Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Хорошая жена címen jön a Férjem védelmében orosz verziója

2018. március 29. 17:30 - sixx

A Sony Pictures a Doc Martin és a Mad Dogs című sorozatai mellett egy harmadikat is orosz remake-re küldött  2016-ban, és tessék, a The Good Wife, azaz A férjem védelmében lett az első, amiből valóban sorozat is leswz, ha minden igaz. Az amerikai verzióban (aminek zseniális testvérsoroztata, a The Good Fight Diane védelmében címen látható az HBO GO-n) Julianna Margulies alakította Alicia Florrickot, a New York-i államügyész feleségét, aki egy nap arra ébred, hogy a kedves férje prostibotrányba keveredett, majd hivatali korrupcióval is megvádolják, így vissza kell mennie dolgozni ügyvédként, ha el akarja tartani a családját.

Az utóbbi 25 év egyik legjobb ügyvédes sorozata (a másik a Boston Legal) már akkor erős női karakterekkel operált, amikor a #metoo és #timeup mozgalmak még a fasorban sem voltak, és igazság szerint valóban tökéletes alany egy ilyen adaptációra. A gyártó a Sony Pictures helyi cége, a Lean-M, a megrendelő pedig az NTV. A főszerepet Alekszandra Ursujak kapta meg, a férjét Alekszander Domogarov játssza. A forgatás már elkezdődött, mutatunk képeket is. Na jó, kettőt, ennyit adtak ki. Ez már egyébként a második verzió lesz belőle, az első egy 16 részes minisorozat volt Dél-Koreában.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2018.03.31. 10:11:54

"Az utóbbi 25 év egyik legjobb ügyvédes sorozata (a másik a Boston Legal)"

tételmondat. :D mindkettő életem legjobb sorozatos darája volt
süti beállítások módosítása