Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x96 - Költözzünk össze egy jó nagy házba mind!

2018. március 30. 14:55 - BBrigusz

Kornélanyu meghatónak szánt hattyú halála ezúttal úgy fest, nem igazán hatja meg Pirost, inkább csak értetlenül áll a helyzet és a nő előtt. Márk és Angéla folytatja az örömködést az összeköltözés apropóján, amikor leesik nekik, hogy ez egy szép kör lesz még a drámakirálynő hugicával. Angéla rendkívül következetesen az előre parázás helyett inkább ungabungát javasol. Közben Karola és Kálmán elégedetten támolyog ki a hálószobából, a boldogságot csak Karola véraláfutásai árnyékolják be kicsit, de nincs gáz, a nőnek a betegség miatt érzékeny a bőre, Kálmán meg amúgy is egy két lábon járó szexkazán ugyebár. Szilvia megkapja a könyvelőjétől a szomorú hírt, miszerint a csőd szélén áll. Piros megosztja Anyuval, mit produkált a leendő anyósa, aki azt javasolja neki, adjon a nőnek még egy esélyt.

1.jpg

2.jpgKarola és Kálmán ezúttal felszabadultan a szexuális kalandjaikról sztoriznak, amikor Jancsika hazaér, és Kálmán elmondja neki, hogy komoly szándékai vannak az anyjával. Angéláék nyilvános enyelgésének Hajni hisztije vet véget, így kapva az alkalmon, a párocska el is újságolja neki az összebútorozás hírét. Szilvia Furulyás segítségével szeretné bővíteni a vendégkörét, de mivel nincs rá lóvéja, a csávó azt tanácsolja neki, keressen egy új vén fószert, aki pénzeli. Hajninál ismét felszáll a hisztikopter, Piros, Anyu és Béla pedig az ebédet tárgyalják ki. Jani javaslatára Hajni készít még egy vlogbejegyzést, aminek a végére odatűzi, hogy lehet, haza sem tér.

3.jpg

4.jpgAngéla felvezeti Noéminek az összeköltözést, aki persze lelkesedik az ötletért, és az esküvőről faggatja a csajt. Szilvia sikertelenül próbálkozik a befektető-kereséssel, amikor összefut valami random ronda dagadt hapsiba, akiben rögtön meglátja a potenciált. Jancsika bánatosan elemezgeti hajni előbbi mondatait, kell az eksön értem én, de baromi uncsi az egész szenvedésük, ez a párocska csak addig volt némiképp érdekes amíg össze nem jöttek szerintem. Számon is kéri a lányt, szeri van, béke.

5.jpg

6.jpgPiros kihallgatja, hogy Kornélanyu a gondnoki állással kapcsolatban telefonál a házukban, a tudósasszony pedig ismét aggódva ront be Angélához. Azt szeretné, hogy adják el a jogokat a multinak, de Angéla azt mondja, ez kizárt. Jani Márkkal vesézi ki a párkapcsolati drámáját, aki rávilágít, hogy Hajni nem bírja elviselni az egyedüllétet, így ez a távkapcsolat kicsit para. Piros Karolához megy tájékozódni, hogy van ez a gondnok-téma, meg úgy általában mi újság van a felnőttek világában. A kiscsaj megtudja, hogy megszűntetik a gondnoki posztot, így rádöbben, hogy biztosan Kornélanyu áll a dolog mögött.

7.jpg

8.jpgEzután szembesíti a nőt az elméletével, amikor az éppen pénzt ad a közös képviselőnek, majd kiderül, hogy a nő ezúttal éppen jót akart, és meg akarta védeni a fia állását. Márknak bevillan, hogy lehetséges, hogy Angéla a lánykérésre célozgat, de aztán Jancsika segítségével gyorsan elveti az ötletet. A ronda dagadt pasi már a szalonban, ahol Szilvia rögtönzött idegenvezetést tart neki. Furulyás is megérkezik, teljes a csapat, folytatódik a csávó hülyítése. Kornél kap egy levelet, amiben az áll, hogy megtarthatja a munkáját, így Pirosnak leesik, hogy Kornélanyu igazat beszélt. Karola ismét fogfájástól szenved, így Kálmán elhatározza, hogy elviszi fogorvoshoz. Márk Noémivel dumcsizik az összeköltözésről, meg a közös boldog jövőről, amikor a kiscsaj felveti, hogy el kellene vennie Angélát. Kornélanyu érkezik Piroshoz, aki bocsánatot kér tőle a korábban történtek miatt, és felajánlja a nőnek a segítségét.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása