagyjából úgy szenvedett autóbalesetet, mint Sztálin közvetlen munkatársai, valójában a túldrogozott Simpson intézte el. Jessica azonnal hívja Trisht, de ő nem veszi fel, ehelyett elbúcsúzik az anyjától. Répafej a nyomában van, inhalál valami szert és egy komoly kéziágyút is tart az ülésén.

jessicajones204.jpg

Jessica hazaér, és egy gyors hajmosást követően nekiáll nyomozgatni a laptopján, már-már jutna valamire, de megjelenik két zsaru a lakásán. Ők ugyan nem mondják ki, de a kellemetlenkedésükből kiderül, hogy némi gyanút táplálnak Jessica irányába. Szuperhősünk, hogy lerázza őket, megy is a latino házmesterhez, aki látta az egészet, de a pasi kerekperec letagadja az esetet. Úgy tűnik a New York-i migránsok sem különbek, mint a rezsihírekben látott társaik. Végül a nyomozók nem viszik be Jessicát, de nagyon szeretnék megtenni. Malcolm közben egy tetovált hátú csajszival fekszik egy ágyban, amikor telefonál neki Trish, hogy segítsen nyomozni, csak ne mondjon el semmit Jessicának.

jessicajones205.jpg

Szuperhősünk ezalatt felkeresi Süvítő lakását, ahol titokzatos hangokba botlik, de azok csak egy Emil nevű mongúztól származnak. Először semmi használható nem kerül elő, ám ott van az informatikus termetű Süvi laptopja, amin egy felvétel található arról, hogy a srác szintén majdnem meghalt, ám egy kórházban átfaragták szuperképességűre. A gond az, hogy mindez komoly elmezavarral is jár, szóval nem sikerült a kísérlet. Jessica eddig jut, mert jönnek a rendőrök, úgyhogy a mongúzra bízza a szóval tartásukat, ő pedig lelécel a laptoppal együtt. Hogarth felszív pár csíkot, és előad valami táncot a sok tátott szájjal figyelő prosti szeme láttára. Ez valami szerepjáték lesz, ahol neki kell alakítania sztiptíztáncosnőt. Kokózás megy ezerrel, és valamiféle orgiába fullad a délután.

jessicajones206.jpg

Trish és Malcolm találkoznak, úgyhogy a nő fel is szereli a férfit valamiféle asszisztensnek, és megkéri, hogy legyen a nyomában, de közben azért a telefonon vegyen fel mindent. Közben a háttérből Simpson figyeli őket. Trish végül egy forgatásra lépdel be, ahol egy idősebb fazont keres fel, aki azonban csak némi spéttel, munka után hajlandó vele diskurálni. Eközben Jessica számonkéri a házban ügyködő latino csődört, hogy miért nem mondott semmit a zsaruknak. Nem igazán vannak egy hullámhosszon, mert a férfi a gyerekét meg az érte folyó pert félti, Jess pedig egy hazug disznónak tartja, szóval minden adott, hogy ha ez egy rossz szappanoperába hajlik, akkor később összejöjjenek, és mindezt a későbbi részek ismerete nélkül állítom. Az irodában még meglesi a Süvítő videós bejegyzéseit, és leesik neki, hogy az emberek között Trish, illetve Simpson a kapcsolat, szóval elég nagy veszély fenyegeti. Hiába a telefon, a másik oldalán csak az üzenetrögzítő felel.

Max lakókocsijában annyi drága pia van, hogy abból egy közepes város egy évig csatakrészeg lenne, és amikor a pasi végez, akkor persze egyből az italhoz fordul. Az addig várakozó Trish azonnal a lényegre tér, hogy kell egy kis segítség. Max szabadkozik, de utána a nő megfenyegeti, hogy nyilvánosságra hozza a régi esetüket, amikor neki tizenöt évesen kellett szexuálisan kiszolgálnia a férfit. Max kitessékeli Trish a francba néhány keresetlen szó kíséretében, de Malcolm végig felveszi az egészet.

jessicajones207.jpg

A nő lakásán Jessica kétségbeesetten kopog, azonban nincs ott senki, csak Sinclair, aki azt is elárulja, hogy amúgy Trish az anyjával reggelizett. Az aggódó pasit, aki már a barátnője papírjai között is kutatott, gyorsan leszereli és elküldi, ő pedig nekilát a saját balesetéről szóló papírok átnyálazásának. Semmi eredmény, felhívja Dorothyt, a mostohaanyját, de az nem mond semmit arról, hogy a lánya hová mehetett. Beesteledik, és Malcolm közben a forgatásról távozó meg arcát veri be dühében. Trish egy sarokban bőg a kamionok között, nem törődik a telefonjával sem. A fura zajokra azonban felfigyel, és addig bóklászik, amíg végül össze nem fut Répafejjel, akire hiába lő rá, nem tudja leállítani.

Jessica feltöri Dorothy lakását, és némi erőteljes rábeszélés után megtudja Max forgatási helyszínét. Cseng felkeresi az orgia közepén tartó Jerit, hogy itt a panasz benyújtásának az ideje Jessicával szemben. A kínai figura figyelmezteti az ügyvédet, hogy elég rossz úton jár, de csak egy ajtómutatást kap cserébe. Igaz, Hogarth végül elküldi az összes bulizó prostit a lakásáról.

jessicajones208.jpg

Jessica megtalálja a mostohatesója kocsiját, majd felfedezi a táskáját, végül pedig a vérnyomokat. Követni kezdi, és eljut a helyszínre, ám ott nem az várja, amire mindannyian számítottunk. A vérző lábú, meglőtt Répafej hátrakötözött kézzel hálálkodik, hogy szuperhősünk végre megjött, miközben Trish elmagyarázza, hogy baromira ura a helyzetnek. Simpson elkezd magyarázkodni, hogy nem ő ölte meg Kozlovot és nem jelent fenyegetést Trishre, pusztán azért követi, hogy megvédje, az inhalátor pedig arra való, hogy erőt adjon neki, de nem kell aggódni, pöpecül tudja kezelni a helyzetet. Ő intézte el Trish potenciális támadóit is.

jessicajones209.jpg

Nagyjából eddig jut, a fények kialszanak, és ez arra utal, hogy Répafejnek nagyon is igaza van. Gyors távozásra ösztönzi a két nőt, akik végül elengedik és még fegyvert is nyomnak a kezébe. Hallanak két lövést, majd belefutnak az üldözőbe, de az nem támadja meg őket, hanem egyszerűen átugrik rajtuk, és elszelel, tehát mégsem Trish kellett neki. Visszasietnek, ám csak Simpson törött nyakú holttestét találják meg. Innen folytatódik a sorozat.

Címkék: jessica jones
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása